Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תרגיל הונאה בקניית LCD, האמנם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חזק הקטע של הטעייה לפי סעיף 15, אולי תרצה להביא את הפס"ד מהסילבוס?

אז אתה בדרן הפורום? ביקשת קיבלת:

ישירות מן הסילבוס- ע"א 109/09 אמא של שר***ן נ' מדינת ישראל. התובעת טוענת שהרופא המיילד הטעה אותה בכך שטען שהתינוק שלה בריא ובדיעבד התברר שהוא נולד (ונשאר) פג.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
1. כשרשמתי מסך התכוונתי גם למה שבטוחו והטכנולוגיה מסביבו (רק לא פירטתי כי זה לא מעניין אף אחד בפורום).

בטוחו=בתוכו (השם ירחם עלי, כנראה שבאמת חסרות לי שעות שינה :wink:).

אגב, נאמר לי גם שהמוכר חייב לציין בפירוש בזמן מתן הקבלה את הדגם המלא על גבי הקבלה! עוד משהו שכדאי לשים לב אליו בזמן קניית LCD או כל מוצר כזה או אחר.

פורסם

אגב, אשמח לחוות דעת על הטלויזיה הנ"ל, בעיקר בשידורי ספורט ותוכן עם תנועה ושינויי כיוון מהירים של המצלמה.

אני מתעניין בדגם המעט יותר מתקדם שנקרא C3500 ויצא לפני מספר חודשים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, עדיין לא התנסתי יותר מדי עם הטלויזיה, אך בימים הקרובים אני מאמין שאבחן אותה יותר לעומק.

בכל מקרה, אני תמיד ממליץ לקנות LCD אחרי שרואים אותה מציגה בסמוך לטלויזיות אחרות (בחנויות החשמל).

אני יכול רק להגיד שעד היום אף LCD לא הרשימה אותי כמו הטלויזיות של סמסונג!(אולי הטושיבה תשנה את זה בקרוב).

פורסם

אם כבר להתייחס לתגובה האחרונה שלך (מעליי), הנה אתה נופל שוב למלכודת מאוד מאוד ידועה ומקובלת אצל כול רשת אלקטרוניקה שמנסה למכור את המסכים הללו.

ברגע שהם רוצים להתמקד במכירה של מסך מסוים, מחברה מסוימת ומדגם מסוים - הם יגרמו לכול שאר המסכים להיראות "חיוורים" על ידו ולא יפסיקו להלל אותו. עושים זאת בצורה מאוד פשוטה ע"י משחק בכיווני הבהירות והניגודיות והמדיה שמוצגת עליו וכו' וכו'....

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

תגיד לי..מה אתה מקשקש בשכל?!

"א.ל.מ" מעדיפה למכור סמסונג ע"פ טלוויזיות יקרות יותר של סוני? או של שארפ/פנסוניק וכו'? אז היא מעוותת את השאר?

מחסני חשמל גם הם מעדיפים את סמסונג? יש להם איזה מניע למכור את הסמסונג על פני האחרים אז הם גורמים למסכים מסביב לסמסונג להיראות חיוורת?

אתה רציני?

בכמה וכמה חנויות שבדקתי, כולל אלו של יבואנים (ניופאן לדוגמא) מצאתי לנכון להחליט שהתמונה שהסמסונג משדרת היא הכי חדה והכי נעימה לי לעין.. זה כולל גם טלויזיות מתוצרת סוני "בראבה" יקרות ממנה וגם את הטושיבה "רגזה" שאבי רכש בהרבה כסף (יקרה בכמה אלפים מהסמסונג למשל).

חנות חשמל (שהיא לא יבואן מסויים) שמוכרת מספר של LCD מכמה יצרנים לא צריכה לעוות מסכים אחרים כדי למכור משהו אחר..

בשביל זה יש (כאילו) מבצעים / (כאילו) הנחות.

פורסם

יש משהו בדברים של מזדה מן, אתה צריך להבין שמתח הרווחים נמוך מאוד ועומד גם בטלוויזיה מאוד יקרה על מאות שקלים (300-600) בערך

יש חברות מסויימות שאכן מחברות טלוויזיות בתצורה פחות טובה.

לא מדובר ספציפית על סמסונג אבל זה קיים

פורסם

"א.ל.מ" מעדיפה למכור סמסונג ע"פ טלוויזיות יקרות יותר של סוני? או של שארפ/פנסוניק וכו'? אז היא מעוותת את השאר?

מחסני חשמל גם הם מעדיפים את סמסונג? יש להם איזה מניע למכור את הסמסונג על פני האחרים אז הם גורמים למסכים מסביב לסמסונג להיראות חיוורת?

