Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדיין לא הצליחו לפענח את התופעה של הצורך של נשים לדבר בלשון זכר (במבטא תינוקי) :shock::oops:

איכס!

זה ממש מחליא אותי וכשידידות שלי אומרות את זה אני מגיב עם הערה מגעילה ומציע להן מוצץ.

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אגע בנושא כאוב ומסובך...

מכסה האסלה.

אני רוצה שלפות אישה אחת תבוא ותסביר לי.

למה שאני רוצה להשתין אני יכול להרים את מכסה האסלה, וכשאת רוצה להשתין את לא יכולה להוריד אותו?

כאילו, את (מכוון לכל אשה עם פתרון, לא מכוון ספציפית)באה להשתין, רואה את המכסה מורם וחושבת "מממ.. אני אתאפק עד שהמכסה יהיה למטה..." ?

ועוד משהו קטן.

יום כיף זה:

יום מסלול, על האש, ישיבה של החבר'ה, טיול שטח, ללכת לגרבץ עם בירה צוננת בים... כולם ביחד וכל אחד לחוד.

קניון לעומת זאת, זה לא יום כיף וזאת עוד בלשון המעטה.

בואי ונסגור את זה כך: את תלכי לקניון (לקנות את הנעל החדשה מעור קיפודים בשילוב פייטים בשלל צבעים וברקמה של כלי כותרת של היביסקוס), אני אלך למערה הקרובה (הרי זה המקור שלנו, הגברים) להזרק עם פק"ל קפה וגיטרה.

שנפגש שוב בערב, אני אתעלם מהנעל (שקבורה מתחת ל14 שקיות עם בגדים, בשמים, נעליים, גרבים, איפור וכו') ומזה שיש לך ריח של חצי סופר פארם, את תתעלמי מהאזוב מצוי שתקוע לי בשיער (יחד עם ריחן, שום מצוי ו3 סוגים שונים שלך חיפושיות זבל) ומזה שיש לי ריח של טחב (או תחת...)

לחילופין את מוזמנת לבוא איתי לסיבוב מוסכים לקבל הצעות מחיר לפחחות וצבע. (ואני לא צובע אותה בוורוד!)

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

סיפור מהחיים/מחכים - מלשון חוכמה ..

חבר שלי יצא עם בחורה שלושה חודשים - נחשב כבר חברים, נכון .. אבל בלי יחסים אינטימיים .לדעתה עדיין מוקדם ..

בסדר , בחורה, איכותית, עצמאית ויפה - באמת , וזכותה המלאה .

יום שישי יוצאים ביחד - אני עם בחורה, פגישה שניה בלבד - נפגשים בלובי של מלון הילטון ( חבר אחר ס.קצין הביטחון שם )

ומשם נמשיך את הלילה - אבל הבחורה החדשה,שאיתי רוצה להשאר ללילה במלון - אז נשארנו , והם המשיכו לבד .

למחרת בערב , טלפון מהחברה של חבר שלי . " הגעתי למסקנה ,כי אתה צריך בחורה יותר איכותית , לא אחת שתיפול

לרגלייך, ובפגישה השניה כבר תכניס אותה למיטה, אלא רצינית שיהיה לך קשה, ורק אחרי שתוכיח את עצמך " סוף ציטוט .

צחקתי - הרי הבחורה, היא זו שהכניסה אותי , את היית שם .. וזה היה הרעיון שלה .

תשובתה "לא , זה לא נחשב,אתה גרמתה לזה לקרות .. " נו תודה, אני מהפנט .

וכאן באה הצעת המחץ - היא תכיר לי חברה, הבחורה מסיימת לימודי משפטים בת"א. ובמקביל עובדת כיחצנית ( סוגרת

אירועים בגן אורנים - צריכה להיות יפה ) הצעה לא רעה, נכון .

אבל תשובתי היתה לא , אין לי כוח להצתדק על הסיפור בבית מלון גם בפניה, כי הרי סיפרת לה כבר על מעללי .ואני אשם מראש.

בכל זאת היא לחצה, קח את מספר הפלאפון, וגם את המספר בבית, לפעמים אין שם קליטה. היא מחכה שתתקשר .

כעבור שבועיים , יום רביעי, היה לי ערב פנוי - בד"כ אני עובד בערבים . קפץ לי מול העיניים הפתק עם מספרי הטלפון ..

