Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Rieno, זה ממש לא נכון. עם עבודה נכונה אין שום סיבה שישרף משהו בבית.

אני לא רוצה להכנס לפרטים טכניים ולהסביר לך מדוע, מהסיבה הפשוטה שאני לא רוצה להכניס לאנשים שלא אמורים להתעסק עם חשמל רעיונות לראש.

אני רק יכול להגיד לך שאין עם זה שום בעיה, אם ורק אם זה נעשה בצורה מסודרת ונכונה. ברור שאם תחליף מפסק על עיוור אתה מסכן את שלומם של דיירי הבית.

לגבי החלפת פקק ללא אישור - בהחלט יש בעיה כי קצת לפני המפסק שלך יש פיוז של חברת חשמל, בארון החשמל המרכזי של הביניין. אם תשים מפסק בערך גבוה או קרוב לזה של חברת חשמל אתה מתסכן בשריפת הפיוז שלהם ונתקע כמה שעות בלי חשמל בדירה כי ר-ק חברת חשמל מחליפה את הפיוז הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
Rieno,

לגבי החלפת פקק ללא אישור - בהחלט יש בעיה כי קצת לפני המפסק שלך יש פיוז של חברת חשמל, בארון החשמל המרכזי של הביניין. אם תשים מפסק בערך גבוה או קרוב לזה של חברת חשמל אתה מתסכן בשריפת הפיוז שלהם ונתקע כמה שעות בלי חשמל בדירה כי ר-ק חברת חשמל מחליפה את הפיוז הזה.

לפני הרבה שנים כשהמפעל שלנו עוד היה בראשון חברת החשמל סירבה להגדיל את החיבור בטענה שאין לה עמוד מתאים. אנחנו היינו צריכים להמשיך לעבוד אז החלפנו את הפקקים שלהם בארון החשמל ליותר גדולים (מ 30 אמפר תלת פאזי שזה מגוחך למפעל ל 100 אמפר). כמובן שהפקק על העמוד קפץ והזמנו אותם להחליפו.

כשהגיע איש השירות הוא הוציא מהעמוד פקק של 63 אמפר אז אבא שלי בא אליו בטענות איך הם שמים פקק כזה קטן על העמוד כשרק אצלנו יש 100 אמפר. הטכנאי הסכים איתו שזה לא בסדר, עלה שוב לעמוד ושם פקק יותר גדול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בקיצור, הישראלי המכוער א' עושה בעיות לישראלי המכוער ב',

ולכן הישראלי המכוער ב' עובד בקומבינה על הישראלי המכוער א',

וכולנו ישראלים מכוערים זה לזה. רק ככה זה עובד?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא היתה לנו בעיה לשלם עבור ההגדלה אבל הם רצו שנשלם עבור עמוד (קרוב ל 100,000$).

עוברים לקומבינות רק כשאין ברירה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אאוץ'. :shock:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
גם 3 כ"ס וגם 30 מעלות???

תעשה משהו עם הבידוד של הבית והחלונות, ואל תפעיל את כל הדברים האלה ביחד.

אני במיוחד לא מבין את השילוב של מפזר חום עם מזגן. מופרז לגמרי.

זו דירה בת 5 חדרים. מדובר במזגן עילי של אלקו שמותקן בסלון ומחמם את הסלון, מטבח ופינת אוכל וכל המסדרון כניסה.

כל החדרים האחרים נשארים קרים, אז לכל חדר יש את החימום שלו. מכיוון שיש אנשים בסלון ובחדרים אז כל אחד מפעיל לעצמו חימום.

זה מכוון ל- 30 מעלות כי זה המקסימום, בכך אני גורם למדחס לא להתכבות ע"י התרמוסטט ולהוציא חימום קבוע.

תבדוק לאיזה חדר אחראי מתג 11 או שאולי זה הראשי

יכול להיות שזו תאורה חיצונית שנרטבת או צרכן מקצר

בקיצור תבדוק מה לא עובד בהורדת 11

התשובה כבר ניתנה.

11 הוא בגודל 40 אמפר וצמוד למפסק פחת. 11 הוא המפסק הראשי, והוא קופץ בגלל עומס יתר.

כמו שכתבתם כאן, מתג 11 (וגם 12) אחראים לכל הבית קומפלט. בכלל החלוקה קצת מוזרה:

כפתור 1- תנור חימום מקלחת.

כפתורים 2,3,4,5 שולטים על איזורים שונים בבית (חדרים).

כפתור 6- מזגן. כמו שאתם רואים הכפתור הוחלף לכזה של 20 אמפר כי הישן לא עמד בעומס...

כפתור 7- דוד חשמל.

כפתור 8- קומקום חשמלי במטבח והמצת של הכיריים. (רעיון מטופש להתקין מעגל חשמלי לקומקום, הקבלן לא היה שפוי).

כפתור 9- מקרר, תנור אפייה ומקרוגל.

כפתור 10- מכונת כביסה ומייבש.

הדירה היא שלי, וכל הפרוז'קטורים בגינה והמנורות במרפסת מוגנות לחלוטין מפני מים.

פורסם

מה אתה רוצה מהחלוקה שלך?

הכל נראה טוב והגיוני, למעט אולי העובדה שבמטבח יש הרבה עומס על מעגל 9 ומעט מאוד על מעגל 8. אבל זה לא משהו שאי אפשר לפתור בשעה עבודה של חשמלאי. בכל מקרה, אם המתג שקופץ לך הוא המתג הראשי החלוקה הפנימית של הדירה כנראה תקינה, וכל חלוקה אחרת לא תשפר את המצב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...