Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס כבר מכל הרעידות של המראה האחורית בכל מכה קלה של הסאב.

למישהו יש רעיון מקורי כלשהוא?

הרכב בחתימה.

תודה רבה

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

סתם ככה לדעת .

למה שאיטום יעזור ? הרי אם אוטמים זה כדי שהצלילים הגבוהים והנמוכיםישארו בתוך הרכב ולא יברחו , אז מה עשינו בזה ?

גרמנו ליותר מוסיקה להיכנס ולהרעיד הכל .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

בחיים דיינמט לא יכול לשפר איכות של צליל,פשוט אוטמים את הפלסטיק של הדלת ואת הדלת עצמה,ואז הפלסטיק יושב יותר צמוד ובלחץ,ובקשר לרעידות של הבחור שהעלה שרשור,תפסיק לחשוב שאוטו זה דיסקו

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

ממש מצחיק עם האוטו דיסקו- הרכב שלי לא עובר תהליכים להפוך להיות מונית הכסף או משהו. לפחות לא בינתיים.

יש לי מראה פאנורמית על הסטנדרטית מה שמושך אותה עוד יותר למטה עם כל רישרוש קטן של הסאב.

לשים דבק לא כ"כ ריאלי כי חברה שלי ואחי גם נוהגים עליו מדי פעם והם גם יצטרכו לשחק עם המראה

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

אולי תנסה ללפף מסקינגטייפ על איפה שהגולה נמצאת זה נראה לי יחזק את זה במעט אבל אולי מספיק

sound connecting people

פורסם

פותחים חלון ?!

האם זה נכון מה שמקס אמר על האיטום ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אצלי החלון לא רועד, המדרכה רועדת:( מה עושים?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתה פשוט לא נוסע יותר "נקודה" .

יעקב.ס יעוץ אודיו לרכב בע"מ לפניות חייגו 1-800-534-412

יעקב

• תוכן חדש...