Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שכבר כתבתי, זו יריה עצמית ברגל.

רכב עם מנוע "לא חזק" וללא הילוך כוח לא יכול לסחוב בעליה יותר טוב מטוארג (שהלואי ועלי מנועים כמו שלו).

לא יכול להיות יותר טוב בשטח.

והשיא: להצהיר שהטוארג מכוער (וזה עניין של טעם, ולדעתי הוא לא).

ואם היה לי טוארג הייתי רץ למכור אותו... ולקנות רכב של המתחרים (כי אם היצרנית חושבת ככה, מי אני שאנסה לסתור אותם).

וגם אם זה נכתב בהומור (או בהשראת עשב כלשהו): גם לדברים כאלה יש גבול.

אז סעו בטיגואן ותהנו. אני אמשיך עם הפורסטר (לפחות יש לו הילוך "כוח").

תודה ולהתראות.

פיני

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הטוארג הוא מלכת יופי!

(אם משווים אותו לבת הדודה של מבית פורשה)

אני לא מת על העיצוב שלו גם אבל זה רכב מעולה ומאסיבי ואני משער שגם די טוב בשטח לפי מה ששמעתי.

בכל מקרה טיפה מוזר שהם ייתיחסו לטוארג בצורות האלו רק בשביל לקדם את הטיגואן. "סוחב יותר טוב מטוארג?" אני בספק אבל זה ירשים אותי אם כן.

פורסם
ניראה כאילו באמת המפרסמים התחרפנו, זו ממש יריה עצמית ברקה וגם יריית צרורות לכל רוכשי הטוארג.

לא ממש עובדה שיש שרשור בנושא וזה משהו שמתעסקים בו אם זה היה קמפיין סטנדרטי השרשור הזה לא היה קיים ואני ועוד אחרים בכלל לא היינו מודעים לקיומו של הרכב .מי שרוצה לקנות טווארג לא ממש מעניין אותו הטיגואן

פורסם
LEXUS - חבל שאתה אומר דברים שאתה לא מבין בהם.

הרבה יבואניות נותנות עדיפות ללקוחות אשר נרשמו מראש להזמנה של הרכב.

לא יודע על מה אתה מדבר, אבל אנחנו לא נרשמנו ולא שום דבר, התקשרנו לצ'מפיון במטרה לשריין רכב ואמרו לנו שאין צורך,

שאם נגיע ביום שני ונשים צ'ק מקדמה זה מספיק-אין שום רשימת המתנה לרכב ובטח שאין רשימה של אנשים שנרשמו מראש ולכן

העדיפות לרכב גבוהה יותר. ככה נאמר לנו בפירוש. אז סביר להניח שהרשימה זה באמת רשימת מתעניינים. ברור לי שמן הסתם המתעניינים האלה יהיו הראשונים לבוא-> הראשונים לשריין לעצמם אוטו. אבל נגיד ואני נרשמתי ברשימה הזו ואני אבוא לצ'מפיון מוטורס עוד 3 שבועות (ביום שני ההשקה-שבועיים וחצי לאחר מכן) בעוד שיבוא מישהו שבוע לפני וישים צ'ק.. אתה באמת חושב שהם ישבו ויחכו לי? אולי אתה, אבא שלך או אמא שלך שמכירים בתוך צ'מפיון כן תקבלו יחס כזה, אבל לקוח מן השורה ממש לא.

Lexus CT200H

פורסם

מסכים עם LEXUS,

ההגיון אומר שמי ששם כסף ראשון קונה, כלל מאוד פשוט של כל עסק.

יכול להיות שפולקסוואגן תיתן עדיפות לידע בהשקת הרכב את אלה שבאמת התעניינו לגביו ספציפית בעבר,אבל אין מושג כזה במסחר "ייתנו עדיפות רכישה למי שמתעניין", ואם אני לא התעניינתי,אבל עברתי ליד הסוכנות יומיים לאחר ההשקה וראיתי את הדגם ונדלקתי, אתה רוצה להגיד לי שאם ארצה בו במקום לרשום צ'ק,הם יגידו לי "שמע,יש לפנייך עוד 257 מתעניינים עם עדיפות רכישה, חכה לתורך" ?.....

לא ממש נראה לי.:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

איזה קטע,

צימפיון חלו באיזה מחלה כלשהי, קוראים לה אולמריטיאדה.

הם אשכרה מאמינים לשטויות שהם אומרים.

אך, איך נפלו גיבורים.