אתה רציני?

הוא רציני ולפני שאתה קורא למישוה "קשקשן" כדאי להתמצא בחומר.

יש לחנויות אינטרס למכור מוצר כזה ולא אחר מסיבות שונות ומשונות שאתה לא מודע להן. למשל, מדובר בדגם יוצא או דגם שהם נתקעו עם הרבה חתיכות ממנו או דגם שלמרות שהוא לא הכי יקר מתח הרווחים עליו מצויין או אפילו, המוכר בחנות מקבל אחוזים מהיבואן (לא מבעל החנות, מהיבואן) אם הוא מוכר מוצרים שלו (והיו דברים מעולם).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה רציני?

בכמה וכמה חנויות שבדקתי, כולל אלו של יבואנים (ניופאן לדוגמא) מצאתי לנכון להחליט שהתמונה שהסמסונג משדרת היא הכי חדה והכי נעימה לי לעין.. זה כולל גם טלויזיות מתוצרת סוני "בראבה" יקרות ממנה וגם את הטושיבה "רגזה" שאבי רכש בהרבה כסף (יקרה בכמה אלפים מהסמסונג למשל).

חנות חשמל (שהיא לא יבואן מסויים) שמוכרת מספר של LCD מכמה יצרנים לא צריכה לעוות מסכים אחרים כדי למכור משהו אחר..

עולם הסלולרי בארץ - LG בסלקום. מכשיר הKU990 מתומחר ברוב העולם כמו הN95. תבדוק מחירים, בסלקום ה95 זה מכשיר יקר רצח, 990 מסובסד לגמרי. מדוע? כי LG מנסים להחדיר את עצמם לשוק הישראלי אחרי שיווק לא מוצלח (באדיבות הקטלוג של פלאפון למשל).

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

אתה רציני?

אני חושב שהתגובות מעליי די מדברות בעד עצמן. אל תתבאס, אתה לא הראשון ולא האחרון שנופל בפח הזה.

אני מאחל לעוד הרבה אנשים להיות "קשקשניים" כמוני בתחום הזה...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אני זוכר שגם שמר הי"ד פעם כתב כאן על העניין הזה, שחנויות נותנות סיגנל טוב יותר לטלויזיה שנמצאת בהכוונת המכירה שלהן, מתוך כוונה שהתמונה שלה תהיה טובה מהתמונה של הטלויזיות האחרות שנמצאות באותו הזמן בתצוגה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בדקתי מספר של טלויזיות, על שלל היצרנים והדגמים שלהם במספר חנויות חשמל מובחרות, יבואנים שונים וכו'.

בכל מקום שראיתי, אפילו אצל חברים או מכרים, ומשלל השוואות כאלה ואחרות מצאתי לנכון להחליט שאת התמונה של הסמסונג אני הכי אוהב לראות בעין שלי!

לא יכול להיות שמתוך עשרות החנויות שהייתי בהן, או 2 חברים/מכרים שרכשו טלויזיה מדגם מסוים של סמסונג (האחד 32 אינץ' והשני 37) כולם עיוותו לי בצורה כזאת או אחרת את הסיגנל כי לכולם יש אינטרס למכור טלויזיות של סמסונג!

נו באמת... לאיזה סרט נכנסתם?

גם אם זה נהוג בחנויות חשמל לעוות טלוויזיה כזאת או אחרת, כניסה לחנות אחת לא תגרום לי לקנות טלויזיה (יש סקר שוק, טווחי מחירים לבדוק וכו').

הפח היחיד שאבא שלי נפל בו זה תרגיל ה-FHD.

זה שהוא רכש LCD בלי לעשות השוואות אמיתיות בהצגת תמונה זאת בעיה אחרת.

פורסם

דרך אגב, ייתכן שכל הבלבול נבע מכך שהדגם תומך ב 1080p שזהו אחד התנאים לFHD, אבל מבחינת רזולוציה הוא לא FHD אלא רק HD READY.

אייל, שאתמול בערב שבקה לו טלויזיית ה CRT ועובר קורס מזורז בפרמטרים ודגמים לקראת רכישת בזק

(השבוע יש ליגת האלופות והפיינל פור)

:D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, תעבור במספר של חנויות מוצרי חשמל מובילות ומוכרות.

תנסה לראות איזו טלויזיה נעימה לך לעין ותמשיך לעקוב אחריה בהשוואה לאחרות גם בחנויות אחרות.

בכל מקרה אל תרכוש FHD, בזבוז כסף לדעתי.

• תוכן חדש...