Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצת תמונות מהמיפגש היום...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, דראג, אתה מול פיאט בצבע כחול (מוכן לזריקה לים) ונהג אידיוט.

אתה בחור טוב עם שאיפות והכל, אבל שב קצת תראה מפגשים מחול תבין שמה שקרה היום באשדוד זה כמו מפגשי כיתה ו ביום שישי בערב ליד המתנס פחות או יותר.

ילד מפגר עם פיאט צהובה (שאין לי מושג מי הוא אני מודה) שרוצה להפריע לאופנועים בסלאלומים, ועוד חבורה של ערסים מדברים על סכינים בקולי קולות, המון תרבות המון כיף.

תאמין לי, אין לי מושג עד עכשיו, על מה לקחתי יום חופש מהעבודה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

נכון,

פיליפ דרך אגב לא ראיתי אותך שם.

אני אישית ורוב החברים שהגיעו איתי (והבאתי המון) לא חובבי גמיקנות למרות שכמה בודדים ישתתפו .

שכהיה גמיקנה אנחנו יצאנו לכביש הראשי לראש בראש.

רק אני לחצתי 6 פעמים והיו עוד המון לפניי ואחרי.

היה נחמד לראות STI מקבלת בראש מטיפו ועוד מימצב עמידה.

היו רייסים טובים.

כשניגמר הגמיקנה האופלים יצטרפו אלינו.

היה נחמד מאוד.

רז...

פורסם

אור השמועות על הסכינים היו ביגלל שבדרך אחד החברים יתנגש ברכב עם כמה ערבים והתחילו המכות.

אין לי רכב עם 600 HP וזה מה שיש אז למה לא להנות מיזה.(הייתי מת לילחוץ עם HGT ליראות עד כמה ההבדל. ידעתי מראש שה HGT יותר חזקה)

הייתי במיפגשים של סקאלה גם בערד ונכון אין מה לההשוות שבכלל לא לדבר על חול.

היה צריך להיות יותר מעניין וכייף אם היינו נישארים בערד.

אני חושב שהיה עדיף מלהישאר בבית.

רז...

פורסם

הארוע ש- AUTOSPORT ארגנו היה פצצה נהניתי גם בערד וגם באשדוד , חבל שבערד לא יצא לנו להיות יותר זמן רציתי לבחון את הרכב .

פורסם

שלום לכולם,

היה מפגש פשוט מצוין!! היו הרבה רכבים מעניינים והיה יום של כיף.

חבל שהמשטרה הגיעה ופיזרה את הכיף אבל כמובן שלא התפזרנו לגמרי והמשכנו לאשדוד.

לגבי העניין עם הסכסוך שהיה שם, אין לזה שום קשר לאוטוספורט הוא לא הגיע דרך האתר לפי מיטב ידיעתי.

ג'מיקאנה הייתה סבבה ביותר באשדוד היו כמויות גדולות של אנשים ולכן זה היה נראה שכונה, נקודה אחרונה לא היה מצב שעוד כלי רכב על המסלול בזמן שאותו אחד עושה מקצה והיו בדיקות זמנים והכל, היה תענוג.

לגבי הלחיצות, האופלים ארגנו את זה אחרי הג'מקאנה ולא הצטרפו:) הרשה לי לתקן.

סך הכל היה מצוין, ואין ספק שאוטוספורט הגיעו מאורגנים!

אם היינו מצליחים להשאר בערד היו עוד מספר הפתעות שלא יצאו לפועל.

• תוכן חדש...