Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תרגיל הונאה בקניית LCD, האמנם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדקתי מספר של טלויזיות, על שלל היצרנים והדגמים שלהם במספר חנויות חשמל מובחרות, יבואנים שונים וכו'.

בכל מקום שראיתי, אפילו אצל חברים או מכרים, ומשלל השוואות כאלה ואחרות מצאתי לנכון להחליט שאת התמונה של הסמסונג אני הכי אוהב לראות בעין שלי!

לא יכול להיות שמתוך עשרות החנויות שהייתי בהן, או 2 חברים/מכרים שרכשו טלויזיה מדגם מסוים של סמסונג (האחד 32 אינץ' והשני 37) כולם עיוותו לי בצורה כזאת או אחרת את הסיגנל כי לכולם יש אינטרס למכור טלויזיות של סמסונג!

נו באמת... לאיזה סרט נכנסתם?

גם אם זה נהוג בחנויות חשמל לעוות טלוויזיה כזאת או אחרת, כניסה לחנות אחת לא תגרום לי לקנות טלויזיה (יש סקר שוק, טווחי מחירים לבדוק וכו').

הפח היחיד שאבא שלי נפל בו זה תרגיל ה-FHD.

זה שהוא רכש LCD בלי לעשות השוואות אמיתיות בהצגת תמונה זאת בעיה אחרת.

אף אחד לא חי בסרט, מי שחי בבועה זה אתה. ועובדה! אם אתה מזכיר רק את המסכים של סמסונג גם בהקשר שלך וגם בהקשר של החברים שלך - מסתבר שזה עובד יפה מאוד. הרי מה? איפה שמעת שלסמסונג יש את המסכים הטובים בעולם? בפרסומות שלהם? עשה לי טובה... אתה טרף קל לסוכני מכירות צעירים.

זו גם טעות להמליץ לאחרים לא לרכוש היום מסך שלא יתמוך ב- FHD מכיוון שבעוד שנה שנתיים מתוכננת מהפיכה בתחום (שכבר התחילה אצל YES ו- HOT) ואז, כשתרצה לראות HD אמיתי - אופס! צריך לקנות מסך חדש כי לפני שנתיים המליצו שזה לא שווה...נו? מה עשינו בזה? כבר היום, יש לא מעט אנשים שמצטערים שהם היו הראשונים שהתנפלו על מסכי הפלאזמה וה- LCD כשהם רק הגיעו לארץ - סמוך עליי, אחד מהם זה אבא שלי ובבית של ההורים שלי מדובר על 6 פלאזמות ו LCD אחת - כי HD זה סינית למסכים הללו למרות שרואים בהם טוב. אבל לא מצויין.

ואם כבר לנסות לקבל איזושהי תמונה מצב אובייקטיבית לגבי מסך כזה או אחר - אז דבר ראשון לבדוק סרט DVD ובשביל שידורי טלוויזיה יש לבדוק כשצופים בערוץ 10 (הערוץ הדיגיטלי היחיד בארץ).

ודבר נוסף שחשוב באותה מידה בדיוק - לבדוק באיזה סוג חיבור המסך מחובר למקור האות!! אני מבטיח לך שלא משנה איזה מסך תביא לי, אם אני יחבר אותו לממיר או ל- DVD באמצעות חיבור COMPOSITE או גם S-VIDEO הוא בחיים לא ישתווה למסך נחות ממנו באיכות אבל מחובר ב- SCART או ב- COMPONENT שלא לדבר על HDMI.

וגם כאן - אפילו אייכות הכבלים מאוד משמעותית ואסור לזלזל בה.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אייל, תעבור במספר של חנויות מוצרי חשמל מובילות ומוכרות.

תנסה לראות איזו טלויזיה נעימה לך לעין ותמשיך לעקוב אחריה בהשוואה לאחרות גם בחנויות אחרות.

בכל מקרה אל תרכוש FHD, בזבוז כסף לדעתי.

אני לא קונה FHD, אבל אני רוצה לקנות HD READY שתומך ב 1080p , ובכך להנות גם כיום וגם בעתיד.

לבחור מעליי : אי אפשר לחכות ולחכות , ואי אפשר גם תמיד לקנות את הכי טוב, כי כיום המחיר אסטרונומי ומחר המחיר ייגזר לחצי.

אם הייתי מחכה כל הזמן, לא הייתי כותב כאן בפורום, כי הייתי מחכה לרכישת המחשב האולטימטיבי במחיר המינימלי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה בהחלט צודק - זה באמת בלתי אפשרי לחכות ולחכות. אבל הכוונה שלי הייתה בנוגע לעצה שנתן לך הבחור בזה שהוא אמר לך שהוא לא ממליץ לרכוש מסך שהוא FHD כי זה בזבוז כסף.

