Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בדרכי לפ"ת קרה לי מקרה מסוכן וקררררררר.

בנסיעה השמשות של הרכב מכל הצדדים למעט האחוריים התמלאו באדים ולא הצלחתי לראות שום דבר שקורה מסביבי..

אפילו כשבאתי לעבור נתיב, אותתי, ובלי לראות בכלל אם יש מכונית בנתיב הנגדי, בגלל האדים,עברתי !

ניסיתי להפעיל את המזגן במצב של הניקוי אדים אבל זה "ניקה" רק חצי מהשמשה הקדמית והמראות הצדדיות נשארו מכוסות באדים, דבר אשר גם לכך שאני לא יוכל להסתכל במראות הצדדיות.

מה אני יכול לעשות במקרה כזה אם יקרה לי בעתיד, הבעיה הייתה יותר בשמשות ובמראות הצדדיות...

(סליחה על הבלבול שבהודעה, מקווה שבכל זאת הצלחתם להבין)

צינגלה

"כל המצב רוח שפתאום עולה, כל המצב רוח בגלל הצינגלה"

http://members.cardomain.com/zingale

פורסם

האמת גם אצלי המפשיר אדים במראות הצדדיות לא משהו משום מה, בדקתי את החורים של המזגן והאויר שיצא משם בקושי הורגש בעוצמה שלו.

בדוק גם אתה אם יוצא אויר בעוצמה, אם לא אז אתה באותה הבעיה שלי ואין לי כלכך רעיון למה זה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש חומר שנקרא rainX .אפשר להשיג באוטו דיפו. הוא בא בשני סוגים - חיצוני ופנימי. החיצוני הופך את הגשם לטיפות קטנות שלא מפריעות לראיה, והפנימי מונע לחלוטין אדים.

יש לי בבית את שני הסוגים שקניתי לפני שנים. טיפול אחד מספיק לכל החורף.

נמרוד

פורסם

מזגן פול עוצמה על קירור + אם יש אפשרות פתח חלון . (אם אין גשם :wink: ) לפחות זה מה שאני עושה בדרך כלל :?

המשך יום נעים!

פורסם

לחלונות הפנמים , תפתח אותם קצת , שיהיה תחלופה של אוויר , ולמראות , תנגב עם משהו לפני הנסיעה....

מסוכן מאוד ליסוע ככה.....

יוצא לריס?

פורסם

בכל מקרה, פעם הבאה שאיכשהו הגעת למקרה כזה,

לא עוברים נתיב ככה סתם, זה מאד מסוכן.

לא יודע מה לעשות?

תתקשר לאבא/אמא/דודה ורדה רזיאל ז'קונט, והם ישמחו להושיט

עצה אוהבת.

אם החלונות הפריעו לך יכולת לפתוח אותם, אז אולי היה לך קר,

אבל לא ההית מסכן אחרים ומסתכן בעצמך.

תחשוב על זה :idea:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

1. הדלק מזגן - לא משנה אם חום/קור.

2. כוון את המתג להוצאת אוויר לכיוון השמשה הקדמית.

3. העבר ממצב סירקולציה למצב כניסת אוויר מבחוץ.

4. המתן מספר שניות.

5. הופ , אין יותר אדים.

פורסם

אצלי יש תופעה מוזרה אחרת, אחרי הבעיה עם האדים בתוך האוטו, נהיו לי אדים על החלון מבחוץ. (לא ירד גשם) הפעלתי מגבים, ולאחר חצי שניה שוב.

:?:

HOOTERS

:ladysman:

פורסם
אצלי יש תופעה מוזרה אחרת, אחרי הבעיה עם האדים בתוך האוטו, נהיו לי אדים על החלון מבחוץ. (לא ירד גשם) הפעלתי מגבים, ולאחר חצי שניה שוב.

ככה זה ברנו משום מה!

גם אצלנו זה קורה..

ב 19 ו אקספרס.. :roll:

פורסם

ככה זה ברנו משום מה!

גם אצלנו זה קורה..

ב 19 ו אקספרס.. :roll:

אני לא מסופק מהתשובה הזאת חוץ מההזדהות עם הבעיה, מישהו מצא לזה פתרון?

HOOTERS

:ladysman:

פורסם

אם זה חוזר כל חצי שניה, שים וישרים בהילוך שלישי, וזה גם יעלם כל חצי שניה.

טיפ: ביום שיוצאים מהאוטו וצפוים להיות אדים כשתחזרו - תשאירו חריץ בחלון. ככה לא יהיו הפרשי טמפרטורות בין מחוץ לאוטו לתוכו ולא יווצרו אדים.

ומישהו מוכן להסביר לי למה בפולקסואגן פאסאט 2002 _אין_ וישרים מאחורה?!

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

ומישהו מוכן להסביר לי למה בפולקסואגן פאסאט 2002 _אין_ וישרים מאחורה?!

99% מהרבים שאינם 5 דלתות לא מצוידים במגב אחורי, נכון זה מאוד נוח, ומי שהתרגל למגב אחורי ברכב אחר ימצא את עצמו קצת :? מחוסר היכולת לנגב את החלון האחורי מהטל והרטיבות ב 2 שניות, אבל זה מה יש. גם ב A8 אין מגב מאחורה.

הרכב שעולה לי בראש בתור 4 דלתות עם מגב מאחורה (אולי בגלל שהיה לנו כזה) הוא 306. 4 דלתות.

פורסם
האמת גם אצלי המפשיר אדים במראות הצדדיות לא משהו משום מה, בדקתי את החורים של המזגן והאויר שיצא משם בקושי הורגש בעוצמה שלו.

בדוק גם אתה אם יוצא אויר בעוצמה, אם לא אז אתה באותה הבעיה שלי ואין לי כלכך רעיון למה זה.

ב106 מעל לפתחי המזגן הצדדים יש מין שלוש פסים עם חורים שמכוונים לכיון המראות.

תוודא שמכוון הבורר על חלון קדמי.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

פשוט : הורד והרם, הגומי שחופף את החלון כבר ינקה לך אותם, בקשר לחלון הקידמי.....החזק מגבת נייר באוטו...ניגוב אחד והדלקת מזגן\חימום (עם מדחס פועל - לטובת יבוש הלחות) תשמור על שמשה חסרת אדים....

• תוכן חדש...