Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה נמכרה הכריזמה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=181002

מחפש מחליפה בעלת תיבה אוטו', עקב שימוש שלי ושל אימי ברכב.

אני ממש כבר אובד עצות כל רכב סביר עם תיבה אוטומטית מחווירה יחסית לכל מחליפה הכי פשוטה עם גיר רגיל.

אגב הרכב צריך להיות בקטגוריה של משפ' קטנה או סופר מיני, שוב כל הדגש על זריזות.

(תקציב גמיש עד 50K+-)

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

אני חושב שהקורולה(שנתון 99/2000) תוכל לענות על הדרישה שלך.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

או הונדה סיויק 2000-2001 (125 כוחות סוס).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא משפ' קטנה או סופר מיני

אבל תתן לך יותר ממה שאתה מבקש ברוב הפרמטרים

bmw סדרה 3 (318 או 316) שנת 98 ~ 99 , נכנסות בכיף בתקציב שלך

ובעלות תיבה אוטומטית ..

פורסם

גולף 2000 סמ"ק מודל 2000

מזדה לאנטיס 323F (חמש דלתות) 1800סמ"קאו אפילו 2000 סמ"ק שנת 2000-2001.

לדעתי סופר מיני אוטומאטית לא תיתן מענה לדרישת זריזות וגם אמינות מספקת.

יש כמובן קליאו 1600 או פולו 1600 אבל על גיר אוטומאטי אני לא יכול להמליץ גם פונטו שהיא מאוד מאוד מומלצת כאן בפורום לא הייתי קונה עם גיר אוטומאטי.

היחידה שהצלחתי לחשוב עליה-מזדה דמיו 1500 סמ"ק עונה על סעיף אמינות אבל לא על זריזות ולא על הנאה מנהיגה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הגולף זוללת יותר דלק מאשר נוסעת, מניסיון של חבר.

המנועים המיושנים של פולקסוואגן (2 ליטר, 115 כ"ס) שוב עשו שם רע לקונצרן.

באותו מחיר אני ממליץ דווקא על אחותה, הסיאט לאון, עם מנוע 1.8 (125 כ"ס, יותר מאשר מנוע ה-2000 המיושן), משנים 2002-2003.

וכמו שאמרו באחת ההודעות , המהירה ביותר היא ללא עוררין הסיויק. אחריה אפשר להסתפק בקורולה של אותן שנים.

פורסם

רובר 25, תיבה רציפה עם אפשרות לתפעול ידני ומצב ספורט. מנוע 1800 סמ"ק אשר מפיק 117 כוס סוס, אפס ולמאה ב9.5 שניות (יצרן). מתלים קשיחים שמספקים אחיזה והנאה יחסית מנהיגה אך מסתדרים עם מהמורות בכביש בחבילה קטנה וסקסית. לעומת זאת הנדסת אנוש תמוהה מאוד ואיכות חומרים זולה יחסית. מצא אקזמפלר שמור (ניתן למצוא שנת 03 עם ק"מ נמוך באזור ה45K!), קח אותו לנסיעת מבחן ותראה אם אתה מתחבר לרכב. יש חלפים בשפע והאוטו אמין ברמה ממוצעת, מדבר מניסיון אישי עם רובר 25 ו416 של כ4 שנים וניסיון במשפחה משנת 97, בקטגוריה שלך תהיי הכי זריז שיש. לא תמצא חבילה כזו במחיר כזה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תודה על התגובות

מה לגבי פונטו ספייס 01-02 אוטו' עם תיבה של 6 הילוכים ? נשמע לי זריז למדי, כמו כן ה306 01' עם תיבה אוטו' ו100 כ"ס

אם אפשר גם התייחסות לפיאסטה.

תודה מראש

Jealousy is misery, suffering is grief

• תוכן חדש...