Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הנני רוצה להתחדש ברכב בתקציב שנע בין ב20-30.

אני חיפשתי רכב כבר הרבה זמן ועד לפני זמן קצר הייתי נעול על היונדאי אקסנט 98-99.

עכשיו בסופו של דבר ירדתי מזה ורציתי לברר איך הרנו קליאו B. אני מחפש אוטו שיעמוד לרשותי בלי הרבה בעיות (נוסע כל יום תל אביב הלוך וחזור-גר בראשון) ואני מחפש רכב שיהיה אמין מאוד. שנתון יחסית גבוה 99+- במחיר שציינתי ובעקבות זה אני פונה אל הרנו קליאו B. רציתי לבקש ממכם עזרה בקשר לרכב זה איך הוא מבחינת : 1)אמינות , 2)צריכת דלק , 3)ביצועים.

דירגתי את זה בדיוק לפי מה שחשוב לי קודם כל אני מחפש רכב אמין מאוד..

רציתי לבקש את עזרתכם בקשר לרכב זה בנושאים הנל.

מבקש רק מאנשים שיש לי ניסיון או שמעו ממישהו אמין בדיוק איך האוטו הזה.

תודה שחר

פורסם

בהנחה ומדובר על גיר ידני - אמינות סבירה עד טובה, תלוי באקזמפלר. צריכת דלק - תלוי במנוע ובהרגלי הנהיגה שלך, סביב 1:8-1:12 בממוצע. ביצועים - נמרץ ב-1.4 ו-1.6. קצת חלש ב-1.2.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קבל COPY PASTE של הודעה שלי לשואל נוסף (דרך אגב - אם זה אסור, תרגישו חופשי למחוק).

ברשותי דגם ה 1.2 ידנית 2002 (מצאתי יד ראשונה פרטית), ונסעתי איתה משהו כמו 15K.

הרכב שנת 2002 והיום עם 150K פחות או יותר (קילומטרז' גבוה לכל הדעות), מראה אמינות מצויינת ונוחות נהיגה טובה מאוד.

יתרונות:

1. חסכונית מאוד - דלק, טיפולים כל 30K.

2. נוחה מאוד - מתלים מצויינים, מושבים נוחים (מתכווננים גם לגובה - אני 1.84מ.)

3. נעימה לנסיעה עד 100 או 110 (יותר מזה המנוע לא מחבב ומתחיל להרעיש, למרות שיכול...)

4. כנראה הבטיחותית ביותר בקטגוריה.

חסרונות:

1. דגם ה1.2 מאוד ספרטני - אין חלונות חשמל או נעילה מרכזית.

2. פלסטיקה ישנה נוטה להתפורר ודיי יקרה להחלפה (כשקניתי, בעלת הרכב החליפה על חשבונה מנוף לפתיחת הדלת האחורית, ואת כדור הפלסטיק בראש מוט ההילוכים, כי שניהם נשברו).

3. צפוף ליושבים מאחור (אם יש כאלה).

4. מנוע 'עצל' בנהיגה עם מזגן.

שורה תחתונה מבחינתי:

רכב מצויין, חסכוני (!) ונוח להגיע מA לB. יותר מזה (פאר/ביצועים/'פוזה') - לך על דגם גדול יותר או רכב אחר.

בהצלחה :grin:

פורסם

לפי טעמי קליאו עם מנוע 1.6 ואוטומט זה שילוב טוב, האוטו מושך מאוד יפה בזכות מומנט על 2500 סל"ד ומשקל נמוך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בתור בעלים של רכב כזה אני אומר לך שזה לא נכון, לפחת כשמדובר במנוע 8V עם 90 כ"ס.

לרכב ביצועים סבירים בלבד, והרבה פחות טובים משל מכוניות יפנית עם מנועי 1300 (סיריון, גטס, שרייד דור אחרון וכו')

לא נהגתי על קליאו 1600 16V עם 110 כ"ס, יתכן ושם המצב שונה.

• תוכן חדש...