היום, עיתון ידיעות אחרונות, עמוד 14, בצד ימין בחלק התחתון של העמוד.

scan0006.jpg

----

פורסם

יש כמה אופציות:

1.מי שעומד מאחורי הפרסום היא פולקסוואגן- מהלך מאוד פרובקטיבי שמצד אחד כאילו מלכלכת על מוצר אחד כדי להחדיר מוצר חדש,לטעמי צעד לא רע בכלל,כי שכבת האוכלוסייה שיכולה להרשות לעצמה את הטוארג פחות מושפעת מפרסומות (מחקרית, ככל שרמת השכר עולה כך ההשפעה של פרסומות פוחתת- הבנאדם קונה מה שהוא רוצה,לא מה שאומרים לו שיותר טוב).

מצד שני,לא רק שזה לא השפיע כביכול על קהל היעד של הטוארג,אלא זה "הדליק" קהל אחר שאין לו מספיק אמצעים לרכישת טוארג,אבל מעתה יוכל להרשות לעצמו את הדגם החדש והזול יותר.

2.מי שעומד מאחורי הפרסומת הינו מתחרה- צעד של המון "ביצים",אבל לא חכם במיוחד,כי בו זמנית שהוא יצר ציפייה אצל הציבור, הוא כבר יצר סוג של "BRAND" על המתחרה ה"מושמץ" והעלה אותו לכותרות.

ההימור שלי הוא,שלמרות המודעה שפולקסוואגן פרסמו בדבר תחרות לא הוגנת,הם אכן אלו שעומדים מאחורי הפרסום הזה, ואם כן,הם פשוט גאונים,כי מוכפש או לא,אנשים כבר כמה עמודים רק מדברים על כמה הטוארג טוב.

השיטת פרסום הזאת מזכירה לי את הפרסומת של בנגיי ("יש לך בן גאיי בארון ?".....פרסומת מבריקה!).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אנשים כבר כמה עמודים רק מדברים על כמה הטוארג טוב.

.

אנחנו קוראים את אותו פורום? :shock:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני שם את הכסף שלי שמדובר באחד מרכבי השטח של פורד.

לדעתי הטוארג מאוד מרשים, לצערי ראיתי רק אנשים מפוקפקים נוהגים בו עד עכשיו.

מה לעשות אייל, אנשים מפוקפקים עושים יותר כסף ממהנדסי תוכנה חננות. :lol:

לפחות מרובם. (תמיד יש את אלה שכתבו אפליקצייה מפגרת לדפדפן באיזה סופ"ש משעמם ונמכרו במיליונים ;-))

אביעד. (בדרך להיות מהנדס תוכנה חננה גם)

פורסם
לא יודע על מה אתה מדבר, אבל אנחנו לא נרשמנו ולא שום דבר, התקשרנו לצ'מפיון במטרה לשריין רכב ואמרו לנו שאין צורך,

שאם נגיע ביום שני ונשים צ'ק מקדמה זה מספיק-אין שום רשימת המתנה לרכב ובטח שאין רשימה של אנשים שנרשמו מראש ולכן

העדיפות לרכב גבוהה יותר. ככה נאמר לנו בפירוש. אז סביר להניח שהרשימה זה באמת רשימת מתעניינים. ברור לי שמן הסתם המתעניינים האלה יהיו הראשונים לבוא-> הראשונים לשריין לעצמם אוטו. אבל נגיד ואני נרשמתי ברשימה הזו ואני אבוא לצ'מפיון מוטורס עוד 3 שבועות (ביום שני ההשקה-שבועיים וחצי לאחר מכן) בעוד שיבוא מישהו שבוע לפני וישים צ'ק.. אתה באמת חושב שהם ישבו ויחכו לי? אולי אתה, אבא שלך או אמא שלך שמכירים בתוך צ'מפיון כן תקבלו יחס כזה, אבל לקוח מן השורה ממש לא.

על תזלזל ב"מגלה". לפי רשימת כלי הרכב הצמודה לחתימתו, הוא ( ומשפחתו ) הם מיקירי צ'מפיון ומהוים חלק לא זניח מתזרים המזומנים שלהם.
פורסם
מה לעשות אייל, אנשים מפוקפקים עושים יותר כסף ממהנדסי תוכנה חננות. :lol:

לפחות מרובם. (תמיד יש את אלה שכתבו אפליקצייה מפגרת לדפדפן באיזה סופ"ש משעמם ונמכרו במיליונים ;-))

אביעד. (בדרך להיות מהנדס תוכנה חננה גם)

לדעתי מכירת סמים יותר מעניינת מהנדסת תוכנה.

אני מהנדס אלקטרוניקה, לא תוכנה. ביום שאצטרך לעסוק בתוכנה במשרה מלאה, אעבור למכור מלפפונים בשוק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...