Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל ולפני הכל - אין לי קשר לבית העסק הזה מלבד היותו ספק שלי.

אתמול היום ומחר יש להם הפנינג מכירות במחירי מבצע ויש שם הרבה דברים שיכולים לעניין מכונאי DIY כמו למשל סט הבוקסות 24 חלקים דרייב חצי של profexene ב 197 ש"ח פלוס מע"מ.

ספריי גילוון קר, רתכות, כלים פנאומטיים, מברגים וכו' וכו'. שווה ללכת לראות - מקבלים גם תיק גב של מקיטה.

הם יושבים בבית גירון ,אליהו איתן 3 ראשל"צ.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אתמול היום ומחר יש להם הפנינג .

מעולה. אני אלך אתמול :lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תודה לך elibaba. כיצד מגיעים לבית גירון כאשר אני בא מרחובות ומגיע לכניסה של רש"לצ (למצבה ) ?.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
תודה לך elibaba. כיצד מגיעים לבית גירון כאשר אני בא מרחובות ומגיע לכניסה של רש"לצ (למצבה ) ?.

דוד.

במצבה פנה לז'בוטיסנקי (שמאלה במזלג) ותמשיך ישר כל הזמן עד לאיזור התעשייה החדש של ראשון. נכנס ימינה בלישינסקי ונוסע עד רחוב סחרוב ששם אתה לוקח שמאלה (יש שם תחנת דלק פז מצד שמאל בפנים). שם זה אליהו איתן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתמול היום ומחר יש להם הפנינג מכירות במחירי מבצע ויש שם הרבה דברים שיכולים לעניין מכונאי DIY כמו למשל סט הבוקסות 24 חלקים דרייב חצי של profexene ב 197 ש"ח פלוס מע"מ.

ספריי גילוון קר, רתכות, כלים פנאומטיים, מברגים וכו' וכו'. שווה ללכת לראות - מקבלים גם תיק גב של מקיטה.

תודה רבה רבה על הטיפ!! מחר אני אלך לשם!:-)

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אתמול היום ומחר יש להם הפנינג מכירות במחירי מבצע ויש שם הרבה דברים שיכולים לעניין מכונאי DIY כמו למשל סט הבוקסות 24 חלקים דרייב חצי של profexene ב 197 ש"ח פלוס מע"מ. (זה לא המחיר הקבוע ...?)

הציעו לי את הסט במחיר הזה בעבר . בירושלים . בכמה מקומות .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

שי ז., מאיין אשקלוני יודע כל כך טוב כתובת ברש"לצ ?. :razz:

כאשר כתבת את ההודעה כבר הייתי שם. אני מתמצא טוב במבצעים והוזלות. קניתי מהחנות בפנים 6 בוקסות עם ידית T במחיר של 133 ש"ח. מלבד זאת כמו שכתב לוקי2, לא מצאתי כלים למכונאות במחיר זול. ניגשתי ללוח שם היו תלויים מס' מוצרים, כולל מברזים באריזות עם 3 הלי-קיילים. על אריזה אחת היתה מדבקת מחיר של 38 ש"ח, ועל השניה כ-65 ש"ח. שני המברזים זהים, כתוב עליהם באנגלית שהם משמשים לתיקון הברגה של פלג. ניגשתי עם שתי האריזות לדלפק ושאלתי את המוכר לפשר השינוי במחיר. ענה לי שזה מברז לחילוץ גוז'נים, והמחיר הוא 65 ש"ח. שאלתי אותו אם הוא קורא אנגלית, הסברתי לו שזה מברז לתיקון הברגות פלגים. הבחור עזב אותי ונעלם בהמולה שהיתה שם. מחכה מחכה והוא לא שב.

בינתיים אכלתי להם 4 סופגניות, ושתיתי שני כוסות שוקולדה חמה חינם. :razz:

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

העיקר שנהנית :-)

אנחנו קנינו יותר ציוד למפעל : משחזת, דרמל פנאומטי, 2 פנים תעשייתיים, קלמרות "אמריקאיות" שנסגרות כמו ידית של תרמיל סיליקון וכד'.

פורסם
שי ז., מאיין אשקלוני יודע כל כך טוב כתובת ברש"לצ ?. :razz:

במקור אני מראשון. גרתי בה בין השנים 85' ו 93' (ולפני כן הייתי רמת גני). אחרי הצבא עבדתי כשנה בתחנת הדלק שם במקביל לעבודתי במפעל המשפחתי שהיה אז ברחוב פיק"א באיזור התעשייה הישן וכששינו את היעוד שם למגורים העברנו אותו לאשקלון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רכשתי סט כלים של פרוקסטן סט של 1\4 ממש קטן שיהיה קבוע באוטו במחיר של 110 ש"ח כולל מע"מ.

ועוד סט מברגים של פרוקסטן במחיר של 60 ש"ח כולל מע"מ

הוא עשה לי הנחה של משהו כמו 30 ש"ח בגלל שהבאתי חבר שקנה שני סטים גדולים של פרוקסן חצי+רבע במחיר של 550 ש"ח כולל מע"מ כל אחד.

וגם אכלתי סופגניות ונהנתי:-)

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
זה רק אני שלא מבין מה כולם מתלהבין מכלים באיכות בינונית- ?

אם אני לא טועה,יש אחריות לכל החיים לכלים שלהם

פורסם

נכון, זה לא hazet (וגם יש להם את זה בחנות) אבל מספיק למכונאי חובב (פרקתי עם הסט והרכבתי כבר אוטו וחצי) והאחריות באמת עובדת - בוקסת אלן שהרסתי הוחלפה מייד במקום ללא כל שאלות.

• תוכן חדש...