Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעונין לקבל המלצות לצמיגים לטויוטה קורולה 2004 פשוט כל בעל פנצריה ממליץ על משהו אחר

אני מעונין בטוב ביותר ובמומלץ וללא קשר לאינטרסים

קיבלתי המלצה על GOOD YEAR או אליאנס 975 או BRIDGESTONE

מה עדיף?

פורסם

בריגסטון, גודייק, מישלין קונטיננטל וכל המותגים המובילים, אל תגע במותגים סיניים לא ידועים ובאליאנס

פורסם

הרכבתי לטויוטה שלי לפני 3 שבועות פירלי P6000 אחרי 3 שנים על ברידג'סטון B390 שהגיעו עם האוטו מהחברה, ומה שאני רוצה להגיד שההבדל בין הצמיגים הוא שמיים וארץ, כל הזמן הזה הייתי בטוח שהמתלים של האוטו פשוט קשים הרגשתי כל אבן וסדק בכבישים... מסתבר שטעיתי, עם הצמיג החדש הנסיעה הרבה יותר רכה ונעימה מאוד.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מצטער שאני מבקש כאן להחיות שרשור בן כמה שבועות, אבל מישהו מוכן בבקשה לתת כמה פרטים יותר בסיסיים (מתנצל, אני מתכוון להחליף צמיגים וזו פעם ראשונה עבורי; יש לי קורולה 98 Class) :

• כמה צריכה לעלות רביעיה, ומה הבדלי המחירים שניתן לצפות להם (כלומר, סיניים מול מותגים ידועים וכיו"ב)?
  • האם המחיר אמור לכלול הרכבה? האם יש מקרים שונים בעניין זה?
  • האם לקנות בפנצ'ריה או במקום אחר?
  • אני באיזור חיפה. האם יש המלצות ספציפיות היכן לרכוש?
  • ולאחר כל אלו, האם יש דגמים ספציפיים מומלצים לרכב האמור?

תודה,

אהוד

• תוכן חדש...