Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכל אופן השילוט נימצא ברחוב הרכבת בתל אביב מצד ימין לנוסעים לכיוון להגווארדיה ממש לפני הרמזור שחוצה את רחוב המסגר (כלומר - מערבית למסגר כנוסעים לכיוון מזרח ברחוב הרכבת) בידיוק איפה שמשפצים את מרכז הרחוב

הוא גם נמצא בשילוט ליד מחלף אלוף שדה, כשנוסעים מרחוב... אלוף שדה ..לכיוון המחלף.

ובעוד הרבה מקומות =)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עקרונית יש לא מעט רכבי שטח שעתידים להגיע בשנה הקרובה, יונדאי וורה קרוז (בסוף השנה), שברולט טראוורס (תחילת 2009), קאיה בוראגו (ספטמבר), ניסאן X טרייל (מאי), מרצדס GLK (נוב'), רנו קוליאוס (אוק'), VW טיגואן (בשבועות הקרובים), סובארו פורסטר (אפריל), וולוו XC60 (סוף השנה).

עכשיו, אם מסננים את כל אלו שמוקדם מדי לפרסם כמו הוולוו השברולט והיונדאי, ואת אלו שלא מתאימים מבחינת קטגוריה כמו X טרייל ו- GLK ודומיהם אנו נותרים עם אופציה מעניינת בדמות הפורסטר...

לפני שאתם קופצים, צריך לזכור שהדגם החדש מכוון הרבה יותר גבוה מהיוצא גם במיצוב וגם בממדים. אולי היבואן החליט לטפס על העץ הזה, לכו תדעו הם גם מסמנים את האימפרזה STI החדשה כספורט יוקרה (:shock:)!

לגבי תיאוריית הטיגואן אני נוטה לפסול אותה, זה יותר מדי הרבה יותר מדי גם אם בצ'מפיון יש בטחון בשם שיצר לעצמו הטוארג.

אבל כמובן שכמו שאמרו קודם הדיסקאברי בהחלט עשוי להיות מועמד אם כי לא ידוע לי על דגם או גרסה חדשה בקרוב וכן לא זכורים לי קמפיינים בסדר גודל כזה של היבואן בעבר.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

יתכן שפולקסואגן מוציאים טוארג משופר, כי גם לפרסם טיגואן בצורה כזאת זו יריה עצמית ברגל, מה עוד שלא נראה לי שהטיגואן באמת חזק יותר מהטוארג.

+1

מה שכן, אני עדיין חושב שמדובר בלנדרובר, משום שצ'מפיון לא היו אומרים שהטוארג לא סוחב בעליה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
עברתי בת'א והיו 3 שלטי חוצות ברקע שחור עם כיתוב לבן:

"לא מכוער כמו טוראג"

"סוחב בעליה יותר מטוראג"

"טוב בשטח יותר מטוראג"

?

מזדה 3? (אני לא בטוח בקשר לעליות)

פורסם

אין מצב שזה קאיין.

לאור כמות המכירות של פורשה בארץ, לא משתלם להם לצאת בכלל במסע פירסום :roll:

מה גם שאלו דברים לא נכונים. כי אותו מנוע שיש בטוארג יש גם בקאיין (V6 3.6 ליטר).

הוא לא עדיף יותר בשטח. וההבדל מחירים בין אחד לשני ע-צ-ו-ם (~200 אלף שקל לפני תוספות).

פורסם

אכן מדובר על גרסה חדשה לטוארג.

לא ענייני שאף חברה תפתח מלחמה עם פוולקספאגן.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

גרסה חדשה לטוארג?

איך אמורים להרגיש כל האנשים שיש להם טוארג?

קצת לא נעים שהחברה שקנית ממנה רכב "יורדת" על הרכב שקנית כעבור שנה שנתיים.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

כוח-סוס, כשאתה אומר "אכן מדובר על גרסה חדשה לטוארג" - אתה אומר זאת מתוך ידיעה או מתוך הנחה?

לא ידוע לי על שום גרסא חדשה של טוארג שיצאה בעולם. אז בארץ? :roll:

פורסם
כוח-סוס, כשאתה אומר "אכן מדובר על גרסה חדשה לטוארג" - אתה אומר זאת מתוך ידיעה או מתוך הנחה?

לא ידוע לי על שום גרסא חדשה של טוארג שיצאה בעולם. אז בארץ? :roll:

זאת גירסה יחודית ביוזמת היבואן הישראלי...

Israel 60 years celebrations

הטוארג יגיע במקור עם כל חבילת הכרום והתקן יעודי בתא המטען המותאם לבאסטות הצבריות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הטוארג יגיע במקור עם כל חבילת הכרום והתקן יעודי בתא המטען המותאם לבאסטות הצבריות.

כן, הצופר גם ינגן רינגטון של התקווה ויהיה התקן מיוחד לגריסת פיאט פונטו על יושביה וערכת "ינשוף" בילט אין...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

פורסם

אני מקווה שגם יפוזרו בגרסא זו קוצי סברס על הכסא, כדי להזכיר לבעלים כמה עלה הרכב, ושירגיש קצת לא נעים בהתחשב בלכמה אנשים יכול היה לעזור עם הסכום הזה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא נראה לי שזאת חברה אחרת חוץ מפולקסווגן...

זה יותר מדי ברוטאלי.

יכול להיות שזה באמת פרסומת של הטוארג החדשה, ויש איזה טוויסט שעוד לא גילו לנו....

בכל מקרה הפרסומת ללא ספק מעוררת מודעות.

:shock:
פורסם

או קיי חברים

מדובר בטיגואן סופי!

:lol: ותזכרו מי גילה לכם !

• תוכן חדש...