Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שפשוט אפשר להגיד- ניסים מתרחשים יום יום מתחת לאף שלנו- יש אלוהים אחרי הכל...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה שעשו את זה זה לא סותר שהטורבו הזה לא יעיל בגדישה גבוהה. ראיתי בחצי עין מפת קומפרסור של טורבו כזה והוא פשוט קטן בטירוף. תחשוב כמה כוח היית מוציא מהרכב הזו עם טורבו שיעיל ב 70% במקום ב 50% בגדישות גבוהות.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

תאמין לי שבדקנו את כול הגדישות שיש לטורבו הזה,ב1.7 באר יש הבדל די גדול על הכביש, מאשר ביעילות שלו לפי המפות שזה 1.1,וגם יותר חזק מאשר 1.4 באר.

שוב אני לא טוען שאתה לא צודק,פשוט בדקנו את זה הרבה פעמים.

פורסם

באמת יש מצב שזה יותר חזק, כי תכלס אתה מעלה גדישה. העניין הוא שעם טורבו שיותר יעיל ב 1.9 תקבל הרבה יותר כוח ופחות חום.

אפשר גם לחשב את טמפרטורת האויר שיוצא מהקומפרסור ב 1.9 באר ואפשר גם לשים חישן טמפרטורה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם.

מצטער לעלות שרשור עתיק מהמגירות, פשוט קיבלתי תזכורת מעידן שלא עידכנתי בפתרון הבעיה ;)

אז הבעיה לא היתה בטורבו, אלא במנוע עצמו. בוצע שיפוץ ראש מנוע, החלפת רינגים ומיסבי טלטל ועוד כמה דברים טובים על הדרך כשהכל כבר מפורק. הכל בוצע במקצועיות רבה אצל ידידינו רון (ויאן) והרכב מאז כמו חדש :-D, חי ובועט.

פורסם

ואוו !!!ואללה !!! שיפוץ ראש ? כמה ק"מ הרכב עבר ? המנוע התחמם בעברו ? או שסתם זהו עוד מקרה של מנוע שהתפגר אחרי משפטים כמו "אני גודש 1.7 באר והמנוע מחזיק כמו גרזן" שהתברר כלא נכון.

שלא תבין אותי לא נכון, אני באמת רוצה לדעת וללמוד מניסיונך האם התאוריה (המופרכת לדעתי) של מנוע BULLET PROOFE גם אם גודשים 1.5, לא מקפידים על צ'יפ מכוייל היטב, לא בודקים טמפרטורות בעירה EGT או יחס תערובת לאחר השיפור, או משתמשים באינטרקולר מקורי וקטן ש"מבשל" את המנוע בכל לחיצה הגונה וממושכת.... או שהמנוע סבל מתקלה שיכולה לקרות של התחממות רגילה, או קילומטראז' רב מאד ....

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

הרכב עבר 125000 ק"מ, לא ידוע על שום התחממות בעבר וגם לא בתקלה הנ"ל. הצ'יפ הוא קאסטום ונכתב במיוחד לרכב הספציפי הזה. יש אינטרקולר חזית.

ב E&A שעשו את רוב השינויים ברכב, ההשערה היתה שתידלקתי בדלק מהול וזה מה שדפק את הרינגים.

פורסם

אני ממש מקווה שלא תדלקת 95, עם גדישה גבוהה.

פורסם
אתה קנית מרותם נכון?ותדלקת 95 במקום 98 ככה שמעתי ממנו.

אכן מרותם, אבל תידלקתי מהיום הראשון רק 98 ורק בתחנות של דור-אלון, וקצת בדלק. בלי תחנות מפוקפקות.

גם ב E&A היו בטוחים שתידלקתי 95, השמועה הזאת רצה מהר ובלי סיבה.

• תוכן חדש...