Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת איפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מישהו אי פעם שמע או בעצמו הזמין איפון מארה"ב?

הכוונה זה לבקש מקרוב או להזמין מחנות אייפון במשלוח לארץ.

העלות מכשיר ידועה 400$ והמשלוח בסביבות 25-30$

השאלה מה קורה איתו במכס ואם הוא יצא משם ובכמה נזק?

פורסם

לא ממליץ לשלוח לארץ. רוצה IPHONE ראשית כל תבדוק שתוכל "לפרוץ" אותו לרשתות כאן.

שנית כל המכס יחייב אותך פרט למע"מ שבטוח תשלם, אתה תצטרך לשלם מכס מהמחיר של הטל' בארץ.

הפתרון הכי טוב שמישהו יביא לך אותו לארץ.

פורסם

לשניה חשבתי שאתה רוצה להזמין איסוזו איפון, או את אריק זאבי שיעשה לך איפון...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

ניתן לרכוש את ה iphone ישירות מאפל ללא חיבור לרשת (צריך לתרץ שזו מתנה וכו)

ניתן לפרוץ בארץ בעלות של כ 300-400 ש"ח ואז לחבר לסלקום או לאורנג'.

לגבי מכס ומשלוח אין לי מושג.

מה שכן תוודא ב 100% שמה אתה קונה לא נעול ל AT&T.

המצב האידאלי הוא שמישהו יביא לך אותו אישית לארץ ואז כל עניין המכס פחות מטריד...

פורסם

אתה יכול לקנות בארץ, פרוץ ופתוח לאורנג'/סלקום ועם עברית.

מחירים יחסית סבירים (חבר שלי קנה ב1700 שקל).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני מכיר את עניין הפריצות

פשוט להביא מארה"ב כרגע אין לי מי שיביא והמשלוח לא יקר יחסית למחיר בארץ.

גם אם אני ישלם מע"מ זה לא נורא.

השאלה מה קורה עם במכס רשום שזה מתנה?

ואם בכלל תופסים דברים כאלה במכס

פורסם

בהחלט תופסים דברים כאלה במכס. ואתה משלם מכס מלא - בלי קשר אם זו מתנה או לא.

במידה והמחיר המוצהר על החבילה יהיה מתחת ל90% מהמחיר הרשמי - יחייבו אותך לפי המחיר הרשמי.

אם יש מכס - אין לי מושג.

15.5 אחוז מע"מ יש בוודאות.

דברים כאלה מביאים לבד או קונים בארץ.

לשלוח את זה בדואר זה לא כדאי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מסכים אם כל מי שכתב שלא כדאי לשלוח בדואר .מכס עולה על זה ובמחיר הזה אתה כבר יכול לקנות בארץ .יד2 מוצף באנשים שהביאו מארהב ומוכרים בערך ב 2400 שח. לגבי פריצות אין כרגע בעיה לפרוץ את הגרסא הנוכחית ולהתקין עברית וכו .תהליך של עשר דקות עם תכנה מתאימה. וזה לא עולה שקל .אם אתה תצתרך עזרה בפריצה אתה יכול לפנות אלי.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

נתחיל בזה שאין דבר כזה בעולם "נעול ל AT&T". לא משנה מאיפה תביא אייפון (ואני הבאתי אחד מארה"ב ממש לפני שבוע מחנות של אפל בטמפה פלורידה), הוא אומנם מגיע עם SIM בינלאומי של AT&T אבל ראיתי במו עיניי איך בתוך 15 דקות של התקנת שתי תוכנות עליו המכשיר כבר הציג IL ORANGE ושימש כטלפון ברשת אורנג' לכול דבר, ובתוך 10 דקות נוספות של התקנת עוד כמה תוכנות, הוא כבר התחיל לדבר עברית שוטפת!

בנוגע למכס - זה עיניין של מזל. גם אם מזמינים אונליין וגם אם מביאים מחו"ל.

מה שאתה כן יכול לעשות זה שיקנו לך אותו בחו"ל, ובעזרת מליוני מדריכים שמסתובבים ברשת, לבקש מאותו בנאדם שמביא לך אותו שיפרוץ אותו כבר כשהוא בחו"ל, ישתמש בכרטיס SIM שלו על האייפון וכשהוא חוזר לארץ, שפשוט יזרוק אותו בכיס שלו ויתנהג איתו כאילו זה המכשיר האישי שלו. ואז אין שום סיכוי בעולם שידרשו ממנו משהו עליו. זה המכשיר שלו, איתו הוא נסע ואיתו הוא חזר.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אני מכיר את המשווק היחידי שמורשה לשווק ע"י משרד התקשורת בארץ.

המחיר כ-2500 ש"ח. יש אחריות לשנה.

אם אתה מעוניין שלח הודעה בפרטי...

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

קיצור ולעניין, אני בעלים של אייפון מעל לחצי שנה פחות או יותר מהימים הראשונים של המכשיר ואני יכול להגיד לך ככה:

- אין שום בעייה לפרוץ את המכשיר ולא צריך לשלם לאף אחד שיעשה את זה בשבילך, זה מיותר. כל ילד בן שנה יוכל לעקוב אחרי 5 צעדים שיביאו לפתיחתו של המכשיר.

- אתה צריך סים של אורנג' ואו סלקום --=בלבד=--, סימים של מירס עובדים, אבל בעקרון זה סים שעושה רומינג.. כלומר הוא מתלבש על סלקום או אורנג והשיחות בהתאם(מחירים הזויים לגמרי).

- אתה יכול או לקנות את המכשיר בארה"ב ב399+מע"מ(בניו גרז'י לדוגמא אין מע"מ) או לקנות אותו ביד2 במחירים שמוכרים אנשים שעשו כבר את הטרחה בשבילך כולל הפריצה.

אל תתפתה להזמין בדואר, זה יגיע... ואם תתפס ינקנקו אותך סתם תשלם מחיר גבוהה ויש סבירות ממוצעת שהמכשיר יגיע שבור או משהו כזה תודות לדואר ישראל המקסימים.

אבי.

פורסם
לשניה חשבתי שאתה רוצה להזמין איסוזו איפון, או את אריק זאבי שיעשה לך איפון...

כנ"ל. לחצי דקה. great minds think alike...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם לחברות הגדולות אצלינו יש שכל (וכך זה נראה) - הוא לעולם לא ישווק באופן מסחרי על ידם.

אין להם שום אינטרס לאבד לקוחות של דור 3 ודור 3.5 בשביל מכשיר טלפון יפה ועתיק מבחינת טכנולוגיית הסלולר שלו בשוק הסלולר בארץ.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תוכן חדש...