Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קדימה אני בעד. רעננה זה מקום טוב לכולם, יהיה אחלה של מפגש סוף כל סוף יהיה משהו עצום.

נוכל גם לעשות מזה "סאונדשוק" כל אחד שיש לו ציוד יוכל להביא ולמכור, זה יכול להיות אחלה של רעיון עם עוד מישהו חושב כמוני אז שיגיד, אולי נוכל לעשות משהו גדול....:wink:

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איפה היה המפגש ?

אם אפשר פעם הבאה להודיע על מפגש זה יהיה נחמד :-o

עריכה :עכשיו ראיתי שפירסמו את הפרטים .

Seat Leon cupra R

פורסם

מודיעים על המפגשים הללו כל הזמן בעזרת הודעות דביקות שנמצאות בראש הדף של הפורום.

:-)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

א. מתנצל שלא הגעתי בסופו של דבר.

ב.

אני חושבת שהגיע הזמן לערוך מפגש משותף לצפון דרום ומרכז : ) :-D

ל'

ליטל וכולם,

כל (עם דגש על כל) נסיונות העבר לעשות מפגש מרוכז של צפון ומרכז או דרום ומרכז נחלו כישלון חרוץ, כמו גם נסיון העברת יום מפגש מרכז כדי ששומרי שבת גם יוכלו להגיע. כנראה שמסורת נשארת מסורת.

ניתן להריץ את המילה קיסריה בפורום ולהבין למה הכוונה.

עם זאת אני כלל לא פוסל אפשרות שאוכלוסיית הפורום השתנתה במהלך הזמן ואולי הפעם מפגש צפונמרכז יכול לצאת לפועל ולהצליח.

אם מישהו מתנדב למצוא \ מכיר מקום פנוי, פחות או יותר באמצע הדרך בין ת"א לחיפה ולארגן מפגש - בכבוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני בעד המיקום ברמת גן, העשר דקות, אחרי סיבוך של להגיע למקומות הזויים לא יהרגו אותי בשביל מקום קבוע, מוצל,בטוח, ולא מפריע

וגם ליחיאל ממש נוח לעשות שם על האש על החומה מאבן

לדעתי במקום הקבוע תהיה יותר הענות גם מצד חברי מרכז וגם צפון

פורסם

המקום ברעננה בכלל לא מסובך פשוט בצומת רעננה כפר סבא לוקחים את הפניה לרעננה[שמאל או ימין תלוי מאיפה באים] וכל הזמן ישר ברמזורים עד הסוף,משם אפשר לחתוך לפארק רעננה,המקום לא מוצל למי ששאל.

אגב אפשר גם באיזור כפר ויתקין איפה שהוא המתחמי מסחר לשעבר,מקום פיצוץ ומבודד מאוכלוסין ככה שלא נפריע לאף אחד.

אבנר רק להעשרה:מפגש אחרון כמה אוברי אורח העירו לנו על "המטרד" הרעשני שאנו יוצרים במקום.

ככה שר"ג לא כולכך אוהדת מפגשי אודיו .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

החניון של איקאה עצום. אני לא מאמין שיש שם בעיה של מקום ואין שם בתים להפריע להם. מה שגם המקום נמצא ממש על כביש החוף ואני גם בטוח שכולם יודעים איפה איקאה

פורסם
טוב, לטובת המפגש אני עדיין חושב שפשוט שוב פעם יקרה מקרה קיסריה

כן אמנם כמות האנשים לא עלתה על 10 אבל תודה שהאיכות הייתה מעל למצופה,אני זוכר את המפגש הזה ,אני אתה דני,תמיר,רז,ועוד כמה טובים.היה מפגש דווקא מעולה בצד של החברה,כמפגש איחוד של הצפון והמרכז זה בהחלט לא היה להיט מבחינת נוכחות.

פורסם
החניון של איקאה עצום. אני לא מאמין שיש שם בעיה של מקום ואין שם בתים להפריע להם. מה שגם המקום נמצא ממש על כביש החוף ואני גם בטוח שכולם יודעים איפה איקאה

המקום ממש לא מבודד! יש שם כל סוף שבוע מלא משפחות שבאו לקניות

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

ועוד כמה "חברים" שיכולים לשים עין על הרכבים :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

קרוב לכולם? יש אנשים מהדרום כמו באר שבע דימונה הם במרחק של לפחות שעתיים נסיעה אז איך זה בידיוק קרוב לכולם

אין טעם בלשנות את מקום המפגש יש שם מספיק מקום יש צל יש איפה לשבת ואין בתים בקרבת מקום

אני לא חושב שזה פייר לשנות את מקום המפגש רק בגלל שלכמה אנשים יהיה נוח להגיע כי זה קרוב לבית צריך לחשוב על כולם לא רק על עצמכם

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

בסדר גמור אין לך מה להתעצבן אני בעד כל מקום.

אני גר בת"א כך שברור שאני מעדיף את אצטדיון ר"ג. זה מרחק הליכה בשבילי. אבל חשבתי שזה קצת רחוק לצפונים, ושכחתי את הדרומים.

אז סליחה דרומים ואני חוזר בעצמי. ואני באמת בעד כל מקום כי לכל מקום אני יגיע...:wink:

פורסם

מהצפונים קחו בחשבון שיש כמה שגרים בנהריה ונרחיק גם עד מעלות,לתשומת ליבכם.

• תוכן חדש...