Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למחר בבוקר. הגיע זמן הטיפול.

איזור: ב"ש . אבוא בעצמי לקחת ולהחזיר אותו.

אם יש למישהו אני אשמח.

ba323f - אני מבין שאתה עסוק המון בעבודה. המון תודה בכ"א.

הרכב ד"א זה קוואליר.

תודה

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

ידידי ארז ערב טוב !

יש לי 5 סוגים של מפתח פילטרים, אתה מוזמן לבוא ולקחת. או לחלופין לבוא ולעלות על המדרון המשופע, ולבצע אצלי לבד את הטיפול ברכב של אחותך חינם. כמו כן אוכל לקנות לך את החלקים לטיפול במחיר שאני קונה, לדוגמה צירפתי את החשבונית שקניתי היום לטיפול שעשיתי ליונדאי גאץ מודל 2007. השמן הוא 5 ליטר.

קפה ומרק תימני עלי. (סליחה על אישתי). :-P

דוד.

טיפול.jpg

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
ידידי ארז ערב טוב !

יש לי 5 סוגים של מפתח פילטרים, אתה מוזמן לבוא ולקחת. או לחלופין לבוא ולעלות על המדרון המשופע, ולבצע אצלי לבד את הטיפול ברכב של אחותך חינם. כמו כן אוכל לקנות לך את החלקים לטיפול במחיר שאני קונה, לדוגמה צירפתי את החשבונית שקניתי היום לטיפול שעשיתי ליונדאי גאץ מודל 2007. השמן הוא 5 ליטר.

קפה ומרק תימני עלי. (סליחה על אישתי). :-P

דוד.

נכס לפורום אתה

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

דוד אתה מלך! אין עליך.

אני בב"ש, בגלל זה ביקשתי עזרה. כשאני בבית של ההורים (קרית גת), יש לי מוסך שלם לרשותי עם ליפט וכל הציוד.

המחירים שפרסמת פה מדהימים. קניתי חומרים טובים (חלקם מקוריים) אבל מהר מאוד הגעתי ל-350 שקל.

בלית ברירה אני חייב להשאר בב"ש, ולכן לעשות את הטיפול פה סטייל "מוסך מדרכה".

אבל עוד אחזור אליך בנוגע לקפה והמרק התימני :-) תודה רבה.

הסיבה שרציתי להשאיל, היא מכיוון שאני לא צריך דרך קבע כלי כזה, אבל אולי בכ"ז אקנה אחד, לא יזיק שיהיה.

תודה חברים.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...