Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=34296&CatID=330&CurrentCatID=330

"גבר כבן 30 נדקר היום למוות במהלך קטטה עם תושב חולון, ככל הנראה בעקבות ויכוח על חנייה. המשטרה עצרה את החשוד בביצוע הרצח, והוא הועבר לחקירה."

מה אני אגיד לכם... פשוט מיותר לחלוטין!

על חנייה?! ראבק!

איזה אנשים (סליחה על הביטוי) בנ* ז*נות!

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

לא חבל?

לשני אנשים נדפקו החיים באופן ישיר ועוד שתי משפחות שנהרסו.

בשביל חנייה...

לך תבין אותם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תאמין לי אם הוא נראה לך ערס או אדם עצבני עדיף שתוותר... אומנם לא ייצאת גבר אבל לפחות לא ייצאת מת.

פורסם

אנשים פה במדינה דוקרים על כל שטות , אני לא יתפלא אם תופיע בעיתון הכותרת "נדקר כי לקח את החלב האחרון מהמדף".

חבל שחיי אדם מתבזבזים כך סתם.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

הבעיה שלא מדובר בעבריינים,

מדובר בעבריין שרצח נהג הסעות, אבא ל-3 ילדים, על מה?

על חנייה של העבריין ולכולריע הזה אין בכלל רכב.

----

פורסם

סליחה אבל לא מדובר ברצח בגלל חנייה.

הנרצח וחברו חשדו שהרוצח ניקב להם את הצמיגים (מה שבהחלט נראה סביר שהוא עשה) אבל הסיבה היא לא הניקוב אלא ששניהם פרצו אליו הביתה ושם התחיל עימות אלים שנגמר בדקירות.

נכון שהרוצח לא נראה אדם נחמד או אדם שהייתי רוצה שיסתובב חו]פשי אבל במקרה הזה יש יסוד יותר מסביר לטענתו להגנה עצמית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפי מה שאני יודע על המקרה, הנהג חסם את החנייה של בעל החנייה, ובעל החנייה ניקב לו את 4 הצמיגים.

הוא נכנס "להראות לו", ויצא, לצערנו, כפי שיצא (בשקית).

יהי זכרו ברוך.

בהחלט מקרה מיותר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הנרצח וחברו חשדו שהרוצח ניקב להם את הצמיגים (מה שבהחלט נראה סביר שהוא עשה) אבל הסיבה היא לא הניקוב אלא ששניהם פרצו אליו הביתה ושם התחיל עימות אלים שנגמר בדקירות.

נכון שהרוצח לא נראה אדם נחמד או אדם שהייתי רוצה שיסתובב חופשי אבל במקרה הזה יש יסוד יותר מסביר לטענתו להגנה עצמית.

אני לא בטוח.. ביהמ"ש לא שש להצדיק מעשים פליליים בהגנה עצמית, ומעבר לכך - הגנה עצמית לא חלה כאשר מי שטוען לה הכניס את עצמו לסיטואציה תוך התנהגות פסולה וצפייה מראש. נראה לי שהמקרה הזה עונה על ההגדרה - הנרצח פרץ לבית של הרוצח, התחיל בקטטה וכו'.

פורסם

אומנם למשטרה לא ייקח הרבה זמן כדי להבין מה קרה באמת, אבל אין ספק שזהו מקרה מיותר לחלוטין שהיה יכול להסתיים יותר טוב אם 2 הצדדים היו מעוניינים בזה.

נראה לי יש לדוקר בעיות נפשיות, מה אתם אומרים?

פורסם

בחדשות אמרו שהוא טוען לבעיות נפשיות ולכן אינו כשיר למשפט.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...