Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליעד

מה זה שונה משירותים בפאב רועש? ולמטוס יש יתרון נוסף זה רוטט, להזכירך אנחנו לא מדברים על איפה נוח לשבת, בשביל זה יש את ה-סיטגורו טיסה נעימה

אייל מאיפה לך שאלוהים הסתבך ולא הסתבכה?

אירית

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ליעד

מה זה שונה משירותים בפאב רועש? ולמטוס יש יתרון נוסף זה רוטט, להזכירך אנחנו לא מדברים על איפה נוח לשבת, בשביל זה יש את ה-סיטגורו טיסה נעימה

אייל מאיפה לך שאלוהים הסתבך ולא הסתבכה?

אירית

הנחה לוגית - אתן תמיד רוצות לשפר .. את הגבר שלכן - תרזה, תשמין, איך אתה אוכל ..

וגם עם עצמכן אתן לא מסתדרות - תמיד יש מה לשפר/לשנות , נכון שהשיער שלי.. השמנתי , אני צריכה לרזות ..

ברור שאלוהים אישה היה דבר מעניין , כל בוקר היינו קמים, לעולם בצבע אחר ..( לדוגמה - הלילה היה סגול ולא שחור ..)

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אייל

פה זו דוגמא טובה להבנה שונה, אנחנו לא רוצות לשפר, אלא לשמר, התאהבנו בכם כשהייתם יפים ורזים , השארו ככה, כמובן יש דברים שהם בלתי הפיכים כמו נשירת שיער, אבל מה שניתן צריך לדאוג שלא ישתנה לרעה כמו גם אצל הנשים.

העובדה שנשים שואלות שאלות כמו אילו שציינת לרוב זה בגלל חסך בצומי, עוד דבר שמתקלקל מהר מאד אצלכם, בתקופת החיזור, כל שינוי בתיסרוקת או בפריט לבוש היה זוכה לתגובה.

ואני בטוחה שמייד תגיע התגובה, נכון גם אצלכן, כל הדברים נשכחים מייד אחרי החתונה, לא כולן כאלו, וכשזה קורה לרוב זה בגלל שותף משעמם ולפעמים חלופה טובה יותר!

אירית

פורסם
אייל

פה זו דוגמא טובה להבנה שונה, אנחנו לא רוצות לשפר, אלא לשמר, התאהבנו בכם כשהייתם יפים ורזים , השארו ככה, כמובן יש דברים שהם בלתי הפיכים כמו נשירת שיער, אבל מה שניתן צריך לדאוג שלא ישתנה לרעה כמו גם אצל הנשים.

העובדה שנשים שואלות שאלות כמו אילו שציינת לרוב זה בגלל חסך בצומי, עוד דבר שמתקלקל מהר מאד אצלכם, בתקופת החיזור, כל שינוי בתיסרוקת או בפריט לבוש היה זוכה לתגובה.

ואני בטוחה שמייד תגיע התגובה, נכון גם אצלכן, כל הדברים נשכחים מייד אחרי החתונה, לא כולן כאלו, וכשזה קורה לרוב זה בגלל שותף משעמם ולפעמים = חלופה טובה יותר!

אירית

חלופה טובה יותר !!

נו באמת , אני אוהב את הרכב שלי ( פרטי) .. אבל אם אני עושה סיבוב , על רכב אחר, את תגידי שאני בוגד,,,

ואני .. אני רק משווה ביצועים .. וחוזר תשוש ,להתפנק ברכב שלי . ( סתם, עוד תשובה בשליפה )

בגדול - את צודקת .. אבל צריך שניים לטנגו - לא להפיל את צער העולם, עלינו .

אירית - חג שמח , ומלא הומור .. - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בטח צחוקים, דרך אגב אני מדברת על גברים כמו גם נשים, אני לא יודעת איך אצלך אבל כל פעם שנהגתי על מכונית אחרת, הקבועה שלי הייתה מתחילה לעשות בעיות אחרי כן, מפחיד לא?

אירית

פורסם
בטח צחוקים, דרך אגב אני מדברת על גברים כמו גם נשים, אני לא יודעת איך אצלך אבל כל פעם שנהגתי על מכונית אחרת, הקבועה שלי הייתה מתחילה לעשות בעיות אחרי כן, מפחיד לא?

אירית

רגשי אשם עצמיים , הרכב לא מרגיש , זו את .. רואים שאת לא בחור ..

חוק מספר אחד - לעולם אל תאשר

( במקסימום ) הייתי בסביבה, אבל - בדקתי אויר, הייתה נזילה , הרכב עמד עקום, עזרתי בדחיפה - אבל לא עשיתי סיבוב .

קראי והפנימי .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בחור אתה לא בקיא!!!, חוק מספר 1 גם אם נתפסת על חם - תכחיש

להעצים את הצד הנשי בך, זה התשר הכי טוב בדרך לחיי שותפות בריאים ואין בכוונתי שתתחיל להתאפר ולנעול נעלי עקב, על אף שאם זה עושה טוב לשניכם אז גם זה בסדר

אירית

פורסם
בחור אתה לא בקיא!!!, חוק מספר 1 גם אם נתפסת על חם - תכחיש

להעצים את הצד הנשי בך, זה התשר הכי טוב בדרך לחיי שותפות בריאים ואין בכוונתי שתתחיל להתאפר ולנעול נעלי עקב, על אף שאם זה עושה טוב לשניכם אז גם זה בסדר

אירית

להעצים את הצד הנשי בך,

אירית תודה על היעוץ , אבל זה מאוחר ..

איפור - עברתי את זה בצבא , לא עזר לי, נפצעתי כל הזמן - כנראה שיש לי משיכה, לפצצות בכל הגוונים, והמובנים .

עקבים - גם ככה, האחיזה שלי על המגבלות , צריך חתך נמוך .

- מלך הולך בדרך המלך, ולא עף לצדדים -

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...