Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך החודשים הקרובים אני מתחילה להשתעשע על פרוייקט חדש - המדריך לגלקסיה של האישה הישראלית.

אני יודעת שזה מקום מוזר להתחיל בו, אבל אני דווקא מעוניינת בחוות הדעת הגברית.

כדי לדייק - אני לא מדברת על ילדות בנות 16, אלא על נשים מעל גיל 20 שכבר באמת אפשר לקרוא להן נשים - כלומר, נשים עצמאיות שבונות לעצמן את החיים.

בשרשור הזה אתם מוזמנים לשתף חויות קיצוניות, מוזרות, משעשעות וכל מיני תובנות שיש לכם לגבי הנשים בישראל.

למעשה מה שיקרה חלק מהדברים שיפורסמו כאן, הוא שהסיפורים האלה יופצו בשמות בדויים וללא נתוני זיהוי בין מדגם של נשים בכל מיני גילאים ודעתן תיכתב ותיערך למספר פרקים שבסופו של דבר יפורסמו כאן בגמר הפרוייקט (או לפחות חלק מהם).

תודה!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כדי לדייק - אני לא מדברת על ילדות בנות 16, אלא על נשים מעל גיל 20 שכבר באמת אפשר לקרוא להן נשים - כלומר, נשים עצמאיות שבונות לעצמן את החיים.

"אישה" זה מגיל 30 ומעלה (יש יוצאות דופן, כמו בכל הכללה).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה למה השתדלתי לא להכליל...

פורסם

אתה נדיב:-P

אני הייתי הולך לכוון ה40+

פורסם
נשים מעל גיל 20 שכבר באמת אפשר לקרוא להן נשים - כלומר, נשים עצמאיות שבונות לעצמן את החיים.

נקבות (בשביל לא להיכנס להגדרה ילדות/נשים/פעוטות) ישראליות בגיל הזה נוטות לא להיות סגורות על עצמן. זה נכון גם בחו"ל, אבל בלי הפוזה המעצבנת שעוטות על עצמן שוכנות ארה"ק המצויות. ברמות האיכות הגבוהות (AKA לא פרחות ולא מטומטמות) מדובר בנשים על רמה, אבל בשביל להגיע לשם צריך לשבור את מחסום הפוזה שלהן, ולא תמיד יש אנרגיה להשקיע בזה. ההפסד כולו שלהן. הפוזה הזו נוטה לעבור כמובן עם הגיל, כשהלחץ מתגבר. עצוב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מצחיק שאת קוראת לזה "המדריך לגבר", פשוט כי לדעתי אין ולא יהיה דבר כזה. מה לעשות, בעוד אנחנו הגברים יצורים פשוטים למדי, הנשים, מסתבר, כל כך מסובכות עד כי מוחנו הקטן והמלא בבירה, כדורגל וגירבוצים (אצלי זה כנראה דיאט קולה, מרוצי מכוניות וגירבוצים) לעולם לא יוכל להבין לעומקו את מורכבות דרכי המחשבה הנשיים. אני חייב להגיד לך, עד לא מזמן חשבתי שזה רק אני שמצליח לבחור את הבחורות הכי לא הגיוניות ביקום, אבל מסתבר שזה פשוט הן - כולן ככה, מהכי פרחות עד לכלות פרס נובל. ועם זה אנחנו צריכים לחיות... :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
(AKA לא פרחות ולא מטומטמות)

AKA דווקא עושים פילטרים פתוחים טובים.:wink:

אנחנו הגברים יצורים פשוטים למדי, הנשים, מסתבר, כל כך מסובכות עד כי מוחנו הקטן והמלא בבירה, כדורגל וגירבוצים לעולם לא יוכל להבין לעומקו את מורכבות דרכי המחשבה הנשיים.

מי צריך להבין? תביאי בירה, תעשי אוכל ותהיי בשקט:lol:

האמת? יש לי 3 מהסוג הזה בבית ואני חייב לציין שהבעיה מתחילה מגיל 0 ומחמירה עם השנים.

פורסם
מצחיק שאת קוראת לזה "המדריך לגבר", פשוט כי לדעתי אין ולא יהיה דבר כזה. מה לעשות, בעוד אנחנו הגברים יצורים פשוטים למדי, הנשים, מסתבר, כל כך מסובכות עד כי מוחנו הקטן והמלא בבירה, כדורגל וגירבוצים (אצלי זה כנראה דיאט קולה, מרוצי מכוניות וגירבוצים) לעולם לא יוכל להבין לעומקו את מורכבות דרכי המחשבה הנשיים. אני חייב להגיד לך, עד לא מזמן חשבתי שזה רק אני שמצליח לבחור את הבחורות הכי לא הגיוניות ביקום, אבל מסתבר שזה פשוט הן - כולן ככה, מהכי פרחות עד לחתנות פרס נובל. ועם זה אנחנו צריכים לחיות... :wink:

אתה עוד לא יכול להשתמש במינוח "אנחנו" בהתייחס לגברים כי:

