Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פשוט : הורד והרם, הגומי שחופף את החלון כבר ינקה לך אותם, בקשר לחלון הקידמי.....החזק מגבת נייר באוטו...ניגוב אחד והדלקת מזגן\חימום (עם מדחס פועל - לטובת יבוש הלחות) תשמור על שמשה חסרת אדים....

או שאולי החול מלפני שבועיים שנשאר שם (כשנסעת במגרש החנייה, אלא מה?) ישרוט אותם קצת

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

אם כבר אתה מדבר....אז במצב הנ"ל של חלון רטוב וחול יש פחות סיכוי לשריטה מחלון יבש,

כל פעם לפני שאתה מוריד חלון אתה יוצא עם סמרטוט רטוב כדי לנקות את הגומיות ?...

אם כן אשריך....אבל האוטו נועד לשרת אותי לא אני את האוטו....אם לאחר עשרות פתיחות חלונות על חול בגומיות הם ישרטו ברמה בילתי נסבלת...אני אחליף את החלון במסגרת ביטוח השמשות חינם שגם ככה יש לי......אבל הבטיחות שלי חשובה לי מכמה שריטות....(שכמעט בטוח שבכלל לא יהיו)

פורסם

אפרופו ביטוח שמשות....

יום אחד קמתי וגיליתי סדק קל בשמשה מול הפנים, פניתי לביטוח, מסתבר שהגומיה של השמשה נקרעת בעת ההחלפה (לפחות אצלי) והעלות שלה כמה מאות שקלים (כ-300), והביטוח לא מכסה כמובן.

בקיצור, בלאגאן.

יובל.

פורסם

אדים על השמשה מבחוץ נובעים משימוש במזגן ע"ג השמשה הקדמית כאשר הוא פועל על קור ונוצר מצב שהשמשה יותר קרה מבחוץ ולכן נוצרים האדים מבחוץ.

פעולה הכי יעילה שיצא לי לעשות אחרי מחקר :) .. כן עשיתי מחקר קטן על מה הכי יעיל ומהיר להפשרת אדים מהשמשה. והכי טוב זה לבצע מזגן חום עם AC עובד..

מה שקורה הוא שהלחות שיש באויר לא נכנסת לרכב וע"י כך נוצר מצב של נטו חום ללא לחות אשר מוסיפה אדים...

זאת האפשרות הכי טובה שיצא לי לעשות .. וכמובן הכי טוב חלון פתוח גם כן מוריד את האדים. אבל אני מדבר כאן במצב של גשם בחוץ ואין דרך אחרת.

פורסם
למישהו יש נסיון על החומר שנאמר מקודם?

RAIN-X

???

שווה לקנות?

מצטרף לשאלה...ואיפה יש אוטו דיפו?אני גר בראשון לציון

.

תודה :D

פורסם

בצומת בילו יש לך אוטודיפו

טוב אז היום היתי באוטודיפו (צומת בילו וחונה שם כל הזמן 205 ראלי, מישהו מפה?) ואין את החומר RAIN-X, אלא יש RAIN VISION. ראיתי שיש שם גם חומר נגד אדים, כל בקבוקון עולה כ 30 ש"ח אם זכור לי טוב, אני קניתי את שניהם כערכה לחורף ב 50 ש"ח וזה בא עם מטלית כזאת ספוגה בחומר של גלאס קלינר לניקוי חד פעמי של השמשות ברכב.

כשאני אנסה את החומר (קודם על הרכב של ההורים) אז אני אחזור עם רשמים.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...