Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האפשרויות הם :

איביזה 2000 (זה סתם אפשרות לא מצאתי עדיין משהו ) ידני/אוטומט

סיווק 95 140 ק"מ טופל במוסך פרטי עם קבלות יד 4 אוטומט

מאזדה לאנטיס 97 נפח 1800 122 ק"מ טופל במוסך מורשה יד 2 ידני

הדרישות :

אוטו קל להחזקה.

שיהיה טיפה חיסכוני

חלקים לא יקרים יחסית ,כנ"ל תיקונים.

אמין

תאמת לא אכפת לי אוטומט או ידני....

תודה רבה

פורסם

בתור אחד שמחזיק סיוויק וחולה על האוטו הזה הפעם אני יגיד לך שלמרות שהפוזה של 95 היא משהו מטורף והוא יפה והכל, זאת תהיה הוצאה כספית אדירה, האוטו כבר ישן, 4 ידים זה כבר שחיקה והרבה מחשבה, והחלקים שלו יהו בלויים וחלקים של הונדות הם בעלי מחיר "יפה" במוסכים. לעומת זאת הלאנטיס אומנם פחות פוזה יש עלייה אבל יותר אמינה בשנה הזאת, חלקים טיפה זולים יותר ולדעתי תיתן לך תמורה יותר טובה.

דבר נוסף-סיוויק ידנית שנת 95, ביום שתמצא אחת במצב שואף לסביר-אני יקנה לך את האוטו :)

נ.ב: איביזה גם נחמד אבל אני אישית לא מתלהב ממנה, החלקים גם יקרים אבל סה"כ אוטו זריז יחסית.

פורסם

ממליץ על סיויק. רכב אמין, חסכוני וזריז - במיוחד עם ידני. מומלץ ביותר!

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חח כל אחד אומר משהו אחר.

יום חמישי הלכתי לראות את הונדה שרשמתי יד 4 140 ק"מ.

פתחתי את מכסה מנוע הכל נקי שם ,מבחינה חיצונית האוטו נראה טוב ,המוכר לא ניסה לעשות פוזות ולהבריק את האוטו

יש כמה קילופים שצריך לצבוע.

נסעתי איתו והמנוע שקט ללא רעשים בכלל !

במקרה שאוטו שמור והכל שווה לקנות אותו?

קבעתי איתו לבדיקה במקרה שהבדיקה תצא לא טובה אני ירד מאוטו .

ויברר בקשר למאזדה לאנטיס שראיתי ...

זה ההודעה שהוא רשם ביד 2:

רכב במצב מעולה !!! נוסע מצויין !! שמור מאוד מבפנים ומבחוץ! הרכב אצלי שלושה חודשים וגם לפני הרכב הוחזק שלושה חודשים בלבד לכן ק"מ נמוך!!! 140000!!! מנוע מקורי VTEC עבר טיפול גדול עם קבלות במוסך הונדה.

כולל מערכת של סוני חדשה עם אחריות לשלוש שנים! רמקולים של קנווד 4 חדשים עם אחריות ! מתחייב על שלידה נקייה!!! אין רכבים שמורים כאלו בשנתונים האלו !! לרציניים בלבד לא בשבת.

פורסם

אם השילדה בסדר זה אוטו מעולה. הבדיקה תראה זאת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ביפניות האוטומט יחסית אמין יותר מאירופאיות. רוב הונדות בארץ הן אוטומט.

כמובן שידני תמיד עדיף, אבל בגלל אילוצים מסויימים, אם אתה חייב אוטומט - אז יפנית כמובן עדיף.

פורסם

קח את האוטו נשמע מציאה טובה, אבל בדיקה חייב לעשות, זה אוטו סך הכל טוב מאוד והרבה יסכימו איתי, מקווה שיילך לך טוב והמון הצלחה.

פורסם

הכל נראה לכם ורוד?

הרכב הזה נמכר פעמיים בחצי השנה האחרונה - זה לא חשוד?

עוד לפני שתיגש לבדיקה במכון אני ממליץ לבדוק במשרד הרישוי + ת.ז. של המוכר

וגם ברשם המשכונות לגבי עיקולים, שיעבודים וכו..

אחר כך בדיקה ממוחשבת במכון שהקונה יבחר (רצוי לא קרוב למקום המגורים של המוכר).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הכל נראה לכם ורוד?

הרכב הזה נמכר פעמיים בחצי השנה האחרונה - זה לא חשוד?

עוד לפני שתיגש לבדיקה במכון אני ממליץ לבדוק במשרד הרישוי + ת.ז. של המוכר

וגם ברשם המשכונות לגבי עיקולים, שיעבודים וכו..

אחר כך בדיקה ממוחשבת במכון שהקונה יבחר (רצוי לא קרוב למקום המגורים של המוכר).

מה לבקש מהמוכר בשביל שאני יוכל לבדוק?

ובשר לרשם המשכונות זה האתר שלהם?

https://nesach.justice.gov.il/Mashkonot/forms/fMashIndex.aspx

פורסם

נכון, זה האתר. תרשם ותבדוק (הבדיקה עולה 27 ש"ח).

תבקש מהמוכר לגשת איתך למשרד הרישוי (עם תעודת זהות).

אם הרכב עבר טסט לפני יותר מחצי שנה יכול להיות שברישיון רכב מופיע הבעלים מספר 2(אלא אם הבעלים 3 או 4 הוציאו רשיון רכב מעודכן).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...