Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפשת 4 רמקולים לסופר לנסר שלי וצריכה המלצות שלכם.

יש לי רדיו דיסק JVC KDG110,

תקציב של 1000 ש"ח לרמקולים (2 לקדימה ו 2 לאחורה)

מידות, נראה לי 4" בדשבורד ו6.9" מאחורה.

 

יאללה להפציץ

תודה.

פורסם

אני מבין שהגברה וסאב וופרים לא בדיוק מעניינים אותך גם לא כל הנושא של יצירת במה קדמית וכו' וכו'

 

תקציב ציינת וזה כבר טוב, אבל את צריכה גם בכל זאת לדעת את סוג הצליל שאת אוהבת.

 

האם את אוהבת צליל חד ונקי (לרוב גם צורם יותר) או שאת אוהבת צליל עמוק, רך, מלטף ורגוע יותר לאוזן?

 

רמקול הוא הגורם העיקרי לקביעת אופי הצליל ולכן בבחירת רמקול זה קריטי שתשמעי אותו ותחליטי אם זה משהו שאת רוצה לקנות או לא רוצה בשום פנים ואופן.

 

תגשי לבתי התקנות טובים שיש להם מבחר גדול כמו למשל באיזור מרכז, סאונדסטורם באזור התעשייה חולון, א.ד.י מערכות או N מערכות בראשון וכמובן יש עוד הרבה.

 

אחרי שתדעי פחות או יותר מה את רוצה, יהיה אפשר לכוון אותך למגוון מצומצם יחסית של רמקולים שכנראה יותר יענו לך על הדרישות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בתקציב של 1000 שקלים את יכולה לקנות סט שלם של פולס\טמפו של מורל

 

מקדימה או סט קומפוננט 5.25 או 6.5 אינטש רק שאת המידבאס (הרמקול הגדול יותר) יצטרכו להתקין על בתוך הדלת על הגבהה (גם ככה המיקום של ה4 אינטש הוא נוראי) או אם את מתעקשת על המקומות המקוריים - פולס קואקסיאלי 4 אינטש לקדימה ופולס 6*9 לאחורה.

 

אם את לוקחת את ה4 אינטש - תבקשי מהמתקין להתקין לך קבל בערך של 200 מיקרופאראד (או 100 מיקרו שהרבה יותר קל למצוא) לפני כל רמקול מה4 אינטשים כדי שהם לא ינגנו באס ולא יקרה להם נזק.

 

אם המתקין מסרב - אז כנראה שהוא או לא מבין בזה שום דבר או שהוא בעל אינטרס שהרמקולים ינזקו מתדרי באס שהם לא נועדו לנגן.

 

אפרופו - הרמקולים האלה נשמעים הרבה הרבה יותר טוב על מגבר אבל הם עדיין רמקולים טובים ומנסיון הם יספקו את הסחורה גם בלי הגברה, רק שהם יספקו הרבה פחות ממה שהם יודעים לתת.

 

כמובן - לגשת לשמוע לפני הרכישה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אני לא טועה אין פולס "4 יש "4 טמפו ולגבי "5 ורבע זה בעייה בסופר לנסר אין להם מקום בדלת צריך לחתוך את הפלסטיק בדלת ולעשות שם בנייה זה לא רק הגבהה.

ולעשות שם בנייה מייקר את כל הסיפור

::FEEL THE {XS} power::

×
×
  • תוכן חדש...