Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה אני חדש פה בפורום.

עיינתי קצת בפורום ושמתי לב שיש פה אנשים שמבינים מאוד פה בתחום הסטריאו של הרכב.

אז ככה אני לא ממש מבין בזה ואני כבר רואה את עצמי מתחיל להסתבך עם כל המושגים וגם בגלל שיש כל כך הרבה מוצרים מכל דבר אז קשה לבחור..

אז ככה אם אפשר לתת לי הצעה למערכת טובה + לרכב שתפיק צלילים איכותיים וגבוהים יש להדגיש, וגם שיורגש הבאס בווליום גבוה ולא יקרטע.

התקציב שלי הוא 3500-4000 שקל בערך..

תודה רבה לכל העוזרים !

יום טוב.

פורסם

שלום לך.

התקציב כולל התקנה או שיש כסף בצד להתקנה? באיזה רכב מדובר? איזה רכיבים אתה צריך?

אתה צריך HU (רדיו דיסק)+קומפוננט+סאב+מגבר.

תגיד מה יש ומה אין ונייעץ לך.

איזה מוזיקה אתה שומע?

Kia Sportage, 2014 

פורסם

התקציב לא כולל התקנה..

מדובר על מאזדה 3 דגם Active שנת 2005.

אני שומע יותר מוזיקה עם הרבה באסים כמו האוסים וטראקים.. ועוד כל מיני סוגים לא רק מה שרשמתי אבל זה העיקרי.. אבל עדיף מערכת שתתאים לכמה סוגי מוזיקה.

הרכיבים הם רדיו דיסק, 4 רמקולים, מגבר וסאב..

אשמח לעצות נוספות ולעוד חוות דעת למשל אולי לוותר על סאב או כל עצה אחרת.

תודה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אתה מתכוון להשתמש במערכת האינטגרלית(המערכת שבאה עם האוטו) או שאתה מחליף את הפאנל הקיים באחר שניתן לשים בו רדיו דיסק..?

פורסם

אני רוצה להחליף את המערכת שבאה עם האוטו כי היא לא חזקה מספיק ולכן אני רוצה לקנות מערכת חדשה לאוטו עם כל הרכיבים..

פורסם

(תיקח בחשבון שגודל הרמקולים ברכב הוא 7*5 בארבעת הדלתות ואין מגוון אפשרויות)

קיימת אפשרות לעגל את החור הקיים ע"י טבעת MDF בקוטר 6.5

פורסם

החורים בדלת זה לא בעיה . לתאם טבעת למגש של הדלת גג יעלה לך 100 שקל.

אני מציע שתלך על סט קומפוננט אחד מקדימה בעלות 1400 שקל במקום שני קומפוננטים שכל אחד 700 שקל כמובן ביחס לתקציב.

בעברית פשוטה סט קומפוננט אחד מגבר וסאב. תשאיר את הרדיו דיסק

פורסם

לפי דעתי להשאיר את הרדיו דיסק המקורי זה הכי טוב (דעתי האישית) לא משנה באיזה אוטו

ויש בזה גם פלוס -שליטה מההגה:lol:

פורסם

בעניין של להשאיר את הרדיו דיסק המקורי אני לא כל כך בעד כי אין בו הרבה פונצקיות והוא יחסית פשוט.. מה שגם הוא בקושי קורא דיסקים ולפעמים יש דיסקים מסויימים שרק אותם הוא רוצה לקרוא הוא רושם Check CD שזאת מחלה בהרבה מאזדות ולכן גם אני רוצה להחליף אותו..

• תוכן חדש...