נדבר איתה קצת חשבתי, נתקיל אותה, או שאדחה .. התקשרתי לפלאפון , לא זמין, התלבטתי אם להתקשר לבית ,

ובהחלטת אין מה להפסיד ( כי הרי ממילא, אין סיכוי שנצא, וגם הסיכוי שנמצא חן, אחד בעיניי השני אם נפגש נמוך - דרישות..)

והתקשרתי - אמא ענתה לי , שאלתי אם היא בבית, התשובה ,המתן בטלפון, העצלנית הקטנה שלי במעלית, אהבתי אמא חמודה .

נשמעו רעשים של דלת, חיבוקים .. ויש לך שיחה מ ... ריצה , והיא בטלפון , שלום מה שלומך , נהדר , למה לא התקשרתה קודם. תשובתי , לא היה לי כוח להתנצל , את יודעת דברים עליי, ואני לא יודע כלום .

תשובתה , אז צריך להפגש ולתת לך פרטים ממקור ראשון, אהבתי .. יוזמת, מרגישה בטוחה,יש ביטחון עצמי .

בסדר אמרתי, אני אצלך עוד שעה ורבע , מתאים, כן .

נפגשנו, מקסימה, חכמה , מצחיקה, יפה .

אלכסנדר - יהודה המכבי , בית קפה מסעדה, שייך לחברים. ישבנו בחוץ, אני שוקו, היא לימונדה וקפה הפוך, השתלבה יפה בשיחה, גם עם הצוות וחבריי, פשוט שעתיים של כייף . ( ואין לי כל כוונת זדון ... היא חברה של ..אתם יודעים, והיא העונש שלי, תראה ואל תיגע )

סיום - נכנסים לרכב - היא שואלת .. אלייך או אלי ..

החזרתי אותה הביתה ב 6 בבוקר, היא צריכה ללכת לאוניברסיטה .

יש המשך לסיפור .. מה אמרה אמא , מה אמרה החברה , אשר אירגנה את הפגישה, ומה המשכו של הסיפור ..

האם נפגשתי איתה שוב, או אולי היא שינתה את דעתה ...

- כל השמות שלא מופיעים, גם בדויים - וכל קשר למציאות גדול מאוד - ואני , זה לא אני , ואולי כן -

לקוראים , אם יש לכם מסקנות, או הערכה, איך המשיך הסיפור, כיתבו את דעתכם .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בא אני אגיד לך למה

אולי זה רק בראש שלך שהיא עושה פוזה?

אולי זה שהיא מחזירה חיוך ומאד נחמדה, זה לא אומר שהיא רוצה קשר או רומזת לאפשרות כזאת!

זה שהיא מבקשת עזרה, למשל להוריד מוצר ממדף גבוה בסופר, זה לא אקט מזמין!

זה שהיא עומדת בצד עם מיכסה מורם של המכונית, זה כי יש תקלה והיא לא מסתדרת, זה לא אקט מזמין!

זה שהיא יושבת לבד בפאב, או הולכת לבד לקולנוע או משתזפת לבד בים זה לא אקט מזמין!

כשהיא מסרבת בנימוס למסור את מספר הטלפון אז היא חוטפת יאללה י'מכוערת מה את עושה פוזות, מה את חושבת שאת מלכת יופי +++ עוד כמה ברכות

כשהיא עומדת בפינת הרחוב ובמקרה היא גם בלונדינית עם מראה לא ישראלי אז מייד יש הצעות לבילוי בתשלום

אחרי בילוי נטו! משותף כשאין עניין להמשך אז לא מקבלים סירוב ויש הצקות

ליעד

כשלבחורים תהייה תרבות חיזור ודייטינג כמו לבחורים בחו"ל גם פה לא תהיינה פוזות, ואתה יודע הייטב שיש הבדל גדול מאד.

נכון יש בחורות שעושות פוזות, מול כל בחורה כזאת יש גבר ישראלי מצ'ואיסט אז זה מתאזן אז מה הבעיה?

לגבי הדיבור התינוקי, מה הבעיה להגיד לא אוהב ודיי, זה בדיוק כמו שאני לא אוהבת כינויים כמו מאמי, באבי, כפרה ונשמה.

