Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ולגבי המכונית סתם שאלה, אם למשל הייתה נדלקת נורית אדומה פה האם גם היית יודע לחלץ?

67kr2.jpg

זה לילדים קטנים . ( ואיך רואים שאת אשה , את ישר מביאה קוקפיט זוגי... )

:wink:

זה לגברים :

aeyes_f15c.jpg

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ליעד

כשלבחורים תהייה תרבות חיזור ודייטינג כמו לבחורים בחו"ל גם פה לא תהיינה פוזות, ואתה יודע הייטב שיש הבדל גדול מאד.

אני לא ליעד,

אבל אם את אומרת את המשפט הזה כנראה שטרם ביקרת באיטליה (ובמילאנו בפרט) :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
יש לך אצבעות, תעשה את זה בעצמך

אירית

אם אני אתחיל ישר עם האצבעות ,אני אקבל מזה סטירה....

לגבי הקוקפיט , רוב מי שמבין בזה הם גברים (לא כל הגברים יודעים את כל המכונות ,אבל לכל המכונות יש יותר גברים שמבינים בהן,וגם כשהפן נדפק אתן קוראות לנו...).

יש רק מכונה אחת שאנחנו עדיין מסתבכים איתה ,והיא האישה ,ומשיחות עם ידידות לסביות ,מסתבר שאפילו עם המכונה הזו ,לא כל כך קל לכן.

:-)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
איכס!

זה ממש מחליא אותי וכשידידות שלי אומרות את זה אני מגיב עם הערה מגעילה ומציע להן מוצץ.

יוסי,

פעם הבאה תשאל אם היא רוצה שתחליף לה חיתול. מקסימום, יעבור עליך ערב מעניין...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

פיצפוץ, אני רואה שמזמן לא נגעת בדבר האמיתי, אתה בא איתי למסדר כנפיים הבא!

תא הטייס של ה f-15c שהעלת פה זו אילוסטרציה איכותית שמשמשת למשחקי מחשב בכל מקרה בשבילי הדבר האמיתי שישאר לעד זה זה:

http://www.youtube.com/watch?v=GcBGVyayJHo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אם כבר אתה מצמיד לי תכונה נשית המבטאה זוגיות אז זה עדיף עלי

800pxairbusa380cockpitpb7.jpg

ודיסקובר אכן הייתי במילאנו ולא כולם צובטים בתחת

אירית

פורסם

הסרטון לא עולה , אבל אני מרשה לעצמי להמר שמדובר על אחד המטוסים היותר סקסיים , שלא לדבר על החזות המאיימת ביותר והמפחידה ביותר , הלא הוא ידינו הפאנטום שלא מזמן יצא משירות .

( מותר לי לבלבל את המוח ולהתפלסף . זה כי יש לי חוסר של אוכל בגוף . כבר שעתיים עברו מאז הארוחה האחרונה... :? )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

זה קוקפיט רציני !

(נחשו של מי היד).

roadster trip 317.jpg

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

איזה לעזאזל זה עבר מלהיות דיון על נשים לדיון על מטוסים?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אני רוצה להוסיף עוד דבר מוזר ולא מובן אצל בחורות \נשים.

כשאתה מתייחס נחמד וסבבה לבחורה אתה מקבל יחס ח*א, היא מסננת אותך ולא שמה עליך.

ומיצד שני כשאתה מתנהג ח*א ולא שם עליה יורד עליה ועוקץ קצת, בקיצור לא לוקח אותה ברצינות אז היא נלחצת ודווקא רוצה אותך,

לנשים יש חשיבה מעוותת ומוזרה, בסך הכל גם גברים וגם נשים מחפשים לעשות...

אז מה הקטע שלהן , כדי שלא יגידו שהן שרמוטות?

:mm_yeah: כאן אני מסכים עם כל מילה, כל זה הוא קטע גלובלי זה לא משהו ייחודי שקרה רק לך, לי או לשכן שלך או לבן דוד שלך... זה קורה לכולם בכל מקום. שים עליה עין היא תשים עליך זין.

ובאמת , טוב שזה ככה, אם לא אז מה היה הטעם בלהכיר ובזוגיות? איפה האקשן? המתח? איפה הריגושים? גם האישה\נערה הכי קלה שיש תנהג כמו "ליידי" בהתחלה בכדי שחס ושלום לא יקראו לה שרמוטה, אבל אחרי שכל בחורה נפתחת רואים את הפרצוף האמיתי שלה, ומי היא באמת. היום אני רואה יותר נשים שאוהבות לשחק בגברים מאשר ההפך (והסטיגמה לגבי גברים אומרת שזה ההפך!).

אז אין מה לעשות זה מה שקורה וזה מה שקרה וזה מה שיקרה ואין חדש תחת השמש. הבנות תמיד יהיו הנרדפות והגברים תמיד ירדפו. ויודעים מה? שישאר ככה. אישית אני נורא אוהב את המשחק הזה.

ואולי אירית תוכל להגיד לנו מנקודת מבט נשית, איך נשים ירצו שנתחיל איתן ואיך הן כן רומזות לנו להתחיל איתן אם לא באמצעות קשר ראשוני שכזה ('אולי תוכל לעזור לי להרים את שישיית הקולה מהעגלה לקופה? היא נורא כבדה...' וכו' וכו').

מעניין יהיה באמת לשמוע.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
איך זה לעזאזל, זה עבר מלהיות דיון על נשים, לדיון על מטוסים?

על זה נאמר, וזה קשור לדיון .. תראי מי התחיל ...

וברור שלהסיח דעת בחורים זה קל .. בחורות, מכוניות ,מטוסים, אנחנו ישר מתלהבים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

קל להסיח את דעתם של הלא נחושים.

ברגע שאתה מתייחס למשהו בצורה שונה מ-"זה מה שאני רוצתה ואני אשיג את זה", נורא קל להסיט אותך מהמטרה כי היא פשוט לא חשובה לך כ"כ.

וזה נוגע גם ליחס כלפי נשים.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אייל

זו בדיוק הגישה שאני יוצאת נגדה, אתה ישר קושר זאת לאיזו מזימה נשית שמטרתה ללכוד, כמו האלמנה השחורה, אז לא, תתפלא יש נשים שלא מתענינות בבובות בארבי, והן עושות זאת בגלל ההגשמה העצמית שלהן לא בכדי להרשים את הגברים.

יש לא מעט נשים שלא מעונינות להתקע בזוגיות, ומקימות תא משפחתי לבד, יש לא מעט נשים שמקצועות ששנים היו "ממלכה גברית" מענינים אותן והן עושות בהם חיל אז צא מזה.

יוסי, אני מדברת בשם עצמי, אני כשאני רוצה מישהו אני אומרת, אני לא רומזת, אני פשוט אומרת, מי שלא מסוגל לזה אצל נשים כמו גם אצל גברים יש לו/ה בעיה של בטחון עצמי, יש לדעת לקבל סירוב ויש לכבד זאת, הבעיה עם משחקים יוסי ורמזים, שלא תמיד יודעים לפענח זאת, ויש הרבה טעויות לפעמים זה פלילי.

יו, הגענו למטוסים כי כמו שאת הבנים זה מענין זה גם מענין בנות, מכוניות שרירים שהן סמל לעודף טסטוסטרון, מה לעשות קורצות גם לנו נכון?

שבוע טוב

אירית

• תוכן חדש...