Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנו משפחה בת 5 נפשות שמנסה להחליט בין 4 מיניוואנים חדשים שרשומים למעלה.

השיקולים הם:מקום ל-7, פינוק לנוסעים ואיבזור, אמינות, בטיחות וירידת ערך.

אשמח לקבל עצה. תודה מראש.

פורסם

הגלאקסי וה-S MAX פשוט וואגנים מגניבים.

תאי הנוסעים שלהם מרגישים איכותיים מאוד, לא חסר איבזור, הם נראים טוב ולא חסר מקום :-)

עשה נסיעת מבחן בכולם ולך על מה שתאהב ויתאים לך יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני מאוד ממליץ לך על האפלנדר הוא מאוד מאובזר עם מנוע רב עוצמה נכון שיש לו עוצמה גדולה ומנוע עם נפח גדול הוא יחסית לא זללן ושוב אני חוזר על זה הוא לא כל כך זללן הוא גם מאובזר לכל היותר באביזרי בטיחות וכל מיני גאגטים למיניהם כמו למשל:

1.התנעה של האוטו ללא פתיחה של המכונית

2.דלת חשמלית הנפתחת מהשלט עוד לפני ההתנעה

אז כך שהוא גם בטיחותי וגם יפה וגם מרווח ל7 נפשות

אבל אני לא פוסל את הפורד גלאקסי ואת S MAX שהם מאוד איכותיים ואגב הS MAX זכה לרכב השנה לשנת 2006

לפי דעתי תצטרך לבצע נסיעת מבחן על שלושת המיני וואנים ואתה תצטרך לבחור את הכי מתאים בשבילך מה שגם בUMI יהיו לך הנחות משמעותיות בעת הרכישה כנ"ל גם הצעות מימון אטרקיביות.

בהצלחה

יניב

פורסם

מהיכרות לא עמוקה עם האפלנדר, נראה לי שהאחרים יותר איכותיים, ולגבי שמירת ערך מן הסתם הגרנדיס עדיף. אישית הייתי מעדיף דווקא את הפורד.

פורסם

ללא שמץ של היסוס ה SMAX הוא העדיף פה ובגדול מהמתחרות האחרות.

רכב מוביל נוסעים עם יכולות ניהוג לא מבוטלות, מודרני בטוח ומצויד, מגומר ברמה גבוהה ועדיף בהחלט על השברולט .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...