Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף קבריולט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי לא ממש אספנות אבל קלאסי בטוח.

לאחרונה רכשתי גולף קבריולט 1.8 הזרקה מודל 92 הרכב מניע מאוד קשה ללא קשר קר או חם . החשד הראשון שלי היה במפלג המכסה היה שחור והרוטור סדוק, הוחלף. המצב הישתפר אך לא לגמרי, היום הרכב מניע רק במצב שדוושת הגז עד לרצפה וגם לא תמיד .פרט לתקלה זו אין בעיה הרכב מגיב ונוסע יפה מאד.

העים יש למשהו רעיון?

נ.ב.

לחץ דלק נבדק ונמצא תקין.

תודה .

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדוק חישן טמפרטורה וחיבור חוטים לפעמים נתונים לא נכונים למחשב משבשים התנעה

נקה בית מצערת בדוק חישן צעדים

בדוק מצבר ומתח על המזרקים ומערכת ההצתה בזמן סטרטר

בנוסף לחץ משאבת דלק

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

תודה למגיבים. ההזרקה היא לא מכנית איני יודע בדיוק איזה דגם .השליטה היא של מחשב הבעיה היא שהרכב יובא ביבוא אישי דגם אמריקאי ובנתיים עוד לא מצאתי מישהו עם הפלג המתאים על מנת לבצע דאגנוסטיקה.

דורון

פורסם

תבדוק את תאריך המצבר יכול להיות שזאת הבעיה, באוטו שלי [סקודה טנדר 93] גם הוא לא התניע והיה מאוד קשה להתניע וגם רק אם דוושת הגז על לרצפה. לפני שבוע שבועיים החלפנו מצבר ותוך שניה האוטו התניע לנו ומבלי לגעת בדוושה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אולי תתרכז יותר באסקורט :roll:

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

דורון היא גיר רגיל או אוטומט?

עם היא גיר רגיל

בדוק איך היא מתניע בדחיפה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

בגלל היותו דגם מיוחד ואהוב עלי במיוחד, שווה לדעתי לעשות מעשה, כפי שאני מכיר את יסודיות של דורון מפרויקטים אחרים, אין ספק שזו הדרך הנכונה, על מנת שלא לגרום נזק למנוע הייתי הולך על טיפול מקיף וכולל (ניקוי אינג'טורים, משאבות, חידוש מערכת החשמל, החלפת חגורת טימינג (חשוב) שמנים איכותיים, פילטרים, גומיות ציריות ומכלולי הנעה! מערכת פליטת הגאזים (מפלט)

והסעפות. מנסיון המנוע נחשב ובצדק למנוע מדהים ומהנה לנהיגה, אבל לפעמים כשל באחת ממערכות המשנה שהזכרתי עלול לפגום משמעותית בביצועים. הוסף בולמים טובים, תפוחים (הגה ומשולשים) מבית טוב, כיוון פרונט וצמיגים איכותיים ויש לך קלף מנצח ביד. רבות מהמכוניות הנ"ל הוזנחו במשך השנים והגיעו לידיים הפחות נכונות ולכן שווה לחדש את כל המערכות במטרה להגיע חזרה למצב אופטימאלי .... שישי אחר הצהרים לפני שקיעה, בטיילת של תל-אביב מול הים, גג פתוח, האהובה בכיסא הנווט, צליל אגזוז פתוח מתערבב במוזיקת הפינק פלוייד מהמערכת, קרוז איטי בין היפיפיות של תל-אביב....רגע אני הולך לעשות מקלחת קרה....

לא שווה הכל?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
בגלל היותו דגם מיוחד ואהוב עלי במיוחד, שווה לדעתי לעשות מעשה, כפי שאני מכיר את יסודיות של דורון מפרויקטים אחרים, אין ספק שזו הדרך הנכונה, על מנת שלא לגרום נזק למנוע הייתי הולך על טיפול מקיף וכולל (ניקוי אינג'טורים, משאבות, חידוש מערכת החשמל, החלפת חגורת טימינג (חשוב) שמנים איכותיים, פילטרים, גומיות ציריות ומכלולי הנעה! מערכת פליטת הגאזים (מפלט)

והסעפות. מנסיון המנוע נחשב ובצדק למנוע מדהים ומהנה לנהיגה, אבל לפעמים כשל באחת ממערכות המשנה שהזכרתי עלול לפגום משמעותית בביצועים. הוסף בולמים טובים, תפוחים (הגה ומשולשים) מבית טוב, כיוון פרונט וצמיגים איכותיים ויש לך קלף מנצח ביד. רבות מהמכוניות הנ"ל הוזנחו במשך השנים והגיעו לידיים הפחות נכונות ולכן שווה לחדש את כל המערכות במטרה להגיע חזרה למצב אופטימאלי .... שישי אחר הצהרים לפני שקיעה, בטיילת של תל-אביב מול הים, גג פתוח, האהובה בכיסא הנווט, צליל אגזוז פתוח מתערבב במוזיקת הפינק פלוייד מהמערכת, קרוז איטי בין היפיפיות של תל-אביב....רגע אני הולך לעשות מקלחת קרה....

לא שווה הכל?-רן

ענק, פשוט ענק...

פשוט קלעת לפנטזיה שלי:lol::lol:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

מאחר והרכב לא נמצא לידי,

אז ישנם מספר גורמים המשפיעים על קושי בהתנעה.

בעקבות המידע שנתת (רוטור שבור),

בדוק את כיוון ההצתה.

אם הרוטור היה שבור (לא יודע כתוצאה ממה הוא נשבר?) אז זה הכיוון הראשוני.

בדוק את מצב הפלגים בנוסף.

בהצלחה ברכישה החדשה

ירון מאיר

פורסם

יש גולף למכירה בפתח-תקווה משנת 88' מנוע 1600. אם יש מעונין אני יכול לקחת את המספר.

גילוי נאות- אין שום קשר ביני לבין המוכר.

ובהצחה דורון.

פורסם

טוב חברים הבעיה נפתרה מתג ההתנעה פשוט לא תקין בסיבוב מפתח הסטרטר מסתובב אבל זרם לכוייל לא הגיע או יותר נכון הגיע לפעמים. 40 שקל שעה פרוקים והרכב מניע כמו חדש וכמו שכתב "השושנים" הרכב עובר יישור קו על כל מערכותיו רק שזמן לתיקונים אין לי כל כך ...אישתי לא מוכנה לרדת מהאוטו.:-(

נ.ב.

אצלי במושב יש עוד גולף קבריולט מודל 88 למכירה הרכב נוסע יום יום . יש מה לעשות על האוטו

במידה ומשהו מעוניין בפרטי.

דורון

• תוכן חדש...