Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני במשפחה עד 50K שח, יש המלצות?

adonis
שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכם

לאחר חפירת הפורום הנפלא הזה וסקירות רכב נוספות לא הצלחתי להגיע לרכב שהכי יתאים לי (ואולי גם התלבטות שיש לרבים נוספים בסטטוס שלי)

אנחנו זוג + 2 ילדים בגילאי שנה וארבע, ברכב הראשי (מאזדה 6 הנפלאה) נוהגת אישתי ואני מחפש רכב שני שישרת אותי.

הדרישות: אוטומט, אמין, נוח ומרווח לנוהג (אני 1.85 מ'), מקום לעגלה מאחור (ליתר בטחון), בעיקר נסיעות קצרות לעבודה (כ-10 קמ), בטיחותי, יפה... (רצוי לא סדאן)

האופציות שמצאתי (ובסוגריים החסרונות שהוזכרו שמקשים על הבחירה) היו:

אאודי 1600 A3 (אחזקה יקרה)

טויוטה יאריס (בגאז' קטן וקשה מאוד למצוא)

מאזדה דמיו (לא נוח לנוהג מעל 1.8 מ', משעממת)

הונדה ג'אז (קשה למצוא בתקציב)

הוזכרו גם הדהייטסו סיריון, פיאט פונטו, פוקוס האצ'בק...אפילו עד קאיה ספורטג' הגעתי...

אשמח לקבל את המלצות ודעות חברי הפורום המתמצאים, תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כרגע אני לא רואה סיבה שבגללה אתה צריך לקנות רכב שני שיהיה "נחות" מהראשון ועוד במחיר כזה.

-אין לך סיבה לחסוך יותר מדי בדלק, ההבדל בין 1.8/2 למנוע 1.4 בנסוע חודשית של 700 ק"מ יהיה משהו כמו 200 ש"ח (בהגזמה רבה, מנוע קר ורגל כבדה)

ניסן אלמרה (1.8 בלבד)

הונדה אקורד 1.8 משנת 2001 לערך

B4 (שתהיה הכי ישנה בתקציב)

ואולי לחטוא אפילו באיזו אמריקאית (שברולט אלרו/אימפלה, ביואיק וכוליי): אני לא מתכוון להצית ויכוח על אמינו וכולי, אני פשוט חושב שהרכב די מוצלח ולנסיעות קצרות, המבטלות לדעתי את הצורך ברכב חסכוני מאוד ואת הבלאי הגבוהה כתוצאה מקילומטרז' והיו נוחות ומרווחות לא פחות מהאלטרנטיבות האחרות.

האחזקה של A3 במצב שבו עוברים מרחקים קצרים לא אמורה להיות יקרה בהרבה (ואני מדגיש - בהרבה) משל האחרות.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האלמרה והאקורד (וכמובן ה- 626) הם אופציות טובות, אבל די גדולות ובתצורת סדאן וכמו שכתבתי מעדיף משהו יותר מעניין...

האופציות הבולטות שמצאתי הם ה- A3, HRV, יאריס ודמיו, אבל את שלושת הראשונים קשה מאוד למצוא טובות במשומשות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מניסיון, רכב אמין (אבל כמובן, צריך קצת מזל), טיפולים סבירים במוסך מורשה, חלפים מקוריים קצת יקרים. נעים לנסיעה, חזק. לגבי סחירות -לקח לי 12 שעות למכור אותו לפני חודש (מחירון +), ועד היום מתקשרים אלי קונים...(למרות שהסרתי את המודעה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדגם סיניו יש ריפודים נעימים יותר, בקרת-אקלים וחישוקי מגנזיום. בדגם סטלה יש מזגן רגיל (מקפיא ובהחלט מספק). חלון גג יכול להיות בשניהם. מה שחשוב זה למצוא רכב במצב טוב, שבאמת טופל במורשה בלבד, ושהוחלפה בו רצועת-טיימינג (120K או 3 שנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סיטרואן קסרה, אמינה,זולה,לא יודע בדגם הבנזין את עניין צריכת הדלק.

סיטרואן c5- לא הכי יפה אבל הכי נוחה,מרווחת,בטוחה אם חס וחלילה אתה נוסע אם הילד ויש פנצ'ר (טפו,טפו,טפו) לא יקרה כלום בc5 מתוך ניסיון אם bx וקסנטיה שהיה פנצ'ר במהלך נסיעה (אם הקסנטיה לא ממש במהלך) ולא קרה כלום ואת האמת אפילו לא ידעתי מזה,הרכב היה מלא 5 מקומות תפוסים באנשים לא קטנים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...