Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי מכירת סמים יותר מעניינת מהנדסת תוכנה.

אני מהנדס אלקטרוניקה, לא תוכנה. ביום שאצטרך לעסוק בתוכנה במשרה מלאה, אעבור למכור מלפפונים בשוק.

אפרופו מלפפונים, גם בסטיונרים מרוויחים יותר טוב ממהנדסי תוכנה. ככה אומרים ;-)

ולגבי הנדסת אלקטרוניקה - יש גבול למזוכיזם שאפשר לעבור כל תקופת מבחנים :)

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אנחנו קוראים את אותו פורום? :shock:

כן,אנחנו באותו פורום,והיו הודעות לא מעטות שדיברו על כך שהטוארג לא רע בכלל.

ויודע מה ?

גם אם כל ההודעות פה היו קוטלות את הטוארג,עדיין,אנשים מדברים עליו ויוצרים עניין סביבו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא יודע על מה אתה מדבר, אבל אנחנו לא נרשמנו ולא שום דבר, התקשרנו לצ'מפיון במטרה לשריין רכב ואמרו לנו שאין צורך,

שאם נגיע ביום שני ונשים צ'ק מקדמה זה מספיק-אין שום רשימת המתנה לרכב ובטח שאין רשימה של אנשים שנרשמו מראש ולכן

העדיפות לרכב גבוהה יותר. ככה נאמר לנו בפירוש. אז סביר להניח שהרשימה זה באמת רשימת מתעניינים. ברור לי שמן הסתם המתעניינים האלה יהיו הראשונים לבוא-> הראשונים לשריין לעצמם אוטו. אבל נגיד ואני נרשמתי ברשימה הזו ואני אבוא לצ'מפיון מוטורס עוד 3 שבועות (ביום שני ההשקה-שבועיים וחצי לאחר מכן) בעוד שיבוא מישהו שבוע לפני וישים צ'ק.. אתה באמת חושב שהם ישבו ויחכו לי? אולי אתה, אבא שלך או אמא שלך שמכירים בתוך צ'מפיון כן תקבלו יחס כזה, אבל לקוח מן השורה ממש לא.

כשהושקה הTT החדשה (וגם בהשקת הA5) - היה מספר מצומצם יחסית של מכוניות שהוקצו לארץ לתקופה של לפחות חצי שנה ממועד ההזמנה.

לקוחות שנרשמו מראש, גם בלי מקדמה, קיבלו עדיפות ברכישת הרכב כאשר ידעו מהו מספר המכוניות שיגיע לארץ על פני כאלה שרק בהשקה של הרכב החליטו לקנות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני שם את הכסף שלי שמדובר באחד מרכבי השטח של פורד.

אייל ידידי, הפסדת.

פתח את גלובס ותראה שהמפרסם הוא >>>>>>>>>>>>>>> צ'מפיון מוטורס!

לנוחיותך מצ"ב לינק

פורסם

כמה תשובות והסברים קלים:

הטיגואן הינו רכב LIGHT SUV אשר בהחלט יש לו ייתרון מוחשי מאוד ביחס למתחריו בשטח.

לא , אין לו הילוך LOW אלא כפתור שטח שמדמה הילוך LOW בטכנולוגיה החדשה , כפתור השטח נעזר באמצעות מערכת הESP+ABS+EDL ו AUTOHOLD.

הרכב לא נבנה ליהיות דיפנדר הארדקוריסטי בשטח אבל בהחלט מגיע עם יכולות יפות מאוד ביחס למתחרים (לא אציין את שמם ולא אשמיצם).

הוא מגיע עם גחון השטח לישראל אשר מאפשר זוית גישה של 28 מעלות ומגן גחון..

לגבי רמות איבזור וכו' (אשמח לענות בה"פ).

לגבי "זכות ראשונים".

זה מאוד פשוט - מי ששם כסף ראשון נהנה ממלאי ראשוני!!!

כמובן שישנה רשימה של מתעניינים רציניים אשר מקבלים את הטלפונים הראשונים והם אילו שבאמת נהנים ממלאי ראשוני מוגבל (וכן הוא בהחלט מוגבל! זמן ההמתנה של הרכב הנ"ל בגרמניה עומד כיום על 9 חודשים!! , לצערינו ישראל היא "קטנה" וגם אם נדרוש יותר , יש לפנינו עוד כמה שממתינים לייצור הרכבים..).

הצפי הוא אדיר ולרכב יש המון יתרונות מאוד מוחשיים ביחס לאחרים.

אולי הסיבה שבאירופה זמן ההמתנה כל כך ארוך בגלל שבאירופה VW זה הרכב הכי נמכר וVW זה הרכב האירופאי הראשון בסגמנט הזה..

נ.ב: רשמתי לפני שההשקה תהיה ב24 (אז לא , זאת לא ההשקה הרישמית אבל זה יום כניסת הרכב לאולם..).

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
אייל ידידי, הפסדת.