1. אתה שותה דיאט קולה

2. אתה לא שותה בירה

3. גילית שנשים לא הגיוניות לא מזמן

4. אתה עדיין חושב

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מצחיק שאת קוראת לזה "המדריך לגבר", פשוט כי לדעתי אין ולא יהיה דבר כזה. מה לעשות, בעוד אנחנו הגברים יצורים פשוטים למדי, הנשים, מסתבר, כל כך מסובכות עד כי מוחנו הקטן והמלא בבירה, כדורגל וגירבוצים (אצלי זה כנראה דיאט קולה, מרוצי מכוניות וגירבוצים) לעולם לא יוכל להבין לעומקו את מורכבות דרכי המחשבה הנשיים. אני חייב להגיד לך, עד לא מזמן חשבתי שזה רק אני שמצליח לבחור את הבחורות הכי לא הגיוניות ביקום, אבל מסתבר שזה פשוט הן - כולן ככה, מהכי פרחות עד לחתנות פרס נובל. ועם זה אנחנו צריכים לחיות... :wink:

כל הפואנטה שזה לא אמור להיות רציני מדי, זה אמור להיות פרוייקט חצי הומוריסטי ומאוד סרקסטי.

אגב - נשים הן ממש הגיוניות לדעתי (אבל זה אולי כי אני נמנית עם המין הנשי), מה שקורה זה שלא תמיד ההיגיון הזה עובר לאנשים אחרים. כלומר, במוח שלהן, הכל באמת הגיוני - אבל כשמנסים להסביר את זה למישהו, זה כבר לא הולך אם זה בגלל כשלים תקשורתיים למיניהם הרבים, או אם מדובר בחוסר רצון להסביר.

תתפלא רוני אבל לא כל הגברים יצורים הגיוניים. יש למשל אותך - אתה לא שותה בירה (לא הגיוני בעליל) :)

פורסם

הוא לא היחיד, אצלי זה קולה (לפחות 500CC ביום).

בכל אופן לבקשתך.

מישהי שניפגשתי איתה כמה פעמים אמרה שהיא הייתה מעוניינת להכיר בחור שהוא: (ופה באה רשימה מאוד ארוכה של מיליון ואחד דברים).

אני הקשבתי, וסימנתי V לעצמי ליד כל קריטריון שעמדתי בו.

אח"כ המשכנו לדבר והיא אמרה שהדבר הכי חשוב בגבר הוא, שהוא יהיה עצמו.

אז העלתי בפניה את הפרדוקס, איך היא מצפה להכיר גבר, שמצד אחד יש לה דרישות כה גבוהות לגביו, והוא (מצדו) יעשה הכל (כמעט הכל) כדי ליהיות איתה (כלומר הוא לא יהיה עצמו), ומצד שני, היא רוצה שאותו גבר יהיה הוא עצמו.

עדיין לא קיבלתי על זה תשובה.

בכל אופן זה מה שאני זוכר במיוחד.

פורסם
נקבות (בשביל לא להיכנס להגדרה ילדות/נשים/פעוטות) ישראליות בגיל הזה נוטות לא להיות סגורות על עצמן. זה נכון גם בחו"ל, אבל בלי הפוזה המעצבנת שעוטות על עצמן שוכנות ארה"ק המצויות. ברמות האיכות הגבוהות (AKA לא פרחות ולא מטומטמות) מדובר בנשים על רמה, אבל בשביל להגיע לשם צריך לשבור את מחסום הפוזה שלהן, ולא תמיד יש אנרגיה להשקיע בזה. ההפסד כולו שלהן. הפוזה הזו נוטה לעבור כמובן עם הגיל, כשהלחץ מתגבר. עצוב.

זה כל כך נכון שזה עצוב, הבעיה העיקרית שאנשים חושבים בארץ שנשים כל כך מסובכות זה כי בארץ ישנה איזה פוזה לא ברורה שאין לי מושג מאיפה היא באה שבחו"ל אין. נקודה.

בארה"ב למשל כאשר בחורה תהייה מעוניינת במישהו היא תעביר מסרים דיי ברורים (בלי המסרים המבולבלים והלא ברורים של הישראליות) שהיא מעוניינת, בשלב הבא כאשר תגש ותדבר איתה היא לא תעשה שום פוזה של קשה להשגה או שהבנת לא נכון והיא בכלל לא רוצה (למרות שהיא כן) אלא תזרום בשיחה ואם הכל זורם טוב יכול להתפתח מזה משהו ושני הצדדים מרגישים מזה טוב.

בארץ בחורות פיתחו שיטה שהגברים ירגישו כל כך לא ברור מה הבחורה בעצם רוצה וגם שהיא רוצה היא בכוונה לא מראה את זה כדי שחס ושלום לא יחשבו שהיא שרמוטה או משהו אז בחורות עושות לנו את החיים קשים יתר על המידה בלי שום צורך.

אני כבר לא יודע מה לחשוב לפעמים... בחורה מעבירה רמזים בכל מיני צורות ודרכים שהיא מעוניינת, כאשר כבר אני נגש ועושה צעדים להתחיל איתה והכל מדברים הכל נחמד והיא נותנת את הטלפון...

אני מתקשר אחרי יום יומיים והיא מתרצת שהיא קבעה עם חברה וכל מיני חירטוטים אחרים.

ואני שואל את עצמי אם היא מעוניינת למה היא לא פשוט אמרה לי בסדר וביטלה עם חברה שלה או לפחות הייתה מראה רצון לקבוע ליום אחר... מה כאילו אני צריך לרדוף אחריה כדי להפגש?!

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...