Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני רוצה לקנות גיפון או רכב טנדר

משהו בטווח 1600-2000 סמ"ק עד מחיר 60 אלף שקל

עדיפות לידני

עד עכשיו הייתה לי פורד פיאסטה והגעתי למסקנה שאני רוצה רכב גבוה יותר עם קצת יותר פאסון

בעקרון אני מתחיל להיות סטודנט בקרוב. אז אני לא יכול להרשות לעצמי איזה מנוע 4000 כי כל טנק דלק ירושש

אבל מעדיף להוסיף עוד קצת כסף ולהנות בנסיעה ברכב גבוה מאשר לקנות איזה מאזדה 121.

כמובן שאני לאט לאט אשלב קצת שטח, לא דברים קיצוניים.. קצת cross country סולידי.

מה אתם ממליצים אולי בכלל לא כדאי להכנס לעסקי הגיפונים הישנים כי המצב שלהם לא משהו ?

חשבתי על הסגנונות של סוזוקי ויטרה, יש לדייהטסו משהו בסגנון גם

יש לי רקע של נהיגת האמרים אבל אין מה להשוות בין ההאמרים בצבא עם העבירות לבין ג'יפ ב50אלף שקל

אם למישהו יש המלצות או אפילו מכיר מוכר אז אשמח לשמוע, ובנוסף איזה מוסך מומלץ באיזור חיפה.

בדרך כלל עד עכשיו המכוניות היחידות שקניתי היו פרייבט 1.6 בארהב ובאוסטרליה ובשתי הקניות לא טעיתי והיה רכב טוב

למדתי קצת לטפל במנועים וכדומה. לא כלכך רציני אבל מבין מתי עובדים עליי

פורסם

לסוזוקי ג'ימני יש עבירות מעולה ואמינות מצויינת. הויטרה יפנק אותך יותר בכביש (ובסטייל) אבל פחות בשתי הנקודות שציינתי קודם.

פורסם

כאחד שעשה את המעבר מסופר-מיני קטנה לג'יפון - אני ממליץ לך לחשוב על זה שוב. לא שזאת טעות גמורה, ולא שהג'יפונים לא כייפים בצורה המיוחדת שלהם, פשוט שהמעבר הזה דורש מחשבה נוספת.

קודם כל - האחזקה של יצור כזה יקרה יותר. גם הכלים האמינים של סוזוקי עולים יותר לאחזקה, גם אם אתה עושה את רוב האחזקה לבד. טיולים בשטח גובים את המחיר שלהם בתחזוקה וזה עולה כסף. ועוד לא הזכרתי את מחיר הדלק - גם הג'יפון הכי שמור וחסכוני שתמצא עדיין יצרוך יותר מסופר-מיני מודרנית. אם הנסועה שלך גבוהה, קח את זה בחשבון. מחירי הדלק מרימים את האף.

שנית, גם הנסיעה ברכבים האלו פחות נוחה. מהירות השיוט עומדת על 90 קמ"ש +-, שזה חיסרון גדול אם אתה גומע מרחקים ארוכים. ועוד לא דיברתי על הרעש והקופצניות.

ואם כל מה שכתבתי לא הפחיד אותך - אז בתקציב שלך יש לא מעט אופציות טובות.

הג'ימיני והויטארה מבית סוזוקי הם אופציות מעולות. בתקציב שלך אפשר למצוא אחלה ויטארה, אוטומטית או ידנית ומשופרת קלות או ג'ימיני מהמודלים המוקדמים. שניהם אחלה רכבים שללא ספק יכולת השטח שלהם הרבה יותר גבוהה מהדרישות שלך.

עוד אופציות טובות שהייתי שוקל - קאיה ספורטאז' או מיצובישי פג'ארו קצר (למרות המנוע הגדול).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...