Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין 2 מוסכים- צריך עזרה

ToMeR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני לא רוצה לדחות את התיקונים ועלו לי בראש 2 מוסכים, הראשון זה ליטל (ידוע לי שיש שם הנחה מסויימת לחברי פורום רק לא ידוע לי כמה אם מישהו יכול להגיד זה יהיה נחמד) והשני זה הדקל בהרצליה. אני לא מכיר אף אחד מהם (או שיש אחרים שיותר כדאי להגיע אליהם באיזור הזה?) ואני צריך את העזרה שלכם לאן לגשת, אלא אם כן שווה לי לתקן בעיה מסויימת במוסך מסויים כי הוא יותר מתמחה בבעיה. (החלפת קלאץ כיוון שסתומים (הבנתי שיוסי לא מומחה בכיוון) והחלפת אטמים שונים כמו במכסה שסתומים ובעוד כמה מקומות כדי להפסיק את הנזילות ולבדוק למה האוטו רועד בסרק והטורים לא עולים כשהמזגן מופעל (יכול להיות שניתקו מנוע צעדים?))

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה 106 S16 שנת 97, אני לא מתכוון שסתם איזה חאפר יתחיל להתעסק לי באוטו. חות מזה מורשים או לא אני שמעתי המלצות מכמה אנשים כבר לגבי 2 המוסכים כך שאין כל קשר.

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא רוצה לדחות את התיקונים ועלו לי בראש 2 מוסכים, הראשון זה ליטל (ידוע לי שיש שם הנחה מסויימת לחברי פורום רק לא ידוע לי כמה אם מישהו יכול להגיד זה יהיה נחמד) והשני זה הדקל בהרצליה. אני לא מכיר אף אחד מהם (או שיש אחרים שיותר כדאי להגיע אליהם באיזור הזה?) ואני צריך את העזרה שלכם לאן לגשת, אלא אם כן שווה לי לתקן בעיה מסויימת במוסך מסויים כי הוא יותר מתמחה בבעיה. (החלפת קלאץ כיוון שסתומים (הבנתי שיוסי לא מומחה בכיוון) והחלפת אטמים שונים כמו במכסה שסתומים ובעוד כמה מקומות כדי להפסיק את הנזילות ולבדוק למה האוטו רועד בסרק והטורים לא עולים כשהמזגן מופעל (יכול להיות שניתקו מנוע צעדים?))

מוסך ליטל.

המחירים הוגנים ביותר ביחס למוסך מורשה וכדאי לבצע שם את הבדיקה לסלד הסרק + הקלאץ' + האטמים. כיוון שסתומים תשאיר לפעם אחרת.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוסך ליטל.

המחירים הוגנים ביותר ביחס למוסך מורשה וכדאי לבצע שם את הבדיקה לסלד הסרק + הקלאץ' + האטמים. כיוון שסתומים תשאיר לפעם אחרת.

איציק

:mm_yeah:

אני לקוח מרוצה של ליטל, ושל עוד חאפר :wink:

בקשר להנחה:

10% על חלקים

15% על עבודה

דבר שם עם יוסי או שביט כשתפתח כרטיס עבודה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איציק יש לי שאלה בקשר לסלד סרק, זה שהרכב רועד (לא בדקתי לעומק אבל נדמה לי כשהו מתחמם הרעידות נעלמות קצת) זה קשור לסלד או לסיבובי מנוע לא יציבים?

וקורה לי משהו מוזר שאני נוסע בעליה או בכביש לא ישר (נגיד בסיבוב שהכביש טיפה נוטה על הצד) אז המחוג של הדלק מראה שיש פחות דלק ובכביש ישר רגיל לא בעליה הוא מראה שיש דלק בכמות האמיתית, ממה זה נגרם והאם אפשר לסדר בעיה שכזאת? אולי המצוף לא תקין?

גם חשבתי אם אני צריך להחליף אטם מכסה שסתומים, לא שווה לי באותה הזדמנות שכל העסק פתוח כבר לעשות כיוון? (ואז רק את זה לתקן במוסך שיודע טוב לטפל בכיוון שסתומים) כמה שפחות לפתוח חלקים במנוע אני רוצה.

