Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צמיגים והחלפת בולמים לקצת יותר ספורטיבים ללא הנמכה ישפרו לך את האחיזה, האצה והבלימה.

אני רק לא יודע אילו צמיגים טובים יש במידה שלך.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הוו פיזבן טוב שבאת!!!

צ'מעו לא הבנתם אותי בכלל...אני לא ערס ולא תיכננתי לעשות ממנה ערסמוביל....

אבל עדן, אגב, הבולמים מעולים חוץ מהעובדה שהדוושה קצת נמוכה (כך נאמר לי בבדיקה, שזה כלום בעברית), ובקשר לצמיגים מה כוונתך להגדיל את המידה??:shock:

המידה בבאלנו היא 185/60R14

אגב ה-185 זה היקף.....

ה-R14 זה רדיוס?

וה-60?

אתה מתבקש להפסיק מייד את השימוש ב ...

בגירה

פורסם
הוו פיזבן טוב שבאת!!!

אבל עדן, אגב, הבולמים מעולים חוץ מהעובדה שהדוושה קצת נמוכה (כך נאמר לי בבדיקה, שזה כלום בעברית), ובקשר לצמיגים מה כוונתך להגדיל את המידה??:shock:

1. אכן, תמיד טוב שפיזבן בסביבה :)

2. כשהבחור ציין שתבדוק את הבולמים - הוא לא התכוון לבלמים של האוטו, החלקים שאמורים לעזור לאוטו לעצור, אלא לבולמי הזעזועים - בבלאנו ישנם 4 כאלה, אחד בכל פינה של הרכב, לרוב בתוך בית הגלגל, והתפקיד שלהם הוא לשמור שהגלגל יעקוב אחרי פני הכביש ביעילות מרשימה.

לרוב במכוניות ישנות הבולמים, שהם חלק לא סקסי בעליל, זוכה להזנחה, עד כדי שאנשים לא יודעים את שמו ואת מקומו בטח ובטח לא טורחים להחליפו.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

כן כן טעות שלי לא הייתי מרוכז כנראה...:lol:

אז זהו שבבדיקה גילו שהאחוריים טיפה בלויים אבל מהנסיון שלי מהסביבה דבר כזה מחליפים כאשר מתחילה נזילת שמן, כי זוג בולמים זה לפחות 1000 ש"ח מהפשוטים... ומי רוצה לייצר לעצמו תיקונים...

אבל בכל מקרה אם אתה מבין בעניין ותוכל להמליץ לי על משהו בנושא אז בבקשה... כי זאת בהחלט הוצאה מתוכננת לטווח הקרוב-רחוק.

ובקשר לצמיגים: צמיג עם חתך נמוך זה צמיד עם אחוז נמוך? הבנתי נכון?

ומה היתרונות שלו?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

אגב...יש להשיג ספר טיפולים נוסף לרכב? כי הוא נגמר לי וממש "בא" לי להמשיך להיות מסודר כמו המוכר שלי:-D

אזהרה אחרונה בנוגע ל ...

בגירה

פורסם

מזל טוב,גם אצלי הבלאנו,שנת 2000 חדשה. מכונית זריזה בעלת מרץ בהחלט יחסית למשפחתית.

נזכרתי באיזה פוסט שמישהו פירסם עבר, יש שמה כמה אתרים ומועדונים של באלנו מחו"ל..

שווה לך להציץ אולי תמצא שמה משהו שיעזור לך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=178799&highlight=%D7%91%D7%90%D7%9C%D7%A0%D7%95+%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%AA

פורסם
כן כן טעות שלי לא הייתי מרוכז כנראה...:lol:

אז זהו שבבדיקה גילו שהאחוריים טיפה בלויים אבל מהנסיון שלי מהסביבה דבר כזה מחליפים כאשר מתחילה נזילת שמן, כי זוג בולמים זה לפחות 1000 ש"ח מהפשוטים... ומי רוצה לייצר לעצמו תיקונים...

אבל בכל מקרה אם אתה מבין בעניין ותוכל להמליץ לי על משהו בנושא אז בבקשה... כי זאת בהחלט הוצאה מתוכננת לטווח הקרוב-רחוק.

ובקשר לצמיגים: צמיג עם חתך נמוך זה צמיד עם אחוז נמוך? הבנתי נכון?

ומה היתרונות שלו?

אגב...יש להשיג ספר טיפולים נוסף לרכב? כי הוא נגמר לי וממש "בא" לי להמשיך להיות מסודר כמו המוכר שלי:-D

לגבי הבולמים: הנסיון שלך, כמו של רוב הישראלים, רע ומתבסס על נסיון לחסוך איפה שלא צריך. בולמי זעזועים הם רכיב בטיחותי ממדרגה ראשונה, לא פחות מבלמים וצמיגים. אורך חייהם המועיל הוא כ-50K ק"מ. לבלאי של בולמים זעזועים אין בהכרח קשר לנזילות שמן מהם. אם המצב הגיע לכדי נזילות שמן זה רע, מאוד רע! ההשפעה שלהם על נוחות, התנהגות ומרחק הבלימה של הרכב מכרעת.

ב-1000 ש"ח אתה קונה 4 בולמי זעזועים KYB Excel-G לרכב שלך. ההתקנה תעלה עוד כמה מאות ש"ח.

צמיג עם חתך נמול הוא אכן צמיג בעל "אחוז נמוך" המצויים במידת הצמיג. חתך נמוך, ברכב כמו שלך תורם בעיקר למראה אך פוגע קשות בנוחות הרכב.

ספר טיפולים ניתן לקבל מיבואן סוזוקי "מכשירי תנועה". פנה למחלקת השירות שלהם.

פורסם

כמו שהסבירו לך בולמים איכותיים ישנו את חוויות הנהיגה באחיזת הכביש

בוא תגיד לנו כמה אתה יכול להשקיע כרגע

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

ראשית תודה לכולכם!

וכן באמת באלנו אחלה אוטו, לקטגוריה שלו:idea: (ועכשיו כולם יגידו "יפה אמרת")

אז ככה, אין לא מבין ממש בחברות של בולמים, KYB נחשב טוב איפה הוא ממוקם?

התקציב שלי לא מופנה לעניין הזה כרגע, אבל אני מתחיל להבין שיש נחיצות לעניין לצערי/מזלי

בכל מקרה הנתונים הרשמיים של הבאלנו לגבי המשקל הם 960-1025 ק"ג ויש לה 95.9 כ"ס

אם בא לכם להציץ במפרט הטכני:

http://isracar.tripod.com/baleno.html

פורסם

קראתי איפשהו שיש פורום של חולי בלנו, חפש אותו אני בטוח שיש שם טונות של מידע והמלצות לשיפורים וחלקים.

יפנים חולים על שיפורים אז אני כמעט בטוח שלא תהיה בעיה להשיג כל חלק משופר שתרצה.

ד"א לחבר שלי הייתה בלנו והוא חשב שזה רכב ספורט משום מה, בכל אופן הוא קרע לה את הצורה עד שיום אחד מרח אותה על סלע, תקלות לא היו אף פעם.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תוכן חדש...