Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפשר לדעת מה הבעיה במזדה 3?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

לפי מה שהבנתי,

למזדה 3 יש בעיה בצמת חשמל, תוך פרק זמן לא מוגדר הצמות "יתערבבו" ויהיה קצר בכל מערכת החשמל באוטו.

הבנתי נכון?

מי שיודע כל הבעיה בבקשה לפרט :]

יום טוב.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

אחת הצמות ברכב שמעבירות ומחברות את החשמל ברכב יושבות על מיקום שיש סיכוי קלוש ביותר שידלק ואז יגרום לנפילת חשמל ואז אפילו לשריפת מחשב הרכב, במאזדה בארץ לא לקחו צ'אנס וקראו למוסך לכל אותן המזדות 3 להוספת מיגון לאותה הצמה , מיותר לציין שבכל אירופה הצמה המיקורית ישנה והכל תקין ושם חשבו שמיותר לקרוא , זה הכל יום טוב!

!Blue Subaru Impreza

פורסם
אחת הצמות ברכב שמעבירות ומחברות את החשמל ברכב יושבות על מיקום שיש סיכוי קלוש ביותר שידלק ואז יגרום לנפילת חשמל ואז אפילו לשריפת מחשב הרכב, במאזדה בארץ לא לקחו צ'אנס וקראו למוסך לכל אותן המזדות 3 להוספת מיגון לאותה הצמה , מיותר לציין שבכל אירופה הצמה המיקורית ישנה והכל תקין ושם חשבו שמיותר לקרוא , זה הכל יום טוב!

יקצר

וזאת הבעיה:

75555015.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מעניין שדווקא אתה BURZUM העלת את התמונה הזאת של המוליך ה"אכול".

אתה "הגנת" על מאזדה בכזה חירוף נפש וטענת בתוקף ש"אין מה לדאוג,מדובר רק במצב תיאורטי שהמוליך\מגן יתחכך הוא עלול להתפרק" וכדומה, אבל מסתבר שאותו חיכוך שאתה התייחסת אליו כ"תיאורטי" בלבד,ממש לא תיאורטי.

ברכב שהיה לי,שנת 96 לא היו מוליכים שנראים כך,אז ברכב שנוסע כמה שנים בודדות מוליך בטח ובטח שלא אמור להראות כך.

כנראה שאחרי הכל,מאזדה ידעו למה הם עושים RECALL.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מעניין שדווקא אתה BURZUM העלת את התמונה הזאת של המוליך ה"אכול".

אני מעלה רק אמת ולא משנה מה היא

אתה "הגנת" על מאזדה בכזה חירוף נפש וטענת בתוקף ש"אין מה לדאוג,מדובר רק במצב תיאורטי שהמוליך\מגן יתחכך הוא עלול להתפרק" וכדומה, אבל מסתבר שאותו חיכוך שאתה התייחסת אליו כ"תיאורטי" בלבד,ממש לא תיאורטי.

כן, מדובר על מקרים בודדים מתוך אלפי מכוניות, אבל הם קיימים.

העובדה היא שאני לא מסתיר כלום ואם כבר עונה בשרשורים הלא רבים מתייחס רק לגופו של הענין ומבחינה מקצועית.

ברכב שהיה לי,שנת 96 לא היו מוליכים שנראים כך,אז ברכב שנוסע כמה שנים בודדות מוליך בטח ובטח שלא אמור להראות כך.

אתה טועה, זה לא מוליך. זה שרוול בידוד.

ברכב הספציפי שהתמונה שלו מצורפת מעלה המנוע נראה מוזנח משהו, כאילו בעל הרכב בכלל לא פתח אותו אף פעם. כנראה שהעובדה הזאת לא צריכה לחפות על הדפקט, אבל ההזנחה תורמת לתוצאה.

פורסם

זה לא משנה מה השם של זה,מוליך או מבודד,שורה תחתונה מה שמעניין זה מה שקורה לו.

אפשר שאלה ?

מה הקשר שלך למאזדה ? (ואל תגיד לי שאתה רק לקוח מרוצה..)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
זה לא משנה מה השם של זה,מוליך או מבודד,שורה תחתונה מה שמעניין זה מה שקורה לו.

אפשר שאלה ?

מה הקשר שלך למאזדה ? (ואל תגיד לי שאתה רק לקוח מרוצה..)

למיטב הבנתי אתה לא מכיר את הבן-אדם, וכבר מרשה לעצמך לקבוע שהוא קשור למאזדה, ועוד בהתרסה. די חצוף, הייתי אומר.

למען הסר ספק, גם אני לא מכיר את BURZUM, אין לי מושג מיהו והיכן הוא מועסק.

לגופו של עניין - עשו יותר מדי מהריקול הזה, שהוא שגרתי למדי. Get a life.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

edan82, קצת נתרחק מהנושא:

קח לך איזה שעתיים-שלוש בזמנך החופשי, לך למוסך גדול ותתבונן סתם כך. תסתכל איזה בעיות ותקלות בכלל יש לרכבים שונים, כיצד מתקנים אותם. אולי תקבל קצת התרשמות מה זה רכב, איזה מכלולים יש בו, כיצד הם מתקלקלים, איך מתקנים. אולי תבין אחר כך איזה סיבוכים קיימים ברכבים מסוגים שונים, אז תבין ששטויות כאלה זה באמת דברים שוליים ביותר, שבדרך כלל נמנעים ע''י טיפול מסור של בעל הרכב. ואם כבר קרה המקרה והרכב מגיע למוסך: משלמים את החשבון. פה עשו ג'סטה: ללא תשלום (גם מעבר לתקופה של האחריות).

פורסם

עשו מעכבר פיל , ממה שקראתי עוד לא היתה תקלה אחת שקרתה בגלל זה וזה היה סתם אמצעי זהירות של החברה.

הכי גרוע שכל העיתונים בארץ "זעקו" על התקלה הנ"ל ואחר כך מופתעים שחברות לא רוצות לחשוף לציבור מידע.

כי את התיקון ניתן היה לעשות במסגרת הטיפולים השוטפים ובלי להגיד לאף אחד.

אני אומנם לא חסיד של יפניות (ולי יש צרפתיה) אבל הפעם בהחלט הגזימו בניפוח הסיפור הפיצפון הזה ואני בטוח שמאזדה וכל יצרן אחר בפעם הבאה כבר לא יספרו לנו כלום.

פורסם

כל התיקון הזה - 30 ס"מ של איזולירבנד (או חומר מבודד אחר), ושני אזיקונים.

ואני אכן מסכים שזה נראה כי BURZUM מאוד מגמתי בהודעותיו, הן לגבי מאזדה, ובעיקר לגבי צמיגי "ספורטיבה" המהוללים (או שלא) שלו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
edan82, קצת נתרחק מהנושא:

קח לך איזה שעתיים-שלוש בזמנך החופשי, לך למוסך גדול ותתבונן סתם כך. תסתכל איזה בעיות ותקלות בכלל יש לרכבים שונים, כיצד מתקנים אותם. אולי תקבל קצת התרשמות מה זה רכב, איזה מכלולים יש בו, כיצד הם מתקלקלים, איך מתקנים. אולי תבין אחר כך איזה סיבוכים קיימים ברכבים מסוגים שונים, אז תבין ששטויות כאלה זה באמת דברים שוליים ביותר, שבדרך כלל נמנעים ע''י טיפול מסור של בעל הרכב. ואם כבר קרה המקרה והרכב מגיע למוסך: משלמים את החשבון. פה עשו ג'סטה: ללא תשלום (גם מעבר לתקופה של האחריות).

:mm_yeah:

אין צורך להוסיף מעבר לזה שכל אמצעי התקשורת פשוט קפצו על ההזדמנות על מנת לגרום לתדמית שלילית על דגמי היצרן. עוד לא ראיתי כזה פרסום בהיקף כה רחב (גם במהדורות 12 בלילה ציינו את זה). מי שחשב שמאזדה לא מתקלקלת והיא מציגה אמינות מושלמת, הוא פאתת !

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

היה גם כותרות ראשיות ב- ynet. ישבתי המום ליד המחשב.

אתם מבינים? הקאסמים על שדרות ואשקלון כבר לא מענינים אף אחד, מה שמעניין זה צמת חוטים במאזדה 3!

פורסם
כאשר זה נוגע ל-40% מהישראלים זה יותר חשוב מכל דבר אחר.

חבל שלא רשמת 80%.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
היה גם כותרות ראשיות ב- ynet. ישבתי המום ליד המחשב.

ולא נהנית לרגע, רק לרגע, להרגיש כאילו אנחנו חיים במדינה נורמלית ובלי בעיות שבה ידיעה (קצת שולית) שנוגעת לאלפי או עשרות אלפי אנשים הופכת למספר שעות לכותרת ראשית (עם הדרמטיזציה המתבקשת) ?

אני דווקא נהנתי לקרוא YNET באותו יום.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...