Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צ'מפיון יהיו צ'מפיון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב. אני רציתי לשאול אותו מה המוסך עושה מיוחד בהחלפת שמן. שאני לא יכול לעשות . (הוא עושה מס'ג למנוע? נעים למיסבים? צמרמורת למצבר? מה זה השטויות האלו? )

לי קרה בצ'מפיון (מרכזי י-ם) ששפכו עודף שמן למנוע (לפחות חצי ליטר).

שילמתי ולקחתי את הרכב, לפני שיצאתי מהמוסך בדקתי את איכות העבודה.

שאלתי - למה יש כל כל הרבה שמן במנוע?

ענו - זה רק לטובתך, כי כשהשמן ישרף, המפלס עדיין יהיה במקסימום ובכלל לא חייבנו אותך על התוספת.

אמרתי - א, הרכב לא אוכל שמן ו-ב, האטמים עלולים להפרץ.

הם עיקמו את הפרצוף והוציאו את השמן העודף (פרקו את פילטר השמן ורוקנו אותו).

למה אני מספר לך את זה? כי זה מה שמיוחד בעבודת המוסך ואתה לא יודע לעבוד בשיטות מקצועיות כאלה !

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק שתבינו מוסך צ'מפיון ירושלים זה אחד המוסכים הזוועתיים שקיימים בארץ ! יש סיפורים מפה עד להודעה חדשה עליהם שאני לא אפרסם כאן כי זה אשכרה גובל בתביעת דיבה אבל לא מדובר בסיפורי סבתא אלא בדברים אמיתיים . בכלל חבל מאוד שיצרניות הרכב לא מתנות את המשך ההתקשרות עם עם היבואנים בטיב השירות .

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אם אתה לא תספר אני כן כי אלו מקרים שקרו לנו ואנחנו אוהבים לספר את האמת ורק את האמת ...

אז ככה, בטיפול שגרתי שהחליפו בו את הנוזל קירור לא סגרו את פקק מיכל העודפים וכשאישתי לקחה את הרכב מהמוסך הביתה יצא כל הנוזל החוצה ונדלקה "מנורת מפלס מים" כשחזרתי איתה למוסך להתלונן הבוחן טען שאישתי פתחה את הפקק ושכחה לסגור אותו חזרה :twisted:...

בטיפול אחר(עם הרכב שלי הפעם) באותו המוסך יצאתי לרכב אחרי ששילמתי על הטיפול ובדקתי שמן ברכב(דבר שלא עשיתי אף פעם אחרי טיפול - משום מה בדקתי באותו הפעם למזלי) הפלא ופלא השמן שחור כאילו לא החליפו :roll: קראתי לבוחן שבדק וקרא מייד לפועל שיחליף את השמן(לטענתו הם שכחו להחליף אותו, למה? אין לו תשובה):evil:

לסיום נקנח בפדיחה נוספת שהם עשו באחד הטיפולים ברכב לפני 4 שנים בערך(אני אפילו לא זוכר מה זה היה) כל כך התעצבנתי שם מהתשובות המטומטמות שצעקתי עליהם ואז יצא מנהל המוסך והחליט לפצות אותי(בכדי להעלים את הפדיחה שלהם) והחליף לי מוט וישר אחורי שבור פלסטיקים מתקלפים בתוך הרכב וסמל קידמי...

והמבין יבין...

פורסם

בבקרוב, אעלה פה, תובנות במסגרת התנהלות של מוסכים בצ'מפיון כלפיי ביומיים האחרונים עקב תקלבה שצצה ברכבי

אני רק יכול להגיד, שכן יש הרבה חרא, אבל גם דברים טובים

אני יפתח את זה בשרשור מורחב בקרוב

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

צ'מפיון מוטורס מחולקים ל 4 אגפים, אודי, סיאט, סקודה ו VW, אני יודע בוודאות שבכל אגף היחס הוא שונה לגמרי.

את הרכב שלי קניתי מצ'מפיון סקודה, השירות שקיבלתי שמה מעולה, כל דבר הכי קטן שהיה לי ברכב טיפלו בלי שום בעיה, אפילו בלי להתנער מאחריות.

אני מאוד מרוצה מצ'מפיון - סקודה, אך מצ'מפיון - VW ממש לא, בעבר היה ברשות המשפחה VW POLO, לרכב היו מס' בעיות וכל פעם שאבא שלי בא למוסך, לקחו לו מחירים דיי גבוהים ובטענה שזה מה יש, שהוא ביקש הנחה, אמרו לו שאין דבר כזה ב VW, הטיפול 60000 עלה מעל 4000 שקל. הוא ממש התעצבן על זה ועל היחס שקיבל במוסך, מאז הוא החליט שעם VW הוא סיים.

אפילו על בדיקה מסכנה שחיברו את המחשב לאוטו, לקחו לו מעל 200 שקל - רק בשביל לכבות את נורת ה ABS שדלקה קבוע.

לעומת זאת, ברכב של אמא שלי (גם סקודה פאביה חדשה), היו מס' תקלות, לאחר שיחה עם המנהל שירות קיבלנו פיצוי, לי ולרכב של אמא שלי, מבלי להתווכח או להפיל את האשמה עלינו.

