Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

יש לי מזדה 323 1800 מודל 2001

המנורה של כרית האויר שליד הנהג מהבהבת לי, הייתי במוסך ובדקו לי עם חיבור למחשב של הרכב ואמרו לי שהכרית

לא בסדר.

השאלה שלי היא האם אני יכול לנתק את כרית האויר בכלל או לעקוף אותה כי להחליף כרית אויר זה המון כסף !

תודה על העזרה !

פורסם

שלום לך!

ממליץ לבקר בעוד מוסך, ע"מ לקבל חוו"ד נוספת.

לא הייתי מתעלם מהתקלה הזו, במיוחד כשאני יודע שזה אביזר בטיחותי שיכול להציל חיים, אלא מתקן.

(מה יש לנתק הכרית אם היא בלאו הכי אינה תקינה)

alfa 156 2.5.

פורסם

אם מדובר על דגם 1800 GLX - בעל 4 כ"א (2 בדש + 2 בצידי הכיסאות הקדמיים).

אז דע לך:

במזדות 1800 של השנתונים 99 ומעלה יש תקלה נפוצה של מגעים בתוך אחד מהכיסאות הקדמיים.

היה על זה דיון בעבר, אני זוכר שההמלצה הייתה לקנות כיסא מפירוק.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
שלום לכולם !

.....................השאלה שלי היא האם אני יכול לנתק את כרית האויר בכלל או לעקוף אותה כי להחליף כרית אויר זה המון כסף !

תודה על העזרה !

מערכת זו אמורה להגן על היושבים בכסאות הקדמיים בעת תאונה רלוונטית, חס וחלילה, לא עליך ולא לאף אחד.

לא נוכן ליתן לך ייעוץ לעשות כך, ההפך, כאשר מדובר בחיי אדם, אין לכך מחיר.

אני מציע שכיוון המחשבה שלך יופנה לכיוונים שונים, כמו למשל, מהיכן להשיג חלק תקין אף משומש, במחיר סביר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בשנים האלה יש מחלה שהחיישן שבכיסא של הנוסע ליד הנהג תמיד נדפק.

בכל מיקרה לך אסור ליגוע במערכת הזאת של כריות האוויר, או מערכות בטיחותיות!.

אם תנתק את הכרית אוויר זה לא יתן לך כלום, הנורה עדיין תישאר דולקת.

במיקרה שהנורת כריות אוויר דולקת, זה אומר שבזמן תאונה הכריות לא יפתחו וזה עלול לעלות בחיי אדם.

יש מתחת לכיסא של הנוסע ליד הנהג קונקטור, שמעתי מכמה שריססו עליו ספריי מגעים וחיברו אותו והתקלה נפתרה.

כמה פעמים הנורה מהבהבת? יש הבהובים קצרים וארוכים, אז ציין זאת ואני ינסה לחפש לך את המשמעות של ההבהובים.

פורסם

אכן התקלה בדכ ברכבים אלה היא בחיישן לחץ (משקל האדם שיושב על הכסא) בכסא ימין קדמי.

אני מקווה שהאבחון שבוצע ברכב, היה מדוייק, אולי כדאי לבדוק שנית האם אכן הבעיה בכרית האוויר עצמה, מה שלא פסול על הסף.

אם מדובר בחיישן לחץ של כסא קדמי ימין, אתה יכול לנסות לחפש כיסא משומש, אפילו אם הריפוד לא זהה, אתה יכול להחליף את הריפוד עצמו מהכסא שקיים לכסא שתרכוש.

שוב, לוודא בוודאות את התקלה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שלום לכולם שוב !

תודה על העזרה, אני יבדוק את זה יותר לעומק במוסך ואני מקווה לסדר את זה !!!

שוב תודה !

• תוכן חדש...