Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

אני חושב לרכוש רכב התקציב שלי הוא עד 20K

חשוב לי שיהיה ידני, חזק לא חייב ספורטיבי, מזגן והגה כוח וחלנות חשמל, והכי חשוב חסכוני!

התנסתי עם פולו ידני 1600 , היה עשר מכרתי כי חשבתי להתקדם, ונפלתי עם קליאו אוטומטית שהייתה זוללת דלק, נפח ה 1600, עכשיו זה נמכר ואני רוצה לקנות אחר!

יש כמה התלבטויות אם תוכלו לעזור לי להחליט אשמח מאוד:

1.פיאט פונטו 99-01 דגם ה 75

2. פולו שנתונים 98-99 נפח ה 1.6

3.רובר 216 98-99 נפח ה -1.6 המפואר

4. קליאו B שנים 99-01 נפח ה 1.4

הכל ידני כמובן!!

זה מה שעולה בדעתי, יש עוד רכבים ""מפוארים"" ברמת סטנדרט וחסכוניים?!

אשמח לשמוע חוות דעת על הרכבים הנ"ל, ועל עוד אופציות למחשבה!

המשך ערב נעים,

יוסי

החיים הם סרט אז תנסה לחיות כמו כוכב :evil:

פורסם

למה לא להמשיך בעצם עם פולו? לדעתי אחלה אוטו, תתקדם בשנתון פשוט ותרגיש גם ב"קידום".

הפונטו אוטו סבבה אבל לא ממש חזק.

רנו זה ברמה של הפיאט בערך.

והרובר חזקה (אפילו מהפולו) אבל מבחינת עלויות אחזקה ולמכירה בעתיד לא הכי כדאי לדעתי.

פורסם

אולי תשקול גם סקסו וקורסה ידניות עם מנוע 1400? ככל הידוע לי הן מוצלחות מבחינת צריכת הדלק ולא מאכזבות גם בכוחן.

סעו בזהירות!8)

פורסם

לרובר יש גם 1400 חזקה משמעותית מכל 1400 אחר (מעל 100 כ"ס אם אני זוכר נכון). נדמה לי שהיא פחות מאובזרת, אבל היא כנראה חסכונית יותר. אני מאוד אוהב את רובר ולטעמי היא קנייה מאוד משתלמת, בשתי הסתייגויות: (א) מה שאמר לך קודמי כאן למעלה; (ב) ממליץ לרכוש רק אחת שטופלה כמו שצריך ולא כזו שחאפרים טיפלו בה ו/או עשו בה שימוש בנוזל קירור שאינו של רובר (או רחמא ליצלן במים בכלל).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לקליאו החל ממודל 2001 יש מנוע 1400 סמ"ק 98 כ"ס 16V(זהה למנוע של מגאן ידנית 1400).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התגובות!!

לגבי הרובר, הבנתי שיש בעיה בחום המנוע, ואם הולך ראש אז הלך מנוע!~ אבל אני רואה שהמנוע הוא של הונדה!!

החיים הם סרט אז תנסה לחיות כמו כוכב :evil:

פורסם
תודה על התגובות!!

לגבי הרובר, הבנתי שיש בעיה בחום המנוע, ואם הולך ראש אז הלך מנוע!~ אבל אני רואה שהמנוע הוא של הונדה!!

ממי הבנת?

אנא בצע חיפוש בפורום ותמצא דיונים נרחבים בנושא.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הפונטו S75 חזקה מספיק, הבעיה שבשביל להרגיש בכח חייבים למשוך את הטורים, מה שמעודד זה שהמנוע מרגיש מאוד נחמד באיזור הגבוה של הסקאלה (טורים).

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

• תוכן חדש...