Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין 2 מוסכים- צריך עזרה

ToMeR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני צריך יום אחד לפרק כמה פלסטיקים (איציק רוצה פרוייקט?) ולהחליף מנורות בכפתורים וכ"ו האור ממש חרא שם שלא לדבר על המנורה בתקרה שאני בקושי מוצא את החור למפתח.

ידוע למישהו גם איזו אזעקה ואיזה דגם מותקן ברכב?

בדר"כ BOSCH אבל זה לא מחייב שכן במסגרת עבודתי כבר ניתקלתי ב CLIFFORD

כשאתה אומר במסגרת עבודתי, אתה מתכוון לזה שהבן אדם נותן לך את הצרור דרך החלון

תוך כדי אמירת " תמלא לי 95 בבקשה " ואז יוצא לך לראות את החברה שכתובה על השלט? :wink:

הכל בידידות

אייל :wink:

האמת שאני גונב בלילות 106 ומפרק אותן, וכך אני מכחיד אותן - מעלה לה את השוק , ומשפר את שלי,

במסגרת עבודתי אני נתקל במפתחות שונים עם אזעקות שונות.

עדיין לא נתקלתי ב106 עם קודן, משמע לא נתקלתי ב GTI

:wink:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ב 106 GTI יש מפתח שבתוכו יש לחצן לנעילה מרכזית, בנוסף יש שלט לנעילה של אזעקה שיש לה אימובילייזר. לפני שמניעים יש להקיש קוד סודי כדי שהאימובילייזר יפתח ויאפשר לך להניע את הרכב.

זה פשוט מערכת שבאה אינטרגרלי עם הרכב שלא כמו ברכבים של היום מתקינים את הקודן הזה עם 4 הספרות הירוקות.

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידוע למישהו גם איזו אזעקה ואיזה דגם מותקן ברכב?

תוכל לבדוק לפי השלט או לפי היחידה של האזעקה בתא המנוע... duh. :wink:

רוב הפיז'ו משנת 97' שאני מכיר (306/106) יצאו מהסוכנות

עם מערכת הגנה של Cobra דווקא (בד"כ בשילוב של אימובילייזר ואזעקה),

ללא הכללה גורפת.

זה פשוט מערכת שבאה אינטרגרלי עם הרכב שלא כמו ברכבים של היום מתקינים את הקודן הזה עם 4 הספרות הירוקות.

מותקנת בקונסולה הממשיכה ממוט ההילוכים, כמו בסקסו של מיודענו סקורניס:

download.php?id=8929

1.jpg

MCS 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מתנגד נמרצות לשימוש הנלוז בתמונה של העגלה שלי מעל דפי הפורום!!

סתם. היא הרי נמצאת בגלריה שלי :p

בכל מקרה, אפשר גם לראות בתמונה (מלבד שהאוטו מלוכלך) את מד המהירות שעומד על 10 קמ"ש בזמן שהרכב בעמידה.

***עריכה - וגם מד הסל"ד לא בדיוק נמצא על האפס כשהרכב לא מונע :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנוע הS16 הוא המנוע שקיים גם בכל דגמי PSA משנת הדגם 2002 . בעקרון אין כיוון שסתומים .משום שקיימים מרימים הידראוליים עם כיוון אוטומטי. במקרה של רעש חריג , יש לבדוק מצב שסתומים במצב קר [ליקג' ,קומפרסיה ]יכול להיווצר שחיקה בכוסיות מצב שיגרום לשסתום להשאר פתוח ולדפוק.כמו כן לבדוק מצב שמן מנוע ובמקרה של ספק להחליף לשמן באיכות ראויה. בעית שסתומים יכולה כמובן להשליך על בעית יציבות הסרק שהזכרת.

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכל מקרה, אפשר גם לראות בתמונה (מלבד שהאוטו מלוכלך) את מד המהירות שעומד על 10 קמ"ש בזמן שהרכב בעמידה.

***עריכה - וגם מד הסל"ד לא בדיוק נמצא על האפס כשהרכב לא מונע

היי, זה אוטו צרפתי מהאסכולה הישנה:

את עיקר המאמצים הם השקיעו בתחום אחר. :wink:

שזה מה שיפריע לנו... :D

MCS 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוני

היום בדקתי את העניין אצלי, הסל"ד לא יורד לאפס כשהאוטו מכובה וכך גם המד מהירות. מה שכן זה שהמד מהירות מתחיל מ 10 קמ"ש אבל אם אני לא עובר את 10 אז המחוג לא עולה בכלל.

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוני

היום בדקתי את העניין אצלי, הסל"ד לא יורד לאפס כשהאוטו מכובה וכך גם המד מהירות. מה שכן זה שהמד מהירות מתחיל מ 10 קמ"ש אבל אם אני לא עובר את 10 אז המחוג לא עולה בכלל.

היי תומר, גם אצלי ברכב זה ככה...שזה לא ידאיג אותך זה נורמלי במכוניות שלנו

לירן

DS 7 CROSSBACK 2019

OPEL ASTRA BERLINA 2014

RENAULT SPORT CLIO 203 2010

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עכשיו אני בחיפוש אחריי שלט לאזעקה, שאלתי היום באיזה חנות אם אפשר לשכפל את השלט לאוניברסלי, נאמר לי שתלוי אם יש לו רולינג משהו (כנראה קוד משתנה). העניין הוא שאני לא מוצא את האזעקה בתא המנוע חוץ מהצופר שלה, גם אם קרה משהו ואני צריך לנתק אותה עם המפתח מהמנוע אין לי בדיוק מאיפה. בנתיים גיליתי 2 מנורות שרופות שמחר יוחלפו וגם כנראה שהפנסים לא בדיוק מכוונים, בנוסף אני רוצה לפרק את כל הפתורים באוטו ולהחליף להם את המנורות כי חלקם כבר דיי מתים ולא נראים בלילה.

אם למישהו בא פרוייקט שכזה תודיעו לי

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...