Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל הטיגואן עונה רק לפרסומת הראשונה כי הוא אכן לא מכוער כמו הטוארג.

אגב, טיגואן = tiger + iguana

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סליחה טעות שלי :oops:, זה לא הטיגואן

אבל צפו מחר להודעה מאוד דרמטית לעיתונות של צ'מפיון עם תביעת דיבה משהו משהו

יהיה דיסקו...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

פורסם היום ב"כלכליסט"- ידיעה של תומר הדר

newimage.jpg

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

נראה לי קצת תמוה..

יותר סוחב ? מנוע 1.4TSI לעומת V6 V8 וV10 שיש בטוארג?!

יותר טוב בשטח? פ-חחחח!!!

יותר יפה? הם נראים אותו כמעט דבר, רק שהטיגואן קטן יותר :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ניראה כאילו באמת המפרסמים התחרפנו, זו ממש יריה עצמית ברקה וגם יריית צרורות לכל רוכשי הטוארג.

האם באמת הוא לפחות יותר טוב מהטוראג ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ב- fifth gear המליצו עליו וקבעו שהוא עדיף על ה- sportage על אף שהוא יקר יותר. ברור שהוא לא במגרש של ה- TOUAREG, המפלצת הכעורה ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אז כך זה אכן הטיגואן ואני חותם על כך היום התקשרה אלי נציגת מכירות של פולקסווגן לגבי מתי מתאים לי המועד של ההשקה של הטיגואן ובשיחה גם שאלתי אותה לגבי השלטי חוצות של הדברים הנכתבים על הטוארג עם הם יודעים על זה משהו אז היא אמרה שהשלטים הם רק הכנה שאנשים יהיו מאוד מסוקרנים לדעת כבר מה יותר טוב ומה ניראה יותר טוב אז בקיצור היא אמרה שזה השלטים השייכים לטיגואן

פורסם
כדי להזכיר לבעלים כמה עלה הרכב, ושירגיש קצת לא נעים בהתחשב בלכמה אנשים יכול היה לעזור עם הסכום הזה.

כל אחד שיש לו יותר כסף מאשר לך אמור להקים עמותת צדקה ?.....

תגובה לא במקום,אפילו לא בציניות.

היום התקשרה אלי נציגת מכירות של פולקסווגן לגבי מתי מתאים לי המועד של ההשקה של הטיגואן

אתה מנכ"ל פולקסוואגן בארץ ?.... :wink:

כנראה שהתכוונת ששאלו אותך מתי נוח לך לעשות נסיעת מבחן,כי לא נראה לי שפולקסוואגן יבדקו עם כל לקוח מתי נוח לו לעשות השקה....:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הטיגואן יגיע בשני מנועים לישראל:

2.0 TSI - 170 כ"ס ונתון מדהים של 28.6/1700-4200 קג"מ עם גיר 6 הילוכים..

וTDI 140 כ"ס 32 קג"מ.

נכון לעכשיו לא יגיע לישראל מנוע ה1.4 המפורסם מהגולף TSI אלא החזק יותר (2.0TSI).

המחיר נא בין 205000-250000 מחירי השקה נכונים לעכשיו וממש מפתיעים דרך אגב!

הרכב מגיע רק בגרסת 4X4 עם גחון שטח (ישנה גרסה באירופה עם גחון "כביש"...).

הבעיה היא שהמלאי מוגבל :| , זמן ההמתנה לרכב בגרמניה עומד היום על 9 חודשים :roll: ולכן המלאי הישראלי מוגבל יחסית.

השקה תהיה ביום שני הקרוב בסניף המרכזי בבני ברק.

נתונים יותר רציניים יענו בברכה בה"פ.

עומר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אתה מנכ"ל פולקסוואגן בארץ ?.... :wink:

כנראה שהתכוונת ששאלו אותך מתי נוח לך לעשות נסיעת מבחן,כי לא נראה לי שפולקסוואגן יבדקו עם כל לקוח מתי נוח לו לעשות השקה....:wink:

זה לא שאני מנכ"ל פולקסווגן בזמנו לני כמה חודשים אני פניתי לפולקסווגן לשאול מתי מגיע הטיגואן והיא אמרה שהיא תחזור אלי אם פרטים שיהיו לה והיא חזרה אלי ושאלה אותי מתי נוח לי באריך X ובעוד כמה תאריכים ושיש לי זכות רכישה ראשונה כמו שעומר אמר שיש מלאי מוגבל וביגלל זה יש לי את הזכות לקנות מהמלאי הראשון.

פורסם

זה לא שאני מנכ"ל פולקסווגן בזמנו לני כמה חודשים אני פניתי לפולקסווגן לשאול מתי מגיע הטיגואן והיא אמרה שהיא תחזור אלי אם פרטים שיהיו לה והיא חזרה אלי ושאלה אותי מתי נוח לי באריך X ובעוד כמה תאריכים ושיש לי זכות רכישה ראשונה כמו שעומר אמר שיש מלאי מוגבל וביגלל זה יש לי את הזכות לקנות מהמלאי הראשון.

אין לך שום זכות רכישה ראשון. הראשון ששם את הכסף הוא הראשון לקבל את האוטו. אין פה חוכמות. פשוט הכניסו אותך לרשימת

המתעניינים (דבר שנהוג לעשות לפני השקות רכבים) וצלצלו להודיע לך על ההשקה או לתאם איתך נסיעת מבחן.

בכל אופן, שאלה לעומר-

האם הרכב מגיע עם הילוך LOW? כלומר, האם אפשר להיכנס איתו לשטח טיפה יותר רציני מדיונות ושבילי קק"ל?

לא הצלחתי למצוא את המידע הזה וזה מעניין. אם כן זו רכישה מאוד כדאית כי היום בקטגוריה הזו אין כמעט רכבים

שבאמת יכולים להיכנס לשטח (ושוב, אני לא מדבר על שטח מטורף אלא על דברים 'טיפה' יותר 'מאתגרים' מדיונות בתל ברוך).

עוד שאלה- האם הרכבים שנמכרים בארה"ב (תחילת מכירה בעוד כחודש) מיוצרים בגרמניה או בארה"ב? ידוע לי שהטוארג בארה"ב מיוצרת בארה"ב ולא בגרמניה, האם גם הטיגואן?

Lexus CT200H

פורסם

LEXUS - חבל שאתה אומר דברים שאתה לא מבין בהם.

הרבה יבואניות נותנות עדיפות ללקוחות אשר נרשמו מראש להזמנה של הרכב. כך היה גם במקרה שלנו כשרכשנו את האאוטלנדר.

אם לפולקסווגן יש 300 כלים כאלה בדרך לארץ, וזוהי כל האספקה שלהם לחצי שנה הקרובה - יתנו עדיפות לאנשים שביררו לגבי הרכב פרטים כבר לפני כמה חודשים.

כמובן שלא לתמיד - אבל בהחלט לשבוע-שבועיים הראשונים של ההשקה.

לגבי ההילוך כח (LOW) - בטיגואן לא קיים הילוך כזה. בדיוק כמו שלא קיים הילוך כח בקאיה ספורטג', טויוטה RAV4, מיצובישי אאוטלנדר ושאר השותפים לקטגוריה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...