פתח את גלובס ותראה שהמפרסם הוא >>>>>>>>>>>>>>> צ'מפיון מוטורס!

לנוחיותך מצ"ב לינק

מה אני אגיד, קמפיין מעפן ומעצבן של משרד פרסום שכבר לא יודע מה לעשות כדי להראות יצירתיות.

דווקא מה ששיכנע אותי זאת ההודעה שצ'מפיון פרסמו בעיתונות לגבי תביעה אפשרית של ה"גורם".

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דווקא המודעה בעיתון של צ'מפיון הייתה הסימן הכי גדול שאפשר שזו פרסומת של צ'מפיון.

1- ממתי כשתובעים מישהו רושמים על כך מודעה בעיתון?

על מודעה כזאת משלמים - שיתבעו. הכתבות כבר יגיעו לבד.

2- במידה ומישהו מכפיש את שמך, אתה לא רושם במודעה נגד זה את מה שהוא אמר וחוזר על הפרסום השלילי כלכך.

פורסם

גול עצמי

מה עם כל לקוחות הטוראג

יעני הם אןמרים קנית קקי בשווי 600K פריארים

מה שבטוח שצ'מפיון מוטורס הולכים להיות מוצפים בשיחות של לקוחות עשירים וזועמים

אני אישית מאוד אוהב VW ואני חושב שהמוניטין של טוראג מדבר בעד עצמו

השאלה אם זה מספיק בשביל לשמור על השם הטוב של הטוראג

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

פורסם

נראה לך באמת שמישהו שקנה אוטו בחצי מליון שקל ונוסע בו כמה חודשים - צריך את המודעה כדי לקבוע אם האוטו טוב או לא?

פורסם

בתור אחד שנהג וישב בטיוארג,

חבל שהוא לא יכול להיות בחנייה שלי,

כי זה אחלה בחלה של רכב =]

ועוד פעם,

מי שיש לו אפשרות לקנות רכב בחצי מיליון שקל, לא מעניינות אותו פירסומות,

מה שקובע זה דעתו האישית אחרי נסיעת מבחן.

----

פורסם

ועוד פעם,

מי שיש לו אפשרות לקנות רכב בחצי מיליון שקל, לא מעניינות אותו פירסומות,

מה שקובע זה דעתו האישית אחרי נסיעת מבחן.

בגלל זה BMW ומרצדס לא משקיעים בפרסום, או מציעים חבילות מימון, נכון?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מתי ראית בפעם האחרונה פרסומת לרכב יוקרה, אבל ממש יוקרה, לא איזה מונית ב-200 אלף,

בעיתונים היום יומיים,

מרצדס ו-BMW פונים למגזר מסויים בארץ, והם עושים את זה בצורה מסויימת,

לגבי מימון, לא לכל העשירים יש 2 מיליון שקל נזילים ביד.

----

פורסם
מתי ראית בפעם האחרונה פרסומת לרכב יוקרה, אבל ממש יוקרה, לא איזה מונית ב-200 אלף, בעיתונים היום יומיים.

בערך בכל מהדורה של גלובס, בThe Marker, בהשקה של רכבים חדשים גם בעיתוני הכלכלה של מעריב וידיעות.

יבואני היוקרה חייבים פרסום מסיבה פשוטה-הם מתחרים על הכיס של הלקוח. אני יכול להבטיח לך שבסגמנט היוקרה

היבואן משקיע הרבה יותר כסף בפרסומות מאשר בסגמנט רכבי הליסינג (רכבים עד 200 אלף שקלים) למשל אני יכול להבטיח

לך שאם נחפש טוב נגלה שיש יותר פרסומות למרצדס S\C\E\CL וכו' מאשר למאזדה 6. למה? כי מאזדה 6 זה ליסינג וזה די הברירה הטבעית (זה בערך מאזדה 6\פורד מונדיאו-בהמתנה של חצי שנה)

אפרופו מודעה- AUDI מפרסמת את ההשקה שלה שמתקיימת בגני התערוכה בעיתון הכלכלה של ידיעות אחרונות (לא כלכליסט, אני מדבר על המוסף שכולם מקבלים) בערך לפני יומיים. אז למה AUDI צריכה לפרסם השקה של רכב שעולה מעל 300 אלף ש"ח?

Lexus CT200H

פורסם
בגלל זה BMW ומרצדס לא משקיעים בפרסום, או מציעים חבילות מימון, נכון?

משקיעים, משקיעים ועוד איך. במגזינים הנכונים.

ובדיוור ישיר. (לו רק הם היו יודעים שחלק מהדיוור שלהם מגיע לסטודנט תפרן כמוני :))

ויש חבילות מימון.

פורסם

זה היה בציניות כלפי התיאוריה המופרכת שלעיל. ברור שהם מפרסמים, כמו כולם. הם אפילו מצרפים ל"הארץ" (שכידוע נקרא ברובו על ידי שמאלנים תפרנים ;-) ) מידי פעם מודעות כרומו בגימור מיוחד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...