Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצת תמונות מהמיפגש היום...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את כל התמונות והסרטונים מהמפגש (ויש הרבה כאלה) תוכלו לראות באתר של AUTOSPORT.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
היה קשה לחזור לסקסו אחרי הסיבוב באדיבותו של בעל המיאטה המדהימה.

קרדיט לאסף על התמונות.

התמונות שהעלית הן מאשדוד - איך הן קשורות למפגש שעשיתם בערד?

וחוץ מזה - המיאטה של גנאדי באמת מדהימה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
התמונות שהעלית הן מאשדוד - איך הן קשורות למפגש שעשיתם בערד?

וחוץ מזה - המיאטה של גנאדי באמת מדהימה.

תקראי התחילתץ השרשור, זה התחיל בערד ובגלל התערבותץ של הכחולים נמשך באשדוד.

פורסם
אתה באמת חושב שתוכל להסביר לבדואים שמה שהם עשו היה NO NO? :?

אפילו אם תתקל במישהו בכביש מהיר או תחמיא לבחורה יפה, אתה עלול למצוא את עצמך בקרב סכינים.

אתה באמת חושב שהבעיה שלי עם המפגש הזה היא רק הבדואים?

זה דבר ידוע, ולא חדש, הבדואים בדרום עושים ככל העולה על רוחם, בלי חשש מהמשטרה או מבתי המשפט, הם יודעים שאף אחד לא יכל לעשות להם כלום, ולכן הפכו להיות הגנגסטרים של הנגב, ממש מערב פרוע. :?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני אפילו יכולה להעיד אישית על כך שאיימו על ידיד שלי באקדח בזמן שהיינו במנחת. ולמה? סתם. כי בקשו ממנו בצורה יפה (ואני באמת מתכוונת בצורה מנומסת) לעקוף את הקונוסים ולא ליסוע דרכם.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

ואם כבר הזכרנו את האיומים, אי אפשר לשכח את הפעם שבה בני מיעוטים מהסביבה של "מסלולים" בראש העין ביקשו לנהל קרב, ואף איימו לרסק מספר רכבים, רק בגלל שביקשו מהם בצורה יפה לא להשען על הרכבים שלא שייכים להם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קראתי את השרשור ויש לי פתרון, לא הכי מוצלח אבל פתרון: בכביש הסרגל לכיוון צפון, יש כניסה למנחת בדיוק לפני הפניה למחנה עמוס, יש את מנחת מגידו, לא טסים שם כבר הרבה זמן, ואני זוכר שהיינו עושים שם השתלמויות נהיגה במסגרת השירות שלי במג"ב.

שווה בדיקה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
היה קשה לחזור לסקסו אחרי הסיבוב באדיבותו של בעל המיאטה המדהימה.

קרדיט לאסף על התמונות.

איתי אתה נוכל לא קטן! אני עדיין לא מאמין שעלית איתו לסיבוב:evil:

בכל אופן היה מפגש נחמד חבל רק שהיה בלאגן, וזמני ההמתנה בשביל לעלות למסלול היו כל כך ארוכים.

תזכור בפעם הבאה עושים מפגש מצומצם בלי יותר מדיי רעש, בע"ה עד אז אני אקבל את הכסף מהביטוח ואקנה בייבי חדשה.

שמש

פורסם

הגעתי לכמה רגעים ממש,עם הקאוואליר....

וברחתי :roll:

ראיתי יותר מדי אנשים ובטח ובטח לא יהיה מקום לעלות על המסלול אז מה הטעם להסתכל?

• תוכן חדש...