Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מבקש את המלצתכם על בעל מקצוע מתחום מיזוג אויר ברכב באזור פתח תיקווה,ראש העין,ירושלים (מקומות שבהם אני נמצא רוב הזמן) לצורך ניקוי מערכת המיזוג ברכב והכנתה לקיץ הקרב ובא.

תודה

*מדובר בקליאו 93.

פורסם

יצחק וייס, וולפסון 34 בפתח תקוה 03-9340735

טיפלתי אצלו במספר רכבים, והייתי מרוצה כל פעם מחדש.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

מה זה ניקוי?

שתי פעולות יש לבצע:

1) לנקות מבחוץ את מצנן המזגן עם מתיז מים. להזהר לא להגזים עם הלחץ, כדי לא לנזק את התאים.

Bosch-aquatak-100-plus-pressure-washer.gif

2) לבדוק עם מכשיר יעודי את טמפרטורת האויר ביציאה, אם הטמפרטורה היא בסביבות 2C+ עד 4C+ אז הכל תקין.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

המזגן טופל אבל....

**רנו קליאו 93 רגיל**

טוב אתמול לקחתי את האוטו לתיקון אצל מישהו שהמליצו לי בירושלים ,לאחר כרבע שעה בדיקה של מערכת המיזוג נמצא חור ממש ממש קטן בצינור שיוצא מהמדחס שדרכו כנראה ברח הגז,הצינור הוחלף ובוצע מילויי גז מחדש.

כל העיניין לקח כשעה וחצי בערך ....

לגבי המחיר:

צינור:350 ש"ח

מילוי גז 250 ש"ח

עבודה: 60 ש"ח

המחיר לא כולל מע"מ

אבל לבסוף סגרנו על 650 ש"ח (קצת בכי לבעל המוסך על כך שאני סטודנט וכ"ו...)

פה מתחיל הקטע הלא טוב...

אחרי שיצאנו אני וחבר עם האוטו מהמוסך בנסיע הרגשתי שיש משהו לא בסדר במזגן כשהוא פועל :

1:גם בנסיע וגם בעמידה יש מעיין קיקים מהמזגן לסרוגין שנותנים לאוטו הרעדה (האם היה צורך לבצע איזשהו סוג של ניקוז אויר מהמערכת או משהו?)

2.יש רעש של מתכת מהמדחס כאשר המזגן פועל (ראש כמו של כדוריות מתכת שמתערבבות יחד) (הייתכן שלא בוצע שימון למערכת במהלך מילוי גז?)

3.לאחר נסיע של כ 15 ק"מ נשמע רעש של שריקה מכיוון המנוע (בטח הצינור או המדחס) סוג של שריקה כאילו הייתה פריקת לחץ אדירה ולאחר כ 3 ק"מ נוספים נשמע אותו רעש עוד פעם ונהיה ריח של פלסטיק שרוף מהמזגן ,עצרתי את הרכב הרמתי מכסה מנוע היה קצת ריח של גומי חם אבל לא משהו רציני בדקתי את הצינור שהוחלף ואת המדחס אבל שניהם לא היו חמים והוונטה ברכב עבדה באופן רגיל. (הייתכן שבוצע מילויי של יותר מדי גז למערכת או שהמכונאי שכח לשים איזושהי גומיה או אטם באחד מהחיבורים?)

*מחר ביום ראשון אני רוצה לחזור לשם לצורך בדיקת הבעיה ותיקונה,מה לדעתכם יכולות להיות הבעיות שציינתי,וכיצד עליי להתנהג?

תודה רבה

שבת שלום וחג שמח לכל אנשי הפורום.

פורסם
אכן, יצחק וייס מומלץ והפרטים המדויקים שלו הנם:

"יצחק וייס שרותי רכב", בתוך מוסך זוהר שברח' בזל 13 קרית אריה פ"ת, טל' 03-9217528 והוא גם חבר פורום זה.

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

בדקתי את עצמי ואתה צודק, הפרטים שנתת אכן נכונים.

אני נתתי לו פרטים של קבלן ביוב... :hihi::roflmao::loco:

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...