אם אתה יודע שבעוד מס' שנים ממש ממש לא רב הטכנולוגיה הזו תיהיה זמינה כמעט בכול בית - אז אם אתה כבר עומד בפני קניה של מסך טלוויזיה חדש כי אתה צריך - למה לא לרכוש משהו שגם בעתיד, אם תרצה, תיהיה לך האופציה לנצל את הפונקציה הזו?? מה ביזבוז כסף פה?? ואף אחד כאן לא מדבר על טכנולוגיות FHD שמשתנות ומשתכללות בכול שבועיים כמו שהשתמשת בדוגמא של רכישת מחשב חדש. נהיר ובהיר שכאשר אתה היום רוכש מחשב חדש ומתקדם ובטופ של הטופ - בעוד כחודש אתה נחשב לענתיקה (זה היה מעט בהגזמה, אז לא להשתולל כאן). אבל המצב הוא ההפך המוחלט בתחום של הקולנוע הבייתי.

הרי מתי נכנס לתודעה שלנו מסך LCD או פלאזמה שיושב בסלון במקום הגוש הענקי עם המקרן האחורי (לעשירים באמת של פעם) או במקום הטלוויזיות הענקיות עם מנורות המסך?? מתי? לפני 8-9 שנים? אילו התפתחויות היו בתחום הזה לאורך השנים?

אתה משווה את זה למחשב? שבכול יומיים אתה שומע על עוד ליבה ועוד ליבה ויותר קטן ויותר מהיר ויותר חסכוני וכו' וכו'...

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אתה אומר הרבה דברים נכונים אבל דווקא בנקודה הזאת אני לא לגמרי מסכים איתך.

עדיין רוב התכנים שיש לנו היום הם לא HD ויראו פחות טוב על מסך FHD (בעיקר טלוויזיה שמרכיבה את רוב שעות הצפיה אצל רוב האנשים ושם המצב לא ישתנה כל-כך מהר (כן, גם עם ה-"מהפכות" של yes/hot)).

חוץ מזה שבגדלים הממוצעים כמעט לא ניתן לראות בעין את היתרון של FHD.

אז חשוב שהמסך יתמוך בתכנים כאלה כדי לא להתקע אבל לא הייתי בהכרח דורש FHD (ואני מקווה שאתם מבדילים בין FHD ל-HD ל-SD כי נראה לי שהכנסתם את שני הראשונים לאותה הגדרה).

בתור אחד מאלה שקנה מסך לפני שנים רבות, אני ממש לא מצטער על זה.

למעשה כבר אז עשיתי את החישובים שעדיף לי באותו זמן במקום לחכות, לקנות מסך SD בחצי מהמחיר שה-HD עלה (בזמנו רק פלזמה/פיוניר וגם זה לא היה Full) ואז אחרי 3 שנים נניח, כשגם הצורך והתכנים יגברו וגם המחיר יצנח, אני אקנה בסכום התוספת מסך חדש והרבה יותר טוב וואלה, אני עדיין לא מרגיש ש-the time has come וכרגע, מה שיש לי זה עדיין הפתרון הכי טוב לרוב הצרכים.

ניר

פורסם
הרי מה? איפה שמעת שלסמסונג יש את המסכים הטובים בעולם? בפרסומות שלהם? עשה לי טובה... אתה טרף קל לסוכני מכירות צעירים.

איפה ציינתי בשרשור שמסכי סמסונג הם הכי טובים שיש בעולם?

זו גם טעות להמליץ לאחרים לא לרכוש היום מסך שלא יתמוך ב- FHD מכיוון שבעוד שנה שנתיים מתוכננת מהפיכה בתחום (שכבר התחילה אצל YES ו- HOT) ואז, כשתרצה לראות HD אמיתי - אופס!

מסך FHD עולה היום בחלק מהחברות כמה אלפים מעל אלה שהם READY.

אנשים כמוך שומעים שבעוד שנתיים תהיי מהפכה (מה שאני שמעתי לפני כמה שנים אגב) ורצים להשקיע עוד 2500 שקל במסך LCD שהוא FHD כדי שתהיה הטכנולוגיה הזו לכשתגיע המהפכה.

אבל מה? המהפכה מתעקבת, וכשהיא תגיע באיחור ישראלי אופנתי בעוד 3 שנים כבר נוכל לרכוש (באותם אלפים ששילמנו היום) מסך FHD עם עוד איזה פיצ'ר טכנולוגי שהתווסף במרוצת השנים האלה.

ואז מה נגיד? שיצאנו טמבלים ורכשנו FHD בהרבה כסף והיום כשזה קיים זה כבר עולה חצי מחיר?!