זה שירות, שלקוח יוצא מרוצה, חבל מאוד שצ'מפיון לא מיישמים את זה ב 3 האגפים האחרים שלהם, אלא רק בסקודה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

על השירות של צמפיון אין לי מילים טובות, לצערי היחס המחפיר לו זכיתי מהחברה הנ"ל עם רכב חדש אני לא מאחל לשונאים שלי.

ולזה שטען על הנחות על טיפולים גדולים, אני מניח ש 4500 ש"ח לפני מע"מ הוא סכום זניח בצמפיון, כיוון שאפילו שקל אחד לא ניתן לי כהנחה.

אני מטפל בפיקאסו של אישתי במורשה של סיטרואן בחיפה , השירות עבר שיפור מהותי, וכלקוח קבוע אני זוכה להנחה גם על העבודה וגם על החלקים וזו ללא לבקש כלל הנחה כלשהיא.

כתבתי זו בעבר צמפיון מבקשת לצייר את רכבי VW כרכבי יוקרה או כמדרגה מעל האחרים, מחירי החלפים שלהם בהתאם, וגם היחס המזלזל כנראה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

עוד מהאבא של צ'מפיון ירושלים,לפני יותר מ-30 שנה - מוסך אתי ז"ל, הייתי לא מרוצה. כל המוסך היה בנוי על מכונאי מקצועי אחד ששמו עדיין בזכרוני-טהרני.היתה לי בעיית תיאום הקרבורטורים שגרמה לרעידות חזקות ולצריכה מטורפת .(עוד באחריות אבל תמיד יצאתי עם חשבון שמן). אז הקריוקס בריו היו עדיין רחוקים מרמה טכנולוגית של תחרות חזקה לבואינג ואיירבאס.

עברתי לטפל בברזיליה 1600 סטיישן החדשה במוסך אל מאסרי בואדי ג'וז. אני מניח שמכיון שכבר אז היה כ-40 שנה בחיפושיות הוא מוסד יציב ועדיין קיים. הייתי מרוצה מהם. זה לא אומר שהיום הייתי הולך אליהם.

פורסם

בשנת 1985 הייתי בעליה של אאודי 80 חדשה (1.6 ל' אוט' ללא מזגן!). יצא לי לטפל במוסך אתי בירושלים פעמיים. אמנם טיפולים שגרתיים, אבל לא זכורה לי שום טראומה מהמוסך, גם לא ברמת המחיר של הטיפול.

אגב, הנער שהיה מפנה שם את הפסולת (חלפים משומשים) הוא אותו אחד שמפנה היום במוסך המרכזי.

פורסם

הנער שהיה מפנה שם את הפסולת (חלפים משומשים) הוא אותו אחד שמפנה היום במוסך המרכזי.

אין בצ'מפיון קידום לעובדים ? :shock:

Guest ספורטמוטורי
פורסם

חכו רגע,יש לי סיפור מעניין.

אמא שלי קנתה את הקורולה החדשה לפני כשנה וחצי מהחברה.

היה סדק פנימי במסך של הרדיו דיסק האורגנלי,הלכנו אליהם בדקו ואמרו שאכן יש כמה אנשים שהתלוננו על זה,אז מה הם עשו!!!!!:wink:

הזמינו אחד חדש אחרי איזה שבועיים הוא הגיע,והחליפו לנו את כל הרדיו דיסק כי זה מסך BUILT-IN שאי אפשר לפרק אותו,בלי שנשלם גרוש.

אז לפי דעתי צ'מפיון צריכים להתחיל ללמוד מטויוטה ומהר,אחרת הם יאבדו אלפי לקוחות,כולל אותי שאני לקוח אודי שלהם,וחבל מאוד,ועוד יותר גרוע זה שהבן אדם ביקש בסה"כ הנחה ולא לקבל את זה בחינם,למרות שבטויוטה היו נותנים זאת בחינם,רק חבל שאין לטויוטה מכוניות כמו אודי,מזמן הייתי עובר לשם.8)

פורסם

אם יקר לכם - אל תטפלו בצ'מפיון.

מחירי החלפים אינם גבוהים ביחס לרכבים אחרים , וכל מי שעוסק בתחום יודע זאת.

במקרים רבים ומפתיעים הם גם נמוכים.

אני לא חושב שיבואן עם מוניטין שירות גרוע הוא סיבה לא לקנות רכב מסויים, יש מספיק מוסכים אחרים שיכולים במחיר הוגן לטפל ברכב שלכם כמו שצריך. הסיבה ההגיונית לא לקנות מוצר מסויים זה כי המוצר בעצמו גרוע.

אנשים חושבים שאם הם מטפלים בחברה הם מקבלים איזשהו טיפול דה-לוקס עבור סכומי העתק שהם משלמים.

כשמדובר בדברים פשוטים כמו טיפולים , ברוב המקרים מדובר באותם פועלים צעירים חסרי נסיון שתראו בכל מוסך גדול , והמקום עובד כמו סרט נע.

עדיף ללכת למוסך שמתמחה בסוג הרכב שבבעלותך, שם יש בהרבה מקרים אנשי מקצוע ותיקים ורציניים שהעבודה במוסך בשבילם זה יותר מעבודה (יש לא מעט כאלה בפורום ובכלל).

כמובן להקפיד על טיפול בחלקים מקוריים בלבד, אחרת כל הטיפול מחוץ לחברה לא משיג את המטרה שלו - חוסר פשרות על איכות העבודה והחלפים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...