לא כולן מדברות ככה, ומי שכן כנראה הבחור מזמין זאת???

אירית

הנה דוגמא קטנה התגובה מעלי

ליימן מה יש לך מסופרלטבים? חבר ס. קצין בטחון -גבר גבר, היא סטודנטית למשפטים יחצ"נית - בטח יפה, זו בדיוק הגישה עליה אני מדברת

פורסם
"אישה" זה מגיל 30 ומעלה (יש יוצאות דופן, כמו בכל הכללה).

מסכים !

אבל איזה שירשור יש פה.. אכן זה הולך להיות מאוד מענין 8)

יוגב

פורסם
בא אני אגיד לך למה

אולי זה רק בראש שלך שהיא עושה פוזה?

אולי זה שהיא מחזירה חיוך ומאד נחמדה, זה לא אומר שהיא רוצה קשר או רומזת לאפשרות כזאת!

זה שהיא מבקשת עזרה, למשל להוריד מוצר ממדף גבוה בסופר, זה לא אקט מזמין!

זה שהיא עומדת בצד עם מיכסה מורם של המכונית, זה כי יש תקלה והיא לא מסתדרת, זה לא אקט מזמין!

זה שהיא יושבת לבד בפאב, או הולכת לבד לקולנוע או משתזפת לבד בים זה לא אקט מזמין!

כשהיא מסרבת בנימוס למסור את מספר הטלפון אז היא חוטפת יאללה י'מכוערת מה את עושה פוזות, מה את חושבת שאת מלכת יופי +++ עוד כמה ברכות

כשהיא עומדת בפינת הרחוב ובמקרה היא גם בלונדינית עם מראה לא ישראלי אז מייד יש הצעות לבילוי בתשלום

אחרי בילוי נטו! משותף כשאין עניין להמשך אז לא מקבלים סירוב ויש הצקות

ליעד

כשלבחורים תהייה תרבות חיזור ודייטינג כמו לבחורים בחו"ל גם פה לא תהיינה פוזות, ואתה יודע הייטב שיש הבדל גדול מאד.????????????????????????????????????????????????

נכון יש בחורות שעושות פוזות, מול כל בחורה כזאת יש גבר ישראלי מצ'ואיסט אז זה מתאזן אז מה הבעיה?

לגבי הדיבור התינוקי, מה הבעיה להגיד לא אוהב ודיי, זה בדיוק כמו שאני לא אוהבת כינויים כמו מאמי, באבי, כפרה ונשמה.

לא כולן מדברות ככה, ומי שכן כנראה הבחור מזמין זאת???

אירית

הנה דוגמא קטנה התגובה מעלי

ליימן מה יש לך מסופרלטבים? חבר ס. קצין בטחון -גבר גבר, היא סטודנטית למשפטים יחצ"נית - בטח יפה, זו בדיוק הגישה עליה אני מדברת

במשפט הזה את בדיוק סותרת את כל מה שאת אומרת.. מה זה כמו לבחורים בחו"ל?? כמו שלאנשים בחו"ל יש תרבות ספורט???(אין חוליגנים ומופרעים באנגליה/איטליה/ספרד??? שם הם יותר גרועים מאיתנו)כמו שבחו"ל יש תרבות נהיגה??(בחו"ל אין תאונות מיותרות?איטליה /ספרד/ארה"ב-ראית פעם איך נוהגים שם?) בארץ כמו בכל העולם לנשים יש צורת חשיבה אחרת משל גברים ואין מה לעשות בעניין ,גם נשים רבות מטעות גברים בצורת ההתנהגות שלה וגם נשים רבות משחקות בגברים מסיבה כלשהיא ומלחמת המינים כנראה שלעד תימשך ואין כאן צודק או צודקת.

פורסם

אירית אולי במקרה שלך את חושבת שאולי האישה לא מעבירה רמזים אבל אני יתן לך סיטואציה אחרת.

חדר כושר, ישנה בחורה שבמשך כבר הרבה זמן עושה עיניים באה ומדברת שיחות מטומטמות על כלום, הצעות מזדמנות לטרמפ כאשר אני גר לא רחוק בכלל מהמכון ומידי פעם אומרת לי ראיתי אותך פה ראיתי אותך שם כאילו זה משנה... כלומר המסקנה שלי היא שהיא מנסה למצוא על מה לדבר כי אולי היא גם קצת מתביישת והיא כן מעוניינת בסופו של דבר.

