Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצת תמונות מהמיפגש היום...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה אירוע מדהים, כמות אנשים (כ-70 רכבים) שלא רואים כל יום, אפילו לא בסקאלה.

אלה שהלכו מכות על הכביש לא היו מאיתנו, זה בחור מערד (שנסע למשפחה שלו במרכז) שנכנס ברכב של בדואים.

פורסם

לא לא זה אחד מהחברים שבאו איתי 205 1900 MI שחורה.

החזרה מערד לכיוון אשדוד אנחנו נוסעים נסיעה רגילה 90 אולי 100 מקסימום וכמה חברה ערבים החליטו להיצטרף לנסיעה.

הם היו להוטים ליראות את השיירה והתחילו לחתוך לעקוף דרך השוליים דרך פס לבן ממש ניסו להיתאבד.

כאשר הם עקפו את הבחור עם ה MI הם החילו להאיץ ופיתאום לעצור ככה מיספר פעמים עד שהם עצרו יתר מ 9 מכוניות ממש באמצע הכיש המהיר.

הבחור עם ה MI יתעצבן נתן גז ועקף אותם והוא ממש נעלם הערבים שעם פיזו 307 מוזהבת לא יתאים להם הרעיון שהוא יעקוף אותם והתחיל מירדף.

הם מגיעים אליו עוקפים אותו דרך השוליים כמו בסרטים (רק היה חסר שהם יכנסו בו מהצד) ואין לי שמץ מה הם ניסו לעשות אבל כניראה ליצור ריב.

הבחור עם ה MI סימן לפיזו לעצור בצד שניהם עוצרים בשוליים הבחור עם ה MI יוצא עם עוד 3 חברים מגיע ושואל את הנהג בפיזו

מה הבעיה? בעל הפיזו מתחיל בדחיפות שאר הערבים שהיו בפיזו התחילו לאסוף אבנים מקלות אחד הוציא סכין ופיתאום מישום מקום מגיעות עוד 3 מכוניות עם בדואים ערבים לא משנה איך תיקראו להם ובעל ה MI שלא חיפש צרות החליט להיסתלק.

זה הסיפור פחות או יותר.

רז...

פורסם

המפגש הזה כנראה לא אורגן ע"י CF (אם בכלל אורגן ע"י מישהן) ונראה כמו בלאגן אחד גדול - בדואים, סכינים, משטרות, לחיצות ברחוב הראשי.

תודה שהזכרתם לי למה את האוננות המוטורית שלי אני מעדיף לעשות לבד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לא לא זה אחד מהחברים שבאו איתי 205 1900 MI שחורה.

החזרה מערד לכיוון אשדוד אנחנו נוסעים נסיעה רגילה 90 אולי 100 מקסימום וכמה חברה ערבים החליטו להיצטרף לנסיעה.

הם היו להוטים ליראות את השיירה והתחילו לחתוך לעקוף דרך השוליים דרך פס לבן ממש ניסו להיתאבד.

כאשר הם עקפו את הבחור עם ה MI הם החילו להאיץ ופיתאום לעצור ככה מיספר פעמים עד שהם עצרו יתר מ 9 מכוניות ממש באמצע הכיש המהיר.

הבחור עם ה MI יתעצבן נתן גז ועקף אותם והוא ממש נעלם הערבים שעם פיזו 307 מוזהבת לא יתאים להם הרעיון שהוא יעקוף אותם והתחיל מירדף.

הם מגיעים אליו עוקפים אותו דרך השוליים כמו בסרטים (רק היה חסר שהם יכנסו בו מהצד) ואין לי שמץ מה הם ניסו לעשות אבל כניראה ליצור ריב.

הבחור עם ה MI סימן לפיזו לעצור בצד שניהם עוצרים בשוליים הבחור עם ה MI יוצא עם עוד 3 חברים מגיע ושואל את הנהג בפיזו

מה הבעיה? בעל הפיזו מתחיל בדחיפות שאר הערבים שהיו בפיזו התחילו לאסוף אבנים מקלות אחד הוציא סכין ופיתאום מישום מקום מגיעות עוד 3 מכוניות עם בדואים ערבים לא משנה איך תיקראו להם ובעל ה MI שלא חיפש צרות החליט להיסתלק.

זה הסיפור פחות או יותר.

רז...

איזה סרט ..

למכירה חיפושית שנת 68 , בה"פ ..

פורסם
המפגש הזה כנראה לא אורגן ע"י CF (אם בכלל אורגן ע"י מישהן) ונראה כמו בלאגן אחד גדול - בדואים, סכינים, משטרות, לחיצות ברחוב הראשי.

תודה שהזכרתם לי למה את האוננות המוטורית שלי אני מעדיף לעשות לבד.

אתה באמת חושב שתוכל להסביר לבדואים שמה שהם עשו היה NO NO? :?

אפילו אם תתקל במישהו בכביש מהיר או תחמיא לבחורה יפה, אתה עלול למצוא את עצמך בקרב סכינים.

פורסם
הברלינגו של "יעקובי ביצוע כל עבודות החשמל והתקשורת" עם הסולם על הגג מדהימה !

הרגת אותי...:-P

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
אתה באמת חושב שתוכל להסביר לבדואים שמה שהם עשו היה NO NO? :?

אפילו אם תתקל במישהו בכביש מהיר או תחמיא לבחורה יפה, אתה עלול למצוא את עצמך בקרב סכינים.

אתה באמת חושב שהבעיה שלי עם המפגש הזה היא רק הבדואים?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הברלינגו של "יעקובי ביצוע כל עבודות החשמל והתקשורת" עם הסולם על הגג מדהימה !

:)

הבעיה היא שזה לא סולם.

זה משגר קסאמים, לא רואים? :lol:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
אתה באמת חושב שהבעיה שלי עם המפגש הזה היא רק הבדואים?

אני חושב שאתה מסיק מסקנות לא נכונות על עובדות שאתה לא יודע אותן.

פורסם

אני לא חושב אני בטוח, מי שהגיע לאשדוד בין הראשונים זה היה אני למעשה, היו שם כמה אנשים עם אופנועים ובן אדם אחד עם ילד בן 5 או 6 שהיה לו אופנוע שמותאם לילדים, הבנאדם הזה היה או בדואי או דרוזי, כי עברית הוא לא דיבר.

אבל תרבות כן יש לו, אז אולי מתישהו מישהו בפורום הזה יבין, שחרא יש בכל העדות, כי אני יודע ושומע לא מעט גם על ישראלים ששלפו סכינים, אז....... ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...