Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס נהיגה מתקדמת - מי מעוניין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

אנחנו ועוד כמה חברים פה בפורום מעוניין לעשות קורס נהיגה מתקדמת, כנראה אצל און יעקובסון בדרייב ארט - מתכננים על החודש (דצמבר).

כל מי שמעוניין להצטרף (ובכך להוזיל עלויות) שירשום.

נ.ב, נשמח אם תציינו אם אתם מעוניינים בסופ"ש או באמצע השבוע.

ליצור קשר בה"פ.

בברכה,

אוראל ודני (שלקייס).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמובן - שניתן לפנות גם אליי - אבל אוראל מנהל את העניינים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יכול להיות שאני ארצה,

כמה זמן זה ואיפה המקום ממוקם(נשתולל קצת עם המשכורת שניכנסה לי)?

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

אם ייצא בתאריך טוב ומחיר נוח גם אני והפולו באים גם באים :-P

נ.ב אם תוכלו לשפוך קצת יותר מידע על הנ"ל נשמח גם נשמח 8)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לאחר שיחה עם נציג דרייב ארט שבמקרה גם חבר פורום וגם חבר טוב שלי :):

ההמלצה שלו, למי שעבר את השלב של "לכוון מראות" זה קורס אישי שעלותו ההתחלתית היא 950 שקלים, ומתבצע תחת הדרכה של און יעקבסון, ליאור לוי או דני גלטר (המוכר כ-דני G.) - בנס הרים. (חשוב לציין ששלושתם תותחים ברמה בינלאומית)

כמובן שכולם מבינים שכשיש היענות גדולה יש על מה לדבר בכסף, אבל אני לא מוכן להתחייב על כלום לפני שאני אקבל תשובה מחר בנושא.

כמו-כן, בגלל שמדובר בקורס אישי, אפשר לתאם מראש למה שנוח לכם.

בגלל שאוראל הולך להיכנס בי מחר אני אוסיף:

יש גם אופצייה לקורס קבוצתי - אבל הוא יותר "בטיחותי" מאשר ספורטיבי.

הקורס הספורטיבי הוא בערד, הוא כמובן מעולה - אבל ערד+קורס=מיכל וחצי לפחות(ואני מרחובות שזה יחסית דרומי) כלומר עוד 400 שקל למחיר הקורס (מבחינתי זה לא ממש לעניין).

זה בדרייב ארט.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גם אני מעוניין כבר זמן רב לעשות קורס אישי שיועבר ע"י און בלבד. יש לו עבר מוטורי עשיר ומוכח, והוא מעביר את הקורסים שלו בעצמו, בניגוד לכמה בתי ספר אחרים ששולחים נציגים צעירים מתחלפים מטעמם.

אני מעוניין בקורס, העדפה לאישי, במסלול או בכביש. ערד קצת רחוק לי. ואשמח אם זה יתקיים בסופ"ש.

ושיהיה לכולנו שבוע טוב :-)

פורסם

IF זה אישי AND ספורטיבי AND לא בערד AND במחיר שציינת או פחות THEN אני בפנים.

בנס הרים זה צריך להיות מאוד יעיל.

מה משך ההדרכה נטו?

גנאדי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מהסתכלות באתר נראה שנהיגה מתקדמת זה מאוד בסיסי. לפי התיאור שם זה לנהגים שכרגע עולים על הרכב לאחר שסיימו ללמוד נהיגה, פחות או יותר.

השאלה איזה קורס זה בדיוק, איפה יהיה ונאמר שעלות אנחנו יודעים את המקסימום.

קצת חסרים פרטים - אבל זה מעניין!

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם

חברה

הקורס בערד הוא אומנם ילעה לכם את העלות בגלל הדלק אבל שם ניתן לעבוד טוב מאוד על רמת הנהיגה ואף לשפר אותה וגם לראות מהצד כל אחד וללמוד גם כן ,אני מאמין שמישהו ממועדון STI יוכל לאמת זאת .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

בנס הרים זה דיי מסוכן לעבור קורס אתם לא חושבים??

בקורס אתה רוצה ללמוד את מגבלות הרכב, ובמידה ותעבור אפילו רק פעם אחת בנס הרים אתה בקיר !

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

הרבה שאלות :p.

אני כרגע יכול לתת תשובות חלקיות בלבד, כי אין לי את כל המידע - את השיחה הבאה אני אעשה כשהשרשור מולי וכך אשתדל להשיג תשובות מדוייקות.

ZIV - זה בדיוק על מה שאני מדבר, זמן אתה יכול לתאם לבד לדעתי.

CROC - כל העסק נמשך 5-6 שעות לפי מה שנאמר לי, אני יכול לנחש ששעה מזה מתבזבזת על משהו.. או שאולי לא? אין לי נסיון.

MOPA- התגובה שלי למה שנאמר באתר הייתה זהה לשלך, לכן עשיתי את שיחת הטלפון וגיליתי שיש שני סוגים של קורס אישי. אחד "בטיחותי" ואחד "ספורטיבי" - את ההבדל אתה יכול להסיק לבד לא? (יש גם הבדל לא קטן במחיר ביניהם כאשר ה"בטיחותי" זול משמעותית.

REDLABEL - ראה תגובתי לMOPA. בעקרון - ממה שאני הבנתי, המדריך מתאים את ההדרה לרמת הידע שלך, אם עברת איזה קורס בסיסי בזמנו - לדעתי זה יתאים, אם לא עברת כלום (כמוני אגב) זה יתאים גם כן.

DKNY - ההבדל בין ערד לנס הרים הוא ששם אפשר לתרגל החלקות ומצבים יותר קיצוניים וכו'.

בי"ס דרייב ארט נוהג אחרת משאר בתי הספר, ולכן במקום לתרגל החלקות - מלמדים אותך "לתכנן קדימה", גם לי בהתחלה זה נראה "בלאי" אבל אז חשבתי על זה 2 דקות...

עוד כמה שעות יהיה בידי יותר מידע ואני אנסה להרחיב.

*אם יש טעויות ושגיאות כתיב בפוסט אני מצטער, אני בהנגאובר מטורף ואיזה נציגת טלמרקטינג העירה אותי וחפרה לי על זה שאנשים בבית שלי צריכים שירות של איזה מרכז רפואי (נאלצתי לשפוך את ריגשותי ולהסביר לה מה תגובתי על זה שהיא מתקשרת בשעות כאלה).

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...