גם שמתי לב שיש את הפין שיוצא מהמנוע לצד ואליו מתחבר הנשם, אם הפין הזה נשבר זה סיפור או שבקלות מחליפים אותו?

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1.

וקורה לי משהו מוזר שאני נוסע בעליה או בכביש לא ישר (נגיד בסיבוב שהכביש טיפה נוטה על הצד) אז המחוג של הדלק מראה שיש פחות דלק ובכביש ישר רגיל לא בעליה הוא מראה שיש דלק בכמות האמיתית, ממה זה נגרם והאם אפשר לסדר בעיה שכזאת? אולי המצוף לא תקין?

2.

גם חשבתי אם אני צריך להחליף אטם מכסה שסתומים, לא שווה לי באותה הזדמנות שכל העסק פתוח כבר לעשות כיוון? (ואז רק את זה לתקן במוסך שיודע טוב לטפל בכיוון שסתומים) כמה שפחות לפתוח חלקים במנוע אני רוצה.

3.

גם שמתי לב שיש את הפין שיוצא מהמנוע לצד ואליו מתחבר הנשם, אם הפין הזה נשבר זה סיפור או שבקלות מחליפים אותו?

אמנם לא איציק אבל

1. זה נורמלי בהחלט - מזכיר לי שהייתי במגרש החלקה עם רבע מיכל ואחרי כמה ספינים הנורה נדלקה, כיבוי והדלקה של הרכב מחדש או המתנה כלשהי תייצב בחזרה את המצוף.

2. תיכנס למוסך - לא בטוח שאתה צריך כיוון שסתומים, החלפת אטם מכסה שסתומים לא אמורה להיות בעיה גדולה אבל עם אתה רוצה לעשות כיוון אין טעם שיפתחו פעמיים.

3. אכן הוא נשבר עם לא מספיק עדינים איתו, אני מכיר כבר כמה רכבים עם פין שבור, לא קריטי אם הוא שבור.

הרמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרמן זה 106 S16, אני לא יודע אם ראית אבל הפין נראה שהוא נכנס אל תוך המנוע וזה הפחד שלי שזה נשבר בפנים ויהיה צורך בפתיחת המנוע בשביל חלק כזה קטן.

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרמן זה 106 S16, אני לא יודע אם ראית אבל הפין נראה שהוא נכנס אל תוך המנוע וזה הפחד שלי שזה נשבר בפנים ויהיה צורך בפתיחת המנוע בשביל חלק כזה קטן.

טוב אני דיברתי על 8 שסט' אני מציע לך לברר קודם עם אנשים בעלי רכב זהה או במוסך, כי כרגע אני לא מעלה בדעתי איך זה נראה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב... אתה בטוח ב 100% שב S16 יש כיוון שסתומים ?

ברוב המנועים עם 16 שס' יש מרימים הידראוליים... כדאי לבדוק את הנושא הזה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנוגע למד הדלק - זה תקין לחלוטין. אני מומחה בלגרום לנורת הדלק להדלק כשלרכב יש יותר מחצי מיכל... :twisted:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני צריך יום אחד לפרק כמה פלסטיקים (איציק רוצה פרוייקט?) ולהחליף מנורות בכפתורים וכ"ו האור ממש חרא שם שלא לדבר על המנורה בתקרה שאני בקושי מוצא את החור למפתח.

ידוע למישהו גם איזו אזעקה ואיזה דגם מותקן ברכב?

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני צריך יום אחד לפרק כמה פלסטיקים (איציק רוצה פרוייקט?) ולהחליף מנורות בכפתורים וכ"ו האור ממש חרא שם שלא לדבר על המנורה בתקרה שאני בקושי מוצא את החור למפתח.

בדר"כ BOSCH אבל זה לא מחייב שכן במסגרת עבודתי כבר ניתקלתי ב CLIFFORD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדר"כ BOSCH אבל זה לא מחייב שכן במסגרת עבודתי כבר ניתקלתי ב CLIFFORD

כשאתה אומר במסגרת עבודתי, אתה מתכוון לזה שהבן אדם נותן לך את הצרור דרך החלון

תוך כדי אמירת " תמלא לי 95 בבקשה " ואז יוצא לך לראות את החברה שכתובה על השלט? :wink:

הכל בידידות

אייל :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...