Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת איפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומצד שני המכשיר ימכר בערימות עקב היותו אחד המכשירים היותר נחשקים בעולם בכלל.

אני חושב שגם אם וכאשר הוא יגיע לארץ אי פעם זה יהיה מאוד לא משתלם לרכוש אחד...

במיוחד שאחרי עוד מעט שנה בשוק, הוא קצת איבד את הנדירות שלו וזה אחד הגורמים שדי משפיע על קהל הלקוחות של המכשיר בשוק בארץ.

דבר נוסף, אני לא רואה כל דרך שסלכלום ואו פרטנר יצליחו להגיע למחירים שיהיו קרובים במרחק גלקסיה למחיר שניתן לקנות אותו בארה"ב... אני מעריך שהמכשיר יעלה משהו כמו 100-120 ש"ח לחודש מה שהופך את כל העסק למאוד לא כלכלי...

מעבר לכל בעיית התמיכה בעברית שלוקח זמן לפתח(בצורה חוקית כמובן), והמכשיר עצמו הוא מכשיר מתוחכם כמה וכמה רמות מבחינה אלקטרונית ממכשירים כמו הLG VIEWTY ה(מ*ור**), שכיום נמכר בסלכלום.

תקח את כל מה שרשמתי ותגיע למסקנה אחת - לקנות? כן אם אוהב לנסות דברים חדשים, ממשק של פלאפון שהוא הוכח הממשק הכי טבעי ולטעמי הכי נוח לסלולרי (כל פמליית הN95 וכד' אל תקפצו עדיין), הממשק הזה הוכח להיות הממשק הכי טוב בשוק ולא סתם בתערוכות האחרונות של סלולאריים תוכל לראות כל חברה מתחרה מנסה להוציא מכשיר בסגנון עם מסך נגיעה וקוראת לו IPHONE KILLER.

בארץ ? לא, אין שום סיבה הגיונית אלא אם כן אין לך שום גישה לארה"ב דוד חבר של או משהו כזה.

בקשר לכל ה3G וכל שאר הקישקושים אני לא יטרח לפתוח את הדיון הזה שוב, תחזיק את המכשיר ביד תשחק איתו ותחליט לבד..

אבי.

פורסם
אני מכיר את המשווק היחידי שמורשה לשווק ע"י משרד התקשורת בארץ.

המחיר כ-2500 ש"ח. יש אחריות לשנה.

אם אתה מעוניין שלח הודעה בפרטי...

נשמע לי הזוי שיש משווק מורשה ע"י משרד התקשורת,כשהמכשיר תכל'ס פרוץ (איך משרד התקשורת יכול לאשר מוצר שעובר על החוק ?....).

ובכל מקרה, לפי מה שאני יודע,אוטוטו יוצא כבר אייפון שמגיע כמכשיר סלולרי לכל דבר בלי תלות ברשת AT&T, משמע, לא צריך לפרוץ אותו כי הוא מגיע פרוץ כבר מהחברה.

לפי הדיבורים זה הולך לרסק את מחירי השוק של האייפון,כי עד עכשיו האייפון נמכר בכל העולם (חוץ מארה"ב כמובן) כמוצר של שוק שחור,ולכן המחירים גבוהים עדיין בכל מקום שאינו ארה"ב.

פה בהונג קונג הוא עולה כרגע סביב ה-2100 שקל כשהוא כבר פרוץ,אבל עוד חודש בערך יגיע לפה הדגם שלא צריך לפרוץ ואז המחירים יצנחו,כי יתחילו לשווק אותו ברשתות הגדולות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אפרופו הIPHONE, אחותי כרגע בארה"ב והיא הלכה לקנות לי את המכשיר ואמרו לה שיש 2 סוגים ל-8 ג'יגה, והיא לא מבינה מה רוצים ממנה, מישהו יכול להסביר את הסוגיה? לפי מה שאני קורא פה - הכוונה היא למכשיר שנעול לAT&T ולמכשיר שלא?

לא חותם

פורסם

אם מדובר בשני דגמי 8 גיגה אז ככל הנראה מדובר על האיפון ועל האיפוד טאץ' שאגב נראים כמעט זהה (הטאץ' מעט יותר דק)

ההבדל הוא שהאיפוד טאץ' לא בנוי עם מודם סלולרי - כלומר הוא אותו מכשיר פשוט לא ניתן לבצע איתו שיחות אסאמאסים וכל שאר הפעולות במכשיר סלולרי ובאיפון כן.

אבי.

פורסם

כנראה היא לא הבינה.

יש אייפון 8 ו-16 גיגה.

הבדל של $100 ביניהם.

המכשירים סופר מדליק.

מכל בחינה אחרת הוא לא מספיק טוב לטעמי.

היה לי אותו מהחברה בחינם והחזרתי אותו.

הבאתי כבר כ-7-8 מכשירים כאלה מארה"ב.

פריצה בשלוש דקות ברוטו.

זה יכול גם לשדרג את חיי המין (אם פקאצות בנות 18 עושות לך את זה).

הבעיה - צריך לבדוק אם יש לו אישור בארץ (משרד התקשורת) אם לא, אסור להכניס אותו.

מה המס קנייה על סלולרים?

עכשיו שמתי לב שאדון יאשה נשמע אינטליגנטי פתאום.

ככה זה שאנחנו חולקים את אותה מיטה (הוא הפאסיבי).

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

האייפון אושר ליבוא פרללי של 600 יחידות, ולא ליבואן הרשמי שכרגע לא מייבא אותו

פריצת המכשיר אושרה בבית המשפט האמריקאי כדבר חוקי שרוכש מכשיר סלולרי יכול לעשות.

פריצת המכשיר היא בעצם הפיכת המכשיר לסים פרי, דבר שניתן לעשות כיום בתשלום של מאה חמישים שקלים ברשתות השונות.

העיתונים בארץ מלאים בכתבות שמסבירות איך לפרוץ את המכשיר, איזה פורום מספק מדריך, ואיפה מורידים את התוכנה.

תקדים כללי בנוגע לפריצת מכשיר על ידי הלקוח?

אותי מעניין מה יהיה התתקדים כאשר אותו יבואן מוכר מבחינתו את המכשיר כמכשיר לא פרוץ, הרי הוא יודע שהוא יפרץ ובעניין של נזק למכשיר זו תהיה סוגייה מעניינת.

חוץ מזה הגרסא החדשה של האייפון כבר נפרצה עוד לפני ששוחררה.

נ.ב

אם אני לא טועה החברה שאושר לה לייבא מכשירים היא רמפל

אגב יבוא אישי של מכשיר פלאפון אינו חוקי ודורש אישור משרד התקשורת, זה שאין אכיפה זה משהו אחר

פורסם

נכון מדובר על רמפל שמשווקת אותו באמצעות חברה בשם MGIT.

רמפל היא רק יבואן.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...