אבל כמו שסיפרתי מקודם, את הטלפון כן קיבלתי בלי שום בעיה אבל שהתקשרתי היה איזה תירוץ מטומטם לגבי יציאה היום והיא לא אמרה אז בוא נקבע לשבת או משהו זה היה "נהייה בקשר" :| מה זה אומר שאני צריך לרדוף אחריה או שזה פשוט לא מנומס :?

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
חדר כושר, ישנה בחורה שבמשך כבר הרבה זמן עושה עיניים באה ומדברת שיחות מטומטמות על כלום

למה בכלל לקחת טלפון? אחרי כל זה אתה עדיין נמשך?

בכל מקרה, כמו שאמרתי על כל בחורה שעושה פוזה יש בחור שעושה פוזה, זו לא תכונה ששיכת רק לבנות/נשים או כמו שליעד נסח בעדינות נקבות.

דרך אגב, אני דווקא שמעתי שגברים נמשכים לביצ'יות, אז מצד אחד אתם רוצים את זאת שנותנת בקלות, שלא כבדה שזורמת שאין לה דרישות קרי חתונה מערכת יחסים קבועה, ואז רצים אחרי זאת שעושה פוזות.

אתם לא סגורים על עצמכם ואתם באים בטענות שאתם לא מבינים אותנו?

אירית

פורסם

ורוב הבחורות גם כן לא סגורות על עצמן ברוב הדברים(מתחיל בנעליים וחולצה וממשיך בבנים...)ולכן אין פה עניין של היא צודקת או הוא צודק .

פורסם

הייתי בארה"ב לא מעט.

ואני לא מסכם עם האמירה של CamaroRS69.

גם שם הבחורות משדרות רמזים לא ברורים וחד משמעיים. יש כאלו שכן, אבל יש כאלו שלא.

גם בארץ זה ככה.

למרות שאני אף פעם לא יכול לזהות רמז, כל פעם אני שואל את עצמי "היא סתם נחמדה אלי\צריכה עזרה\רוצה ליהיות לבד" או "היא מעוניינת להכיר אותי?"

הנשים בכל מקום בגלקסיה אותו הדבר, יש לפה ויש לפה. ותאמין לי שגם לי מציק מאד העניין של רמזים לא ברורים.

פורסם
אייל, מה הקטע של הסיפור שלך ? ביו השורות אתה רוצה להראות לנו שאתה פטיש ?

לא

הוא בסך הכל עוזר לך למצוא נערת ליווי:-)

פורסם

אני רוצה להוסיף עוד דבר מוזר ולא מובן אצל בחורות \נשים.

כשאתה מתייחס נחמד וסבבה לבחורה אתה מקבל יחס ח*א, היא מסננת אותך ולא שמה עליך.

ומיצד שני כשאתה מתנהג ח*א ולא שם עליה יורד עליה ועוקץ קצת, בקיצור לא לוקח אותה ברצינות אז היא נלחצת ודווקא רוצה אותך,

לנשים יש חשיבה מעוותת ומוזרה, בסך הכל גם גברים וגם נשים מחפשים לעשות...

אז מה הקטע שלהן , כדי שלא יגידו שהן שרמוטות?

וכשבסוף אתה מגיע איתה למצב שלשבת על הספה וכבר יש אווירה ומוזה והכל זורם אז הן יכולות לפעמים להתקפל ולתרץ מאיזו סיבה מטומטמת, כאילו הן לא רוצות את זה.

אני לא אומר שכל הנשים כאלו , אבל לכוווווולם יש את הקטע המשותף של המשחק "קשה להשגה" או משהו כזה.

דייי נשים נמאסתן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אחרי שהגבר עובר את כל המחסומים שהצבתן לו אתן ניהיות כמו טטלה. אז מה הקטע?????????????

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
אייל, מה הקטע של הסיפור שלך ? ביו השורות אתה רוצה להראות לנו שאתה פטיש ?

סליחה - הן דו .. מכות בי . אני משת"פ . הן פטיש ואני, אולי מסמר קטן בסיפור.. כתוב בהדגשה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...