ואם כבר לנסות לקבל איזושהי תמונה מצב אובייקטיבית לגבי מסך כזה או אחר - אז דבר ראשון לבדוק סרט DVD ובשביל שידורי טלוויזיה יש לבדוק כשצופים בערוץ 10 (הערוץ הדיגיטלי היחיד בארץ).

זה נכון, אבל לא תמיד אופציונלי ברשתות חשמל.

אפילו אייכות הכבלים מאוד משמעותית ואסור לזלזל בה.

איכות הכבלים בארץ לצערי לא מצדיקה בכלל רכישה של המסכים בטכנולוגיה הזאת..אז? לא נרכוש LCD ונמשיך לקנות מסכי CRT?

אני אמשיך לטעון שקניית FHD היא בזבוז כסף נכון לרגע זה.

השקרים ש-"יס" והוט מאכילים אותך ואת שאר הלקוחות לגבי המהפכה הקרבה בתחום איכות השידורים לא קונים אותי.

ביום שהשידורים יהיו ברמה הזאת אז אני אשבור את הראש לגבי הטגנולוגיה שיש ברשותי.

פורסם

צר לי לבשר לכם, אבל כדאי שתבדקו טוב מאוד איפה אתם חיים.

שידורי HD של YES יש כבר מזה חצי שנה באזור ת"א. ובלי שום קשר - אני באופן אישי משתמש די כבד של PS3 ולכן, ברגע שאתה רואה מה זה HD אמיתי (הן במשחקים והן בסרטי BLUE-RAY), אתה מבין לבד על מה כול המהומה.

ואתה מדבר על האפשרויות שיש או שאין ברשתות החשמל בארץ?? וגם על היצע הכבלים שלהם?? חביבי, יש לך עוד הרבה הרבה מה ללמוד. יש את הלקוחות שהולכים ומכירים רק את הרשתות הגדולות והמוכרות (מה שנקרא ה- FAST-FOOD של התחום) ויש את הלקוחות שהולכים למקומות היותר שקטים, היותר מקצועיים וההרבה יותר מגוונים שברגע שאתה נכנס בדלת אתה כבר מתחיל ללמוד ולהחכים ולהבין לבד מה אתה רוצה, ולא נדבק אליך איזה כלומניק עם חולצה לבנה מכופתרת ועניבה יפה של הרשת שבקושי מבין ויודע מה יש לו בתצוגה. וכך גם נראה היצע הכבלים שאתה מדבר עליהם...

בוא תעשה איתי סיבוב של שעתיים שלוש באיזור ת"א והרצליה ואני יראה לך עולם אחר, ואולי תוציא לך את ה- "מציאות הישראלית הטיפוסית" מהראש ותבין שאין שום דבר שיש במקומות הכי מפותחים בעולם ועדיין אין פה.

פורסם

גם כאשר כל השידורים בארץ יהיו HD, הם ישודרו בתקן 1080i - אפילו לא 1080p , אז בשביל מה לקנות FULL HD?

אתה תראה אותם אותו דבר בכל HD READY ממוצע ומעלה.

אני חזרתי בינתיים להתלבטות הכי חשובה: פלזמה מול LCD ותקוע שם.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אבל מי לעזאזל אמר שמסך FULL HD נועד אך ורק לצפייה בטלוויזיה?? חברים יקרים, אם זה כווול מה שחשוב לכם, הצפייה בשידורי הטלוויזיה - אז כול הוויכוח הזה מה זה מיותר! אז ברור שלאנשים כמוכם אין שום עיניין בשידורי ה- HD החדשים שמתקרבים, וברור שאתכם זה לא ממש מעניין או שזה לא ממש עקרוני אם זה יהיה FULL או READY.

אני מדבר על PS3, על סרטי BLUE-RAY, על HTPC בעזרת המסך למשחקים ולמדיה סנטר של VISTA.

פורסם

טוב, אבל רוב האנשים רואים ברוב הזמן טלויזיה מYES / הוט , סרטי DVD או סרטים שהורדו מהאינטרנט.

רוב רובו של הציבור לא מחזיק PS3 וBLUE RAY וגם לא יחזיק.

שלא לדבר על כך שלא ידע להבדיל באיכויות.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שלא לדבר על כך שלא ידע להבדיל באיכויות.

ראית פעם תמונת HD על מסך גדול?

סטיבי וונדר יכול לראות את ההבדל...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
צר לי לבשר לכם, אבל כדאי שתבדקו טוב מאוד איפה אתם חיים.

תאמין לי שאני לא צריך אותך לספר לי איפה אני חי.

תלמד קצת לתת כבוד לאנשים שמדברים איתך (ונתנו לך את כל הכבוד) אולי יצא לך לקבל קצת בחזרה.

ניר

• תוכן חדש...