Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו HGT

stratus3
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי שם על רכב כזה מעל המחירון, על איביזה 1800 טורבו לדוגמא כן.

לא חסרים רכבים כאלו במצב טוב, חוץ מזה לדעתי הרכב ממש לא משהו מיוחד.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ytzhak, סתם מתוך עניין - בן כמה אתה, ואיזה רכב יש לך ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לא הייתי שם על רכב כזה מעל המחירון, על איביזה 1800 טורבו לדוגמא כן.

לא חסרים רכבים כאלו במצב טוב, חוץ מזה לדעתי הרכב ממש לא משהו מיוחד.

ולמה זה? בגלל שיש לה מגדש ולפיאט אין? בגלל שהיא יותר "נחשבת"? או שאולי בגלל ש"פיאט זה לא אמין"?

תעשה לי טובה.

דווקא מספר הרכבים ששמרו עליהם טוב הולך ופוחת לצערי.

לפותח השרשור, אם הרכב טופל ותוחזק כמו שצריך, אני לא רואה סיבה למה לא לשלם כמה אלפים מעל המחירון.

!AWDSOME

פורסם

אין שום פונטו HGT ששווה מחירון ומעלה. אולי יד 1 עם 20,000 ק"מ.

אז נכון שבתקופה האחרונה הביקוש קצת עלה וכמות האקסמפלרים השמורים קצת ירדה,

אבל עדיין, עם קצת סבלנות ניתן למצוא רכב שמור במחיר הגון.

מה גם שמחירן הגבוה בצורה יחסית למתחרות הטובות יותר שלה; איביזה 20VT וקליאו ספורט, אינו גורם לשלם את סכומי הכסף הנדרשים.

הקליאו והאיביזה, ספורטיביות הרבה יותר, עשירות יותר בתוספות וגם חזקות יותר. אבל מה?! במחירון הן מופיעות במחיר

נמוך באחוזים גבוהים מן הפונטו החלשה והרדודה. שוב, הכל יחסי.

לכן, גם הצרפתייה וגם הגרמנייה/ספרדייה, שהביקוש אליהן הוא גבוה הרבה יותר וכמות האקסמפלרים השמורים ובכלל נמוכה יותר,

נסחרות במחירים גבוהים ממחיר הנוקב בסיפרון הזה שנקרא "מחירון".

בסופו של דבר, במשוואה הסופית הן נסחרות באותו מחיר (לאחור שיקלולים של "מעל" ו-"מתחת") למרות שעדיין לדעתי

זה לא נכון. אבל לא אני קבעתי- אלא השוק עצצמו.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

הקליאו והאיביזה, ספורטיביות הרבה יותרזה לא נכון.

דווקא לדעתי אחרי נהיגה על האיביזה אני חושב שהפונטו מתנהגת טוב יותר! ההגה אומנם פוגם בזה (גם לאיביזה הגה מעצבן) אבל ההתנהגות עדיפה לטעמי! פחות תת היגוי, זנב יותר שמח.

אגב איביזה סטנדרטית לא מתרחקת בהרבה מהפונטו בקו ישר.

פורסם

דווקא יש הרבה יותר איביזה ספורט מאשר פונטו HGT בשוק.

סה"כ כל השנים נמכרו 69 יחידות של HGT בארץ, אז ככה שאני מאמין שיהיה צורך בהשקעת קצת מאמץ בשביל למצוא אקזמפלר שמור.

פורסם

בדקת את הלבנה ביד 2? גם צבע יפה ולא צהוב לשם שינוי (למרות שהיתה לי hgt צהובה הצטערתי שלא קניתי לבנה), יד שנייה וקילומטראז' סביר בהחלט.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=38&SubModelID=347&FromYear=2001&UntilYear=2003&Hand=&Auto=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=

פורסם
דווקא לדעתי אחרי נהיגה על האיביזה אני חושב שהפונטו מתנהגת טוב יותר! ההגה אומנם פוגם בזה (גם לאיביזה הגה מעצבן) אבל ההתנהגות עדיפה לטעמי! פחות תת היגוי, זנב יותר שמח.

אגב איביזה סטנדרטית לא מתרחקת בהרבה מהפונטו בקו ישר.

איך אומר קופמן?- "עשה לי טובה..."

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
עידן, תארגן 20VT ואני יגיע עם שלי ותראה שאני צודק.

:-)

למרות שבדרך כלל אני לא ניגרר לשטיות האלו, אני מוכן לבוא להשוואה ולתת לך בראש :wink:

פורסם

אני שם- רק תגידו איפה ומתי...

אולי נביא גם לאון סטנדרתית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...