Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המופע המוטורי חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור הביקורת והדיון הנרחב בנושא, מתארח איתי ברקן, עורך התכנית "המופע המוטורי" בפורום רכב של נענע10.

• תגובות 259
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באיחור קל, להלן התרשמותי מהתוכנית האחרונה:

1. מאזדה 2 - הפעם הראשונה בעונה הזאת שבאמת נהניתי ממבחן דרכים, ואפילו אילדיס היה משכנע! בהתייחסו לגרסאות ספורטיביות יותר, סיכם אילדיס את דבריו באומרו: "אז מאזדה, לתשומת לבכם!". ואני אומר: "אז אילדיס, לתשומת לבך! כשאתה רוצה, אתה יכול!".
  2. פינת המומחים - זוועה שאין כדוגמתה. להוריד את הפינה הזאת בהקדם, ויפה שעה אחת קודם.
  3. פורד מוסטאנג - מבחן שהוחמץ על רכב מעניין. היתה חסרה לי אמירה כלשהי, מעין פאנץ' ליין שיבוא ויסכם את כל העסק. זה ש"פורשה בוקסטר היא לא" יכולה להיות יופי של אמירה, אבל חבל לי שלא היה פיתוח לאמירה הזאת. בסה"כ הבסיס היה נראה מבטיח (כולל ההתבדחות של חיים על תדמית הנהג הטיפוסי של המוסטנג GT :lol:).
  4. און יעקובסון - כהרגלו בקודש: :mm_yeah:
  5. גדעון עמיחי - דוגמה לאייטם טוב, המשלב אדם המגיע מתחום אחר ומראה כיצד עולם הרכב משיק לעולמו.
  6. טיול בחבל הבשור - אז העניין הוא שאני למעשה מאוד אוהב טיולים, רק שזה פשוט לא מתאים לתוכנית הזאת. אם האייטם הזה היה משתלב בתוכנית העוסקת בפנאי וטיולים, אין לי ספק שהוא היה יכול לזכות בנקל בתואר היהלום שבכתר. לעומת זאת, בתוכנית רכב זה פשוט :nono:
  7. ספי שקד - ראיון נחמד. אהבתי את המשפט שלו "רואים בי סלב סוג ז'", שלמעשה מסכם את הבעייתיות של הפינה: לרוב הידוענים בארץ, תחום הרכב הוא זר, שלא לומר מוקצה. אלה שבאמת התחום יקר ללבם מעטים מאוד, מה שמכתיב לתוכנית רשימת מועמדים פוטנציאליים לפינה מצומצמת ביותר, וזוהי בעיה קשה. נראה שכאן אין מנוס מגיוס מיטב כשרונות הדיבור והרטוריקה של המנחים כדי לצלוח את המשימה הזאת בהצלחה. הפעם דווקא הלך להם לא רע, מה שלא ניתן לומר על כל הפעמים הקודמות. נו טוב, גם ניסיון רע הוא דבר שניתן ללמוד ממנו להבא.

שימו לב שהערב בשעה 21:00 יתארח בפורום הרכב של נענע העורך הראשי של התוכנית ויהיה ניתן להפנות אליו שאלות והתייחסויות בנוגע לתוכנית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הרגע ראיתי, אירוח העורך בפורום בנענע בוטל. אני מקווה שזה באמת בגלל "נסיבות בלתי צפויות". נראה לי שמשוב מהצופים יכול רק לעזור לתוכנית הזו, מכיוון שהם משתפרים, אבל העסק עדיין קצת "בוסר".

"ai motoare capul doare"

פורסם

חבר'ה , אם מישהו יצא לו להיכנס אנה שלחו למר.עורך לינק לדיון הנ"ל , אולי יצא מזה משהו חיובי . בכל מקרה אני אנסה להיכנס לאספה הזאת ולשלוח לו את הלינק בהקדם.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מודע לעובדה שאני עושה הקפצה אבל היא לטובה. מאחר וכל הזמן עולים לי רעיונות לראש בנוגע לתוכניות ואיך לשפר את המצב הקיים.

הרעיון שלי הוא כזה:

לוקשיין: במדבר רואים גמל, רואים סוסיתא, דקה של קריינות על עברה של הסוסיתא [בנתיים רואים כמה תמונות המראות בעיות שיש בסוסיתא] והסבר על הבדיחה של מאכלי גמלים. המחיר נגיד 5000 שקל. הקריין מגיח משום מקום ומתחיל ללכת אל המצלמה ומסביר על פשר העניין על קניית הסוסיתא והסברים למה הסוסיתא נפלה במכירות ומה הקריין יעשה על מנת לשפר את המצב שקיים. לפני שיפור הסוסיתא כמה מבחנים כמו: מ100-0 קמ"ש, כמה סל"ד הסוסיתא מייצרת אחרי הרבה שנים, וכמה הסוסיתא עושה את המסלול של המופע המוטורי וכמה היא שוקלת.

אחרי המבחנים כמובן באים השיפורים. כמו הוצאת החתיכות העץ שיש והכנסת פח קל, שיפור המשקל הקיים. פה כמובן הצוות של המופע המוטורי חייב להיות יצירתי ולמצוא את החסרונות של הסוסיתא ולהפוך אותן ליתרונות.

כזאת תוכנית יכולה למלות שעה שלמה של תוכנית.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic

• תוכן חדש...