Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם! יש לי וולבו 850 97 2500 סמק,לאחרונה אני מרגיש בעיות בסחיבה,נכנסתי היום למוסך ונאמר לי שהדוד האמצעי באגזוז סתום.מיכיוון שאני רוצה למכור את הרכב שעושה לי יותר מידי בעיות בזמן האחרון,אני מבקש לדעת בבקשה אם יש אפשרות לנקות את דוד האגזוז או שאני חייב להחליפו. בתודה אלי פלד

פורסם

דוד סתום אי אפשר לנקות (אולי לרוקן אבל לא יודע עד כמה זה אפקטיבי).

תתיעץ עם אגזוזן הוא יודע איך לבדוק מבלי לפרק.

דרך אגב

מה הקשר למודעה בגוגל?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

תודה על העזרה שי ( אני די חדש בפורום,ואן לי ספק שקארספורום נותנת פיתרונות לכמעט 100 אחוז מהשאלות הנשאלות עי החברים,אבל לא הבנתי מה הטעם לפרסם את השאלה ששאלתי בגוגל אם אין תשובה לאף אחד מהחברים בפורום) שיהיה יום מהנה במיוחד לכולם

פורסם

יתכן כי מדובר בממיר (=דוד אמצעי) סתום. כך או כך אין אפשרות לנקות את הסתימה, גם עם תכשירי האינסטלציה הטובים ביותר (:wink:) והאופציה היחידה היא להחליף את החלק.

• תוכן חדש...