Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קיבלתי מאזדה 2 שבוע שעבר ולאחר שבדקתי בספר רכב - לא מצויין כלום על נושא זה,

האם תוויות המצבים בתיבת ההילוכים שלכם במאזדה 2 מוארים ?

(הכוונה היא לאותיות D S L P) בתיבת ההילוכים.

זה פשוט הופך את תיבת ההילוכים לבלתי נראית בלילה, וזה מקשה על בני המשפחה שלי שנוסעים באוטו לעיתים רחוקות,

אשמח להתייחסות ממישהו שיש לו את הרכב או מכיר את הנושא!

תודה!

פורסם

לא מכיר את הרכב, אבל אני לא מאמין, שאין חיווי הילוך בלוח שעונים, ונשאלת השאלה - למה צריך להיסתכל על ידית ההילוכים בזמן שילוב הילוך ?

פורסם

הרכב פשוט עובר בין מספר בני משפחה שלא רגילים לחיווי בלוח המחוונים ויחסית נוסעים ברכב לעיתים רחוקות,

לכן הם לא מתרגלים לזה בהתחשב שרכבים האחרים בבית - מאזדה 5 וקיה מנטור התוויות בגיר מאורות.

ברור שלאדם צעיר כמוני או מישהו שנוהג ברכב לעיתים קרובות הדבר לא ישנה, פשוט תפסתי את אמא שלי מסתבכת עם העברת ההילוכים - אירוע שיכול להיות יחסית מסוכן (להתבלבל בין דרייב לרוורס)

אשמח רק לדעת אם יש פה עוד מישהו שיש לו מאזדה 2 ויכול לתת לי אימרה לגבי האם זה רק אצלי או שזה קורה בכל המכוניות - כך לפחות אדע שהרכב שלי תקין

בכל אופן - יש חווי בלוח השעונים (?).

alfa 156 2.5.

פורסם

יש חיווי אך ורק בלוח השעונים.

הסימון שליד ידית ההילוכים שאמנם נראה בבירור באור יום, אינו מואר בלילה לכן יש להסתמך על החיווי בלוח השעונים.

בברכה,

גיא.

פורסם

ברוב המאזדות החדשות אין אור בתיבת הילוכים, ב6 שלי שנת 2006 גם חשבתי בהתחלה שקיימת בעיה כיוון שקצת בעייתי להעביר הילוך בחושך מוחלט, אבל כשהתקשרתי לחברה הם אמרו שאין תאורה בתיבת ההילוכים כיוון שהיילוך בעצם מופיע לך בלוח המחוונים, הגיוני אחרי שחושבים על זה :)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אם כבר מדברים על אור בתיבת הילוכים אז רציתי לשאול יש לי הונדה אקורד 2002 דגם אנגלי 1.8 . יש לי את האותיות של ההיכולכים בלוח שעונים . אבל בגיר זה לא מואר רציתי לשאול האם גם אצלי אין תאורה בגיר או שפשוט נשרף משהוא ??:shock:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

נכון.. אין תאורה במאזדה 2 ...לצערי..

לעומת זאת בסופר לנסר "ענתיקה" יש תאורה גם במוט ההילוכים וגם בלוח השעונים..!!!

פורסם

"מדברים"? אולי דיברו

הקפצת שירשור בן שנה.

אני לא מבין פה את הבעיה, מי שהתרגל לנהוג על אוטומט יכול לספור "קליקים", כלומר להעביר מרברס לדרייב סופרים שני קליקים ומפארקינג לדרייב שלושה קליקים.

• תוכן חדש...