Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בלה בלה בלה בלה בלה, זה לא אקט מזמין!

בלה בלה בלה בלה בלה, זה לא אקט מזמין!

בלה בלה בלה בלה בלה זה לא אקט מזמין!

במקום להגיד להם מה לא מזמין, תסבירי להם מה כן מזמין :wink:

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשמע רעיון מעניין. האמת, עד לפני שנה בערך, חשבתי שכל הבדיחות האלה על ההבדל בין גברים לנשים הן באמת בדיחות. ואז הבנתי- כל דבר שאומרים- נכון מאוד. מוחות של גברים ונשים פועלים בצורות שונות- כמו שמיים וארץ. אגב, גם אני לא שותה בירה ולא מתעניין בספורט, אז כנראה שגם אני משתייך למועדון הקטן שהתחיל פה...

בארה"ב למשל כאשר בחורה תהייה מעוניינת במישהו היא תעביר מסרים דיי ברורים (בלי המסרים המבולבלים והלא ברורים של הישראליות) שהיא מעוניינת, בשלב הבא כאשר תגש ותדבר איתה היא לא תעשה שום פוזה של קשה להשגה או שהבנת לא נכון והיא בכלל לא רוצה (למרות שהיא כן) אלא תזרום בשיחה ואם הכל זורם טוב יכול להתפתח מזה משהו ושני הצדדים מרגישים מזה טוב.

דווקא שמעתי מחבר שניסה להתחיל עם בחורות בארה"ב, שבעוד שבארץ בחורה תפוסה תודיע לך שהיא תפוסה מהר מאוד, שם כשאתה פוגש בחורה, היא תתן לך הרגשה שהיא מעוניינת בך עד הרגע שתציע לה להתקדם (לא משהו רציני- סתם דייט), ורק אז היא תואיל בטובה להודיע לך שיש לה חבר.

"ai motoare capul doare"

פורסם
במקום להגיד להם מה לא מזמין, תסבירי להם מה כן מזמין :wink:

יש לך אצבעות, תעשה את זה בעצמך

אירית

פורסם
דווקא שמעתי מחבר שניסה להתחיל עם בחורות בארה"ב, שבעוד שבארץ בחורה תפוסה תודיע לך שהיא תפוסה מהר מאוד, שם כשאתה פוגש בחורה, היא תתן לך הרגשה שהיא מעוניינת בך עד הרגע שתציע לה להתקדם (לא משהו רציני- סתם דייט), ורק אז היא תואיל בטובה להודיע לך שיש לה חבר.

ומה לגבי הטכניקה הנפוצה של לומר לך שיש לה חבר בשביל לראות אם אתה מתעקש? ברוב הפעמים ששמעתי שיש חבר, דווקא קיבלתי טלפון בסוף (החבר התאדה פתאום. מסכן), ולא עשה רושם שמפריעים לבחורה השקרים שלה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ליעד

אבל זה התירוץ כשיש לפנייך אחד עם פרצוף של צפרדוזה, ואם נותנים מספר טלפון זה כי רוצים לנער אותו מעליך, לרב זה יהייה מספר שגוי או כזה של טלפון שמזהה שיחות.

בן אדם מה עובר עליך, עם מי אתה מתחיל?

אתה רק מוכיח שמה שכתבתי נכון, אתה והאחרים הולכים על אילו שעושות לכם את המוות, ואתם אוהבים את זה.

בנות אוהבות בני רעים, ובנים אוהבים בנות רעות יש איזון

אירית

פורסם
ליעד

אבל זה התירוץ כשיש לפנייך אחד עם פרצוף של צפרדוזה

לפחות עכשיו אני יודע מה את באמת חושבת עלי :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

פיתחתי לעצמי מספר חוקים כדי לחיות בשקט ובשלווה עם העם הנשי:

1. אם אתה אוהב את הרגליים שלך ואתה לא רוצה לבזבז יום שלם בלהגיד "גם זה יפה" אל תלך עם האישה לקנות בגדים, לעולם!

2. רשת הסופר-פארם נועדה לעשוק אותך עד לשקל האחרון - זהו גן עדן לנשים , גניהום לכרטיס האשראי שלך.

3. כשהיא תבוא כהרגלה בשאלה מטומטמת כגון: איך הגבות שלי? שחק אותה כאילו אתה מבין ותגיד לה משהו חיובי. אחרת - תבאס אותה לפחות לחודש שלם.

4. אם אתם צריכים לצאת לאן שהוא בשעה X והיא לא מאורגנת, תגיד לה שיוצאים לפחות 20 דקות קודם.

5. אל תנסה לעולם להבין את העם הנשי - זה מיותר לחלוטין! אין שום סיכויי שמישהו איי פעם יקלוט מה עובר להם בראש או למה הן עושות דברים כל כך מוזרים.

6. והחשוב ביותר! - לעולם, אל תנסה להתווכח עם אישה כשהיא חושבת שהיא צודקת בנושאים שוליים. זה יסתיים בכאב ראש נוראי מהצד שלך.

אומרים שפרד עקשן? שיתנו לאישה להזיז אותו!

GS300.

פורסם

סיום - נכנסים לרכב - היא שואלת .. אלייך או אלי ..

החזרתי אותה הביתה ב 6 בבוקר, היא צריכה ללכת לאוניברסיטה .

יש המשך לסיפור .. מה אמרה אמא , מה אמרה החברה , אשר אירגנה את הפגישה, ומה המשכו של הסיפור ..

האם נפגשתי איתה שוב, או אולי היא שינתה את דעתה ...

בוקר, יותר נכון צהריים , מתעורר מתאושש, נזכר וגם מחייך , כן הופתעתי לטובה .

מדליק פלאפון, דקה שיחה, מס' לא מוכר, לא עונה , קפה , הטלפון בבית מצלצל , עונה , חבר שלי ( ג'קי )

זה שיוצא עם ( סיגל ) החברה שארגנה לי את הפגישה עם ( לילך ). - ממילא זה לא אני, וכל השמות בדויים -

בלחץ - הסתבכנו , לילך סיפרה לסיגל מה קרה , וסיגל מנסה להשיג אותך מהבוקר ..

אבל לא קרה כלום חריג, היה כייף ומתאים לי להיות איתה , כאן הוא צחק , תתעורר , תתעורר .

ואז הפלאפון שוב צילצל, ושוב מספר לא מוכר , ג'קי אמר לי תענה, זו בטח סיגל, אני מצטער נתתי לה את מספר הטלפון ..

ומנתק .

עניתי לפלאפון , שלום זו סיגל , אני מצטערת, על מה שהיה אתמול עם לילך .. ובלה בלה .

אבל היה כייף אני עונה , כן בטח , ועכשיו תחשוב שכולנו כאלה .. הבנתי שאני מדבר עם נציגות הנשים עלי אדמות .

אמרתי עזבי, תני לי ולילך להתמודד לבד, בלי יועצי תדמית וסיימנו את השיחה .

בצהריים התקשרתי ללילך, היא לא הייתה זמינה .

בערב , אני בעבודה , לילך מתקשרת - צריכה לראות אותך , אפשרי רק ב 1:00 , בסדר מבחינתה .

אחרי העבודה, מגיע אליה , חיבוק נשיקה קלה , נכנסים לחדר . והיא פונה אלי , אבל נכון שלא יקרה כלום ..

התבלבלתי לרגע , גם אתמול זו את שקבעת את התיזמון .

נכון היא אומרת, אבל עשיתי טעות , וסיגל הבהירה לי את זה , חבל מאוד אמרתי . בסדר מה את רוצה .

"אני מפחדת - אתמול קרה לי משהו, אני מפחדת , מה יקרה כשתעזוב, ואני יודעת שזה יקרה "

וזו הנקודה - שכתבתי את הסיפור, הפחד מדבר טוב, שיגמר , ואולי הוא לא יגמר , באמת נהנתי מאוד איתה .

אז למה נכנסת ,בעיניים פקוחות לרומן .. וכן לכול דבר יש מחיר. אבל לפעמים שווה להישאר, אולי הסוף טוב .

את בחורה חכמה, בוגרת כדאי לנסות להכיר, תשובתה, אתה גדול עליי, אני רגילה שמעריצים אותי, ולא להיפך.

דיברנו עוד קצת, והלכתי מאוכזב .

חודשיים אחרי, סיגל התקשרה אלי , בנתיים היא וג'קי נפרדו ( אחרי ... כנראה שגם טקטיקת היבוש לא תמיד עובדת )

ושאלה, אם לילך יכולה להיתקשר אלי, היא צריכה יעוץ בקשר ללימודי המשך באנגליה . אמרתי כמובן .

דיברתי איתה מספר פעמים, ובאחד הערבים, אמא ענתה לטלפון . קראה לה , וחזרה לדבר איתי ,

" אני מצטערת שזה לא הסתדר לך וללילך, אני הייתי חוטפת אותך , כך בצחוק " ותתפלאו, אני דווקה הגנתי על לילך,

ואמרתי , שממרחק הזמן, ההחלטה שלה אולי נכונה, צריך להרגיש שלם ולא לפחד, כי אז היא תאבד את הזהות העצמית שלה .

ואני אהבתי ונהנתי ממי שהיא, ואיני רוצה שהיא תשתנה ..

וכאן אמא אמרה " עכשיו אני יותר מאוכזבת שזה לא הסתדר, חבל "

והשאלה שנישארתי איתה - מדוע דווקא בחורות איכותיות, מפחדות לקחת סיכון מחושב, וחושבות יותר מידי , למה להתפשר

על פחות, הוכחתם את עצמכן בלימודים ובעבודה רוצים אותכן, מדוע במערכת יחסים, אתן מבטלות את הכוח שלכן - פשוט

להגיד, אם זה יגמר, הבחור הפסיד, אני שווה .

וכן אני יודע - בשורה התחתונה, היא העיפה אותי.. אבל , אני יודע שאני שווה, וההפסד הוא גם שלה .

ולאירית - את מפספסת אותי בגדול , זה שיש כוח, לא אומר שמנפנפים בו , גם לכוח יש מגבלות .

ומלה טובה, התחשבות, אוירה נעימה, מחוות של יחס, ולהיות פשוט אתה, להקשיב לצחוק, ולשתף אנשים זרים,בפגישות עם חברים - גורמים להרגשה טובה,להתענינות ולפתיחות, יותר מכל משחק כוח .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

4. אם אתם צריכים לצאת לאן שהוא בשעה X והיא לא מאורגנת, תגיד לה שיוצאים לפחות 20 דקות קודם. !

אז אני אגיע בשעתיים אחור, מינוס 20 דקות...:lol:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

4. אם אתם צריכים לצאת לאן שהוא בשעה X והיא לא מאורגנת, תגיד לה שיוצאים לפחות 20 דקות קודם.

מניסיון אל תעשה את זה. עשינו את זה פעם אחת לדידה שלי (היום היא אשתו של חבר טוב שלי) ולמרות שזה היה בשנת 90' היא עדיין זוכרת לננו את זה אבל ממשיכה להיות מאחרת כרונית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה שהיא עומדת בצד עם מיכסה מורם של המכונית, זה כי יש תקלה והיא לא מסתדרת, זה לא אקט מזמין!

אירית, זה שמנסים להניע ב D או בלי לנטרל את הקודנית זו לא תקלה ולא צריך לפתוח בגללה מכסה מנוע.

חוץ מזה אם המנורה הכתומה בשעון הדלק דולקת כבר שבועיים זה הגיוני שהאוטו עצר כי אין דלק וגם זו לא תקלה (מקרים אמיתיים שהריצו אותי מהעבודה לאוטו של אשתי).

פורסם

אייל אכן אבדתי אותך, על אילו משחקי כח אתה מדבר או אני?

שי.ז.

אני בטוחה שבתקופת החיזור רצת וגם רצת על כל קריאת מצוקה של הגברת, אז, אני מניחה לא היית עושה צחוק מזה, ובכלל אם זה כל כך מפריע את זה אפשר הייה לדעת מראש ולא להתחבר לטיפוס תלותי.

דרך אגב זה הולך לשני הכיוונים, אני מכירה לא מעט גברים שיש לעשות החלטות לגביהם בהרבה מאד תחומים.

ולגבי המכונית סתם שאלה, אם למשל הייתה נדלקת נורית אדומה פה האם גם היית יודע לחלץ?

67kr2.jpg

יש נשים שכן יודעות מה זה גריז ושלייפסופפים ויש גברים שלא יודעים, ויש גברים שהם לא handyman

דרך אגב לי אישית זה מאד חשוב על אף שגם אני יודעת להסתדר אעדיף שהגבר יעשה זאת וכן גם אני אריץ אותו מהעבודה.

אירית

פורסם

אייל אכן אבדתי אותך, על אילו משחקי כח אתה מדבר או אני?

צודקת - היה לזה כפל משמעות, הכוונה, שאני לא משחק משחקי כוח .

אמור להיות כך ..

זה שיש לי כוח , לא אומר שאני מנפנף בו .גם לכוח יש מגבלות .

ומלה טובה, התחשבות, אוירה נעימה, מחוות של יחס, ולהיות פשוט אתה, להקשיב לצחוק, ולשתף אנשים זרים,בפגישות עם חברים - גורמים להרגשה טובה,להתענינות ולפתיחות, יותר מכל משחק כוח .

הנה דוגמא קטנה התגובה מעלי

ליימן מה יש לך מסופרלטבים? חבר ס. קצין בטחון -גבר גבר, היא סטודנטית למשפטים יחצ"נית - בטח יפה, זו בדיוק הגישה עליה אני מדברת

נכון - יש לי חברים, במקומות מסוימים בדרך .. להתנתק מהם, לא להזכיר אותם .. להחביא אותם ?

וכן - אם אומרים לך, שהבחורה דוגמנית - אז הסקת המסקנה הפשוטה , היא יפה .

אולם זה לא אומר כלום , ואפשר שהיא גם חכמה , ובן אדם מקסים .

אין כאן זילות באחרים , אלא סתם הסקת מסקנה ראשונית, מאחר ואני עדיין לא מכיר אותה.

אנחנו לא כאלה מורכבים - וגם יוצא לנו משפטים דביליים , ודוגמאות מאוד מופשטות , טוב לנו עם זה, לא רוצים לחשוב

הרבה . לפני כל פעולה .

תנור - חם , מקרר - קר , דוגמנית - יפה , ( אשה, חברה - תמיד צודקת .. אם אתה רוצה לחיות בהרמוניה ..

אם אתה חכם - תן לה להסיק אח"כ את המסקנה לבד - והיפה בנשים , לעומת הגברים .. הן יודעות להתנצל , לא עקשניות

אבל בזמנם החופשי ,הן מחליטות .. להתנצל , או לשנות דעה )

ומבחורים - קשה , קשה להם להגיד טעינו . אבל אם אתה/את חכמים , רואים את זה בהתנהגות הבחור אח"כ, ולא צריך ללחוץ ..

וזה עוד הבדל בן בחורים לבחורות - לפני, אתן חופרות ,ומסבכות את עצמכן במחשבות , ומקשות על עצמכם את החיים .

ובתוך הקשר , גם אם הוא גרוע , קשה לכן לצאת ( בד"כ , יש היום כבר שינוי, כך שזה לא כולל )

כנ"ל לגבי העבודה - נשארות , גם אם הרעו לכן את התנאים, או לא מילאו את ההבטחות הראשוניות .

ואנחנו הבחורים - מקבלים , בודקים , מתאים ממשיכים , לא מתאים חותכים ..

כמובן שאין לי מונופול על המסקנות, ולכן אני משתתף בדיון הזה , קורא ומוצא את עצמי לפעמים צוחק , ומאשר לעצמי ,

גם לי זה קרה .

הלואי ובמקום לתקוף אותנו - תספרו לנו את הצד שלכן, איך עובד הראש שלכן .

ספרו לנו סיפור שלכן, עם מסקנות , אתן הנשים עלינו .מזוית הראיה שלכן, ואנו נגיב ...

כך תקבלו חוות דעת , על נושא מוכר לכן ,ואיך הגבנו במצבים דומים, ולא רק סיפורים שלנו .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אירית, גם אז וגם עכשיו אני רץ (ואנחנו נשואים כבר 12 שנים). זה לא קשור לתלותיות אלא לחוסר איכפתיות והבנה בסיסית בצד הטכנני של הדברים.

אין לי בעיה עם הריצות אם מדובר במשהו שבאמת צריך טיפול כלשהו אבל להיתקע בלי דלק 4 פעמים בשנה זה יותר מידי. לזכותה יאמר שהיא מחכה בסבלנות עד שאוכל להתפנות.

לגבי מי עדיף שיבצע את העבודה לדעתי זה לא קשור אם זה גבר או אישה. מה שחשוב זה שהמוכשר מביניהם לביצוע המשימה יהיה זה שיעשה אותה.

• תוכן חדש...