Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברכב הנ"ל יש מנוע 1.4 דגם KDZ קרבורטור, מסיבות כאלו ואחרות (בעיות חשמל) אני צריך לזהות את החיישנים.

כאשר אני מסתכל על הבלוק אני רואה 3 חיישנים:

1 נמצא על בית הטרמוסטט, לדעתי יוניט חום

2 נמצא מתחת לסעפת הפליטה, לדעתי הוא לחץ שמן

ויש עוד חיישן אחד על בלוק שאני לא מבין מהו, מבקש את עזרתכם בנושא

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

קודם כל קשה לזהות לפי התיאורים שלך.

חוץ מהחיישן על בית הטרמוסטט שזה כניראה יוניט חום השאר קשה.

נסה לצלם לנו את החיישנים ואז נוכל לזהות בוודאות.

פורסם

החיישן הנ"ל נמצא על הבלוק, מתחת למפלג.

בעל חיבור 1.

מישהו יודע?

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

לפי התאור זהו חיישן נקישות . אבל הרכב שלך הוא עם קרבורטור לכן זה לא יכול להיות חיישן נקישות !. צילום יקל עלינו.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אם הכוונה לחיישן אם החוט השחור מגע אחד שנמצא מתחת למפלג (סימנתי באדום) בתמונה אז זה היוניט שמדליק את הנורה בזמן התחממות.לבדיקה נוספת תוציא את החוט מהמקום ותגע עם הקצה ישירות בבלוק אם הנורה תדלק אז זה בטוח זה.

החיישן עם החוט האדום זה חיישן לשעון חום אם יש לך אחד.

11.JPG

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות, אני לא יכול לעשות כפי שהצעת מיכוון שבבעיות החשמל מעורבות נורות האזהרה.

דני 12, עזרת לי מאוד!

• תוכן חדש...