Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפשר לדעת מה הבעיה במזדה 3?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

NISSAN מבצעים עכשיו ריקול ליותר מ-600.000 מכוניות עקב דימום מנוע ספונטני.... אני לא רואה על זה כותרת ראשית ב"ידיעות אחרונות" משום מה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אם היו מוכרים יותר מחצי מליון ניסאן בארץ אז אולי היתה לך כותרת...:shock:

אין קשר לטיפולים לרכב ולסוג הנזק לרתמת החשמל של המאזדה, כך שהזנחה או שמירת הרכב לא נכנסת למשוואה.

מדובר בסה"כ בריקול הכי גדול שידעה המדינה עד כה ולכן ההתרגשות התקשורתית, אין שום דבר מעבר, (לפחות ממה שאני יודע עד כה).

ובנימה אישית, ראיתי הרבה צמות חשמל שנפגעו עם הזמן עקב תיעול לא נכון של הרתמה ואפילו גרמו לנזקים כבדים, אין כאן שום דבר חריג כלל ואני עדיין לא מבין על מה ההו-אה.

פורסם
:mm_yeah:

אין צורך להוסיף מעבר לזה שכל אמצעי התקשורת פשוט קפצו על ההזדמנות על מנת לגרום לתדמית שלילית על דגמי היצרן. עוד לא ראיתי כזה פרסום בהיקף כה רחב (גם במהדורות 12 בלילה ציינו את זה). מי שחשב שמאזדה לא מתקלקלת והיא מציגה אמינות מושלמת, הוא פאתת !

שמוליק

